Bayrak

CEP FORUM  

Geri Dön   CEP FORUM > Yönetimden Duyurular > Yönetim Duyuruları

Yönetim Duyuruları Yöneticilerden Duyular Burada

Kapalı Konu

Konu Araçları

Eski 12-08-2008, 23:43
Umut Ceylan Kullanıcısının Avatarı
Umut Ceylan Umut Ceylan isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)
Administrator

Giriş Tarihi: Jan 2005
Mekan: Türkiye
Önemli bir anket Lütfen KATILIMI YÜKSEK TUTALIM

Sitemize gelen anket isteğini aynen aktarıyorum ve katılımın yüksek olması için tüm üyelerin elinden geleni yapacagına yürekten inanıyorum. Saygılarımla
UMUT CEYLAN
Alıntı:
Sayın yetkili.
Ben ULudağ Üni. İşletme Bölümünde öğretim üyesiyim.
Türkiyedeki cep telefonu kullanıcılarının cep tel. kullanım alışkanlıklarına ynelik bir araştırma yapmaktayım.
Çalışmamda daha fazla kişiye ulaşmak ve Türkiye geneline yaymak anlamında on-line anket yapıyorum.
Tamamen akademik olan bu çalışmada sizden bir ricam olacak, acaba sitenize üye olan kişilerin ankete katılmalarını sağlama konusunda bir destekte bulunabilirmisiniz ?
eğer kabul ederseniz anket linkini aşağıda veriyorum.
İlginize ve nezaketinize teşekkür ederim.
Saygılarımla
Yard.Doç.Dr. Hakan Altintas
Uludağ Üni. İşletme Bölümü
ANKETE KATILIM YETERLİ SEVİYEDE OLDUĞU İÇİN ANKETİN LİNKİ KALDIRILMIŞTIR. TEŞEKKÜRLER
"Son günlerde mutlaka Avrupa’dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa’nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa’dan almak gibi bir takım zihniyetler belirdi: Halbuki hangi istiklal var ki ecnebilerin nasihatleri ve planlarıyla yükselsin!”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK,1922

Alıntı:
Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız , ipin en sağlam yeri artık bu düğümdür.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan tek nokta , yine o düğümdür.
Eski 18-08-2008, 10:15   #21
Administrator

Umut Ceylan Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2005
Mekan: Türkiye
Kan Grubum: B Rh+ Telefonum: N72+P535

görüşleriniz ilgili yerlere aktarılacaktır
"Son günlerde mutlaka Avrupa’dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa’nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa’dan almak gibi bir takım zihniyetler belirdi: Halbuki hangi istiklal var ki ecnebilerin nasihatleri ve planlarıyla yükselsin!”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK,1922

Alıntı:
Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız , ipin en sağlam yeri artık bu düğümdür.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan tek nokta , yine o düğümdür.
Umut Ceylan isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Eski 19-08-2008, 14:09   #22
Katılımcı Üye

quexstre48 Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006
Mekan: Blksr/Türkiye
Kan Grubum: 0 Rh+ Telefonum: m600/R6A13
Thumbs up

Sonunda bitti, yalnız çok farklı bir anket olmuş tebrik ederim, çok güzel yansıtılmış cümleler var.

''TERÖRÜ LANETLİYORUZ!''

OS;Dos6.2/3.1/95/98/2000/Server 2003/MediaCenterEdition-Longhorn/Xp home-professional-x32-x64/Vista HomePre-Ultimate/Ubuntu 6.04 DD/Ubuntu 7.04 FF/Ubuntu 8.04 HH /MacOSxLeopard-Tiger

M600i/Beyaz
quexstre48 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Eski 20-08-2008, 20:12   #23

mss.0007 Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2008
Mekan: Sevgili AVEA Ye
Kan Grubum: A Rh+ Telefonum: Sevgili AV
Avea kullanıcılarının dikkatine!!!!!!!

Sevgili AVEA Yetkilileri
2 gündür sorunuma bir çözüm bulmadığınız için sizleri kutlarım.belki diğer hatlardan da aramamı sayarsam 20 yi geçmiştir.
SORUN ŞU:telefon arama yapmıyor.Müşteri hizmetleri oyalamaktan başka birşey yapmıyor.Yok efendim yönlendirme vardır iptal edelim.Yok efendim engelleme vardır kapatalım.
Şİmdi de servis aratın AVEA işaretleyin,telefonu açın kapatın.Olmadı başka telefona takın.
Olmuyoooooooooooooooooooooor.Siz müşteri hizmeti bakımından yetersiz kaldınız.Beni maddi manevi sıkıntıya uğrattınız.
Şimdi 2 gündür ses çıkmıyordu telefondan.Bugünde Faturalı olan hattıma "LÜTFEN KONTUR YÜKLEYİN "uyarı geliyor.Müşteri Hizmetlerini bile aramıyor.
Şİmdi Avea benim faturalı hattıma kontör yüklememi istiyor diye anlatıyorum işte.
Bu konuda şu 48 saat oyalama ya da müşteriyi mağdur etmeyi bırakın lütfen.Olmayacaksa söyleyin hattı değiştirelim,kartı değiştirelim.
Saygılar...
MUSTAFA SERDAR SALDIRAN
mss.0007 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Eski 20-08-2008, 20:17   #24

mss.0007 Kullanıcısının Avatarı

Mekan: Sevgili AVEA Ye
Kan Grubum: A Rh+ Telefonum: Sevgili AV
Avea tınmıyor

Sevgili AVEA Yetkilileri
2 gündür sorunuma bir çözüm bulmadığınız için sizleri kutlarım.belki diğer hatlardan da aramamı sayarsam 20 yi geçmiştir.
SORUN ŞU:telefon arama yapmıyor.Müşteri hizmetleri oyalamaktan başka birşey yapmıyor.Yok efendim yönlendirme vardır iptal edelim.Yok efendim engelleme vardır kapatalım.
Şİmdi de servis aratın AVEA işaretleyin,telefonu açın kapatın.Olmadı başka telefona takın.
Olmuyoooooooooooooooooooooor.Siz müşteri hizmeti bakımından yetersiz kaldınız.Beni maddi manevi sıkıntıya uğrattınız.
Şimdi 2 gündür ses çıkmıyordu telefondan.Bugünde Faturalı olan hattıma "LÜTFEN KONTUR YÜKLEYİN "uyarı geliyor.Müşteri Hizmetlerini bile aramıyor.
Şİmdi Avea benim faturalı hattıma kontör yüklememi istiyor diye anlatıyorum işte.
Bu konuda şu 48 saat oyalama ya da müşteriyi mağdur etmeyi bırakın lütfen.Olmayacaksa söyleyin hattı değiştirelim,kartı değiştirelim.
Saygılar...
MUSTAFA SERDAR SALDIRAN
mss.0007 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Eski 21-08-2008, 10:26   #25

ilyasbak Kullanıcısının Avatarı

Mekan: sultanbeyli
Kan Grubum: 0 Rh- Telefonum: nokia e65

hım bu anket bence sadece cep telefonu kullanimindan ziyade karakter kisilik testi olmus ama genede bilimsel calisma hepsini durustce dolduralimki ne oldugumuz belli olsun tesekkurler hakan altintas
ilyasbak isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Eski 21-08-2008, 10:34   #26

ilyasbak Kullanıcısının Avatarı

Mekan: sultanbeyli
Kan Grubum: 0 Rh- Telefonum: nokia e65
Unhappy

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mss.0007 Mesajı Göster
Sevgili AVEA Yetkilileri
Saygılar...
MUSTAFA SERDAR SALDIRAN
hic sasirmadim ben 50 gundur avea mobil imza kullanicam diye avea128kblik simkart aldim ama bi turlu aktif etmediler okadar aradim konu ile ilgili musteri hizmetleriniki bi haberler mobil imzadan 28 ytl gelen 5 aydir faturam simdi kapattim son faturam 132 ytl saolsunlar bu isi iyi biliyolar kapatttim diye aradiklarinda siz bizim icin cok degerlisiniz demeyi biliyolar formalitecen cacik iste simdi turkcell mobil imza kullaniyom 10 gunde aktif oldu
he bu arada senin yazini gordum diye bende icimi doktum aslinda bunu buraya yazmamak lazimdi senin hatana bende oydum umarim afediliriz
ilyasbak isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Eski 21-08-2008, 18:11   #27

kaan53 Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2008
Mekan: Rize
Telefonum: Nokia

Doldudum umarım bir fayda sağlanır
kaan53 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Eski 21-08-2008, 23:34   #28

freelion Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2004

ben de doldurdum. arkadaşa yardımcı olabildiysem ne mutlu...
freelion isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Eski 22-08-2008, 14:08   #29

kraldost Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2006
Kan Grubum: A Rh+ Telefonum: N73

bunun bize bir faydası olacağını zannetmiyorum elalem akıllı bizim pisikolojimizi test edip örnek alıyorlar bizleri bir ayna gibi görüp kendilerini düzeltiyorlar neden boyle bişey bizler yapamıyoruz çünkü akıl edemiyoruz nedenmi biz yanlızca birbirizimi gambazlamaya yarıyoruz biz afedersiniz toplum olarak yüzde doksanımız hımbıl işe yaramaz birer pisliğiz
nedenmi kısacık bir ipucu verecem ben telefoncuyum normal yollardan yasal telefonlar satıyorum ama bazı uyanıklar çin ürünleri getirip işimize ekmeğimize tas koydular gelen giden o ürünlerden istedi dayanamadım bir iki tane bende koyup satmaya basladım ama once uyardım garantisi yok diye ondan sonra satmaya baslayınca surekli satmaya basladım yoksa batacam kardesim ne yapayım ama asıl konu su bana satan toptancı bana verdiği imeilleri üç ay sonra baska telefonlara klonlayıp satması ulan şeref.....z neden yapıyorsun yapıyorsunuz adamlığa sığarmı neden ekmeğimizle oynuyorsunuzz üç ay kapanma garantisi ver bittikten sonra baskasına kopyala sonra sahip çıkma ulan nereye götüreceksin sen malını dünyadan sonra iyice düşün diyorum ve hayırlı cumalar dilerek özrümü dile getirip sözlerime son veriyorum kalın sağlıcakla
kraldost isimli üye şuan Sisteme bağlidır (Online)  
Eski 23-08-2008, 09:06   #30

a_i_d Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2007
Kan Grubum: 0 Rh+

doldurdum gittiama ilk bölümden sonraki soruların neyi telefonla alakalı çözemedim ???
a_i_d isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Eski 26-08-2008, 12:32   #31

hasder Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2007
Kan Grubum: A Rh+ Telefonum: SGH D900

Yapılan anketi doldurdum fakat bazı soruların mantığını veya ne amaca yönelik
olduğunu açıkcası pek anlamş değiim.
hasder isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Eski 27-08-2008, 04:18   #32

microzort Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2008
Kan Grubum: 0 Rh+ Telefonum: n95 8gb

anket çalışması çok zordur. yükdek lisans yaparken beni bayağı yıpratmıştı. arkadaşa yardımcı olalım. 10 dakika falan
microzort isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Eski 27-08-2008, 10:36   #33

Lmhost Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2006
Kan Grubum: A Rh+

doldurdum da sondaki sorular biraz insanı yönlendirici sorularmış gibi geldi. Yani son tarafta neyin amaçlandığını anladım ama kesin bir sonuç elde edilemez gibi. Herneyse Türk Bilimine hayırlı olsun... Nerde kalmıştık PDA'lar mı....
Lmhost isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Eski 27-08-2008, 20:01   #34

NiteZooM Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2007
Kan Grubum: 0 Rh+ Telefonum: cx75

Doldurdum anketi..
NiteZooM isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Eski 28-08-2008, 23:50   #35

handmade Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2006
Kan Grubum: 0 Rh+

evet anketi doldurdum şimdi bu yrd.doç benim değişen ip mi gördü isterse benim nasıl kişilikte biri olduğumu öğrenebilir bu kadar soruyu cevapladıktan sonra
handmade isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Eski 30-08-2008, 16:39   #36
Üye

mici44 Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006
Kan Grubum: 0 Rh+ Telefonum: K750i

doldurduk nşallah yapılan bu iş içerisinde bizimde bir tuzumuz yada biberimiz olmuştur ...
mici44 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Eski 30-08-2008, 22:11   #37
GSM Servisi

orhan gazi Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: May 2008
Mekan: adana
Kan Grubum: 0 Rh+ Telefonum: 8800

kesinlikle zekice bir anket.ama dip not; bu anketin cep telefonu ve kullanıcılarıyla yakından uzaktan bir alakası yok.bu sadece toplumsal yargı nın yapılaşması yolunda bir test.yani bir gün birisi; türkler budur,almanlar şu, ötekilerde falan filan, derken bu anket ve anketlerden faydalanacak.acizane....
orhan gazi isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Eski 31-08-2008, 19:09   #38

aktas533 Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2007
Mekan: Mekan derken?
Kan Grubum: B Rh+ Telefonum: Nokia 6280

Anketi doldurdum, çalışmalarınızda başarılar dilerim. Msn ileti metinlerimize anketin linkini eklersek daha çok kişiye hitap edebiliriz.
aktas533 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Eski 01-09-2008, 19:33   #39
GSM Servisi

by_axi Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2005
Kan Grubum: A Rh+

anket çok uzun .bence güvenirliliğini etkiliyo uzun oması.
by_axi isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Eski 02-09-2008, 11:15   #40

turnstiller Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2007
Kan Grubum: 0 Rh+ Telefonum: 6600

ben de doldurdum
turnstiller isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Sponsored links

Kapalı Konu

Bookmarks

Konu Araçları

Gönderme Kuralları