![]() |
|
|||||||
| Yönetim Duyuruları Yöneticilerden Duyular Burada |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
||||
|
||||
|
Sitemize gelen anket isteğini aynen aktarıyorum ve katılımın yüksek olması için tüm üyelerin elinden geleni yapacagına yürekten inanıyorum. Saygılarımla
UMUT CEYLAN Alıntı:
"Son günlerde mutlaka Avrupa’dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa’nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa’dan almak gibi bir takım zihniyetler belirdi: Halbuki hangi istiklal var ki ecnebilerin nasihatleri ve planlarıyla yükselsin!” MUSTAFA KEMAL ATATÜRK,1922 Alıntı:
|
|
|
#2 | ||
|
Banned
Giriş Tarihi: Mar 2005
Mekan: CepFORUM
Telefonum: G500
|
Anketi doldurdum. Bu tip bilimsel çalışmalara aslında yardımcı olmak geleceğimiz açısından çok faydalı olacaktır. En azından tüketici bir toplum olarak nasıl bir tüketicilik anlayışımız var sorusunun cep telefonları için olan cevabını bu sayede bulabiliriz. |
||
|
|
|
|
#3 | ||
|
Kralına maden suyu
![]() Giriş Tarihi: Mar 2004
Mekan: Esenler/İst
Kan Grubum: B Rh+
Telefonum: w810i
|
Anket dediğin kısa olur abi bu tamamen kişilik testi gibi olmuş... Çok uzun yaaa. Kısa bişey olsa html ile forumada gömerdik
|
|
|
|
#4 | ||
|
File Uploader
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
Mekan: Bursa
Kan Grubum: A Rh+
Telefonum: N70Me+1Gb
|
Güzel Bursamın Güzel insanlarından birine yardım etmek benim için bir zekti...Ama tamamını dolduramadım
Ey Türk ! Üstte gök çökmedikçe ; Altta yer delinmedikçe ; Senin dilini ve töreni kim bozabilir ... Titre ve Kendine Dön [Sadece Foruma kayıtlı üyeler site içeriğini görebilir. Üye olmak için buraya tıklayın...]
|
||
|
|
|
|
#7 | ||
|
Cepforum Fanatiği
![]() Giriş Tarihi: Jan 2005
Mekan: UŞAK
Kan Grubum: 0 Rh+
Telefonum: nokia 6230
|
gönderdik İnşallah faydalı olur.
|
|
|
#15 | ||
|
Katılımcı Üye
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
Mekan: Orta Dünya
Telefonum: w800i
|
doldurdumda çok uzun yav gözlerim gitti .........amaca ulaşılsın yeter
|
|
|
|
#20 | ||
|
Üye
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
Mekan: Kayserİ_38
Telefonum: N70ME+1110
|
doldurdum ama hiç hoşuma gitmedi anket.. bu kadar uzun olması bence toplum genelinde doğru şekilde doldurulmasını imkansız kılıyor... ve sorular çok saçma geldi bana, sevmedim.. o yüzden başta önemsedim, yardımım olsun diye dolduruyordum amailk bölümden sonra pek önemsemedim açıkçası.... anket, aynı bizim üniversitedeki her dönem sonunda hocalarla ilgili yapılan anket gibi(ders işleme yöntemi, cartı curtu vb.)... onlarda da sürekli "Tab+Spaces" yapıyorum burda da son kısımlar böyle oldu açıkçası ![]() -bence verim alınabilmesi için mantıklı bi şekilde yapılmalı diyorum.. daha önce de biçok anket doldurduğum için boş konuşmadığımı düşünüyorum... |
||
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|