![]() |
|
|||||||
| Yönetim Duyuruları Yöneticilerden Duyular Burada |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
#21 | |||
|
Administrator
![]() Giriş Tarihi: Jan 2005
Mekan: Türkiye
Kan Grubum: B Rh+
Telefonum: N72+P535
|
görüşleriniz ilgili yerlere aktarılacaktır
"Son günlerde mutlaka Avrupa’dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa’nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa’dan almak gibi bir takım zihniyetler belirdi: Halbuki hangi istiklal var ki ecnebilerin nasihatleri ve planlarıyla yükselsin!” MUSTAFA KEMAL ATATÜRK,1922 Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
#22 | ||
|
Katılımcı Üye
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
Mekan: Blksr/Türkiye
Kan Grubum: 0 Rh+
Telefonum: m600/R6A13
|
Sonunda bitti, yalnız çok farklı bir anket olmuş tebrik ederim, çok güzel yansıtılmış cümleler var.
Paylaşmak güzeldir... ''TERÖRÜ LANETLİYORUZ!'' OS;Dos6.2/3.1/95/98/2000/Server 2003/MediaCenterEdition-Longhorn/Xp home-professional-x32-x64/Vista HomePre-Ultimate/Ubuntu 6.04 DD/Ubuntu 7.04 FF/Ubuntu 8.04 HH /MacOSxLeopard-Tiger M600i/Beyaz |
||
|
|
|
|
#23 | ||
|
Giriş Tarihi: Aug 2008
Mekan: Sevgili AVEA Ye
Kan Grubum: A Rh+
Telefonum: Sevgili AV
|
Sevgili AVEA Yetkilileri 2 gündür sorunuma bir çözüm bulmadığınız için sizleri kutlarım.belki diğer hatlardan da aramamı sayarsam 20 yi geçmiştir. SORUN ŞU:telefon arama yapmıyor.Müşteri hizmetleri oyalamaktan başka birşey yapmıyor.Yok efendim yönlendirme vardır iptal edelim.Yok efendim engelleme vardır kapatalım. Şİmdi de servis aratın AVEA işaretleyin,telefonu açın kapatın.Olmadı başka telefona takın. Olmuyoooooooooooooooooooooor.Siz müşteri hizmeti bakımından yetersiz kaldınız.Beni maddi manevi sıkıntıya uğrattınız. Şimdi 2 gündür ses çıkmıyordu telefondan.Bugünde Faturalı olan hattıma "LÜTFEN KONTUR YÜKLEYİN "uyarı geliyor.Müşteri Hizmetlerini bile aramıyor. Şİmdi Avea benim faturalı hattıma kontör yüklememi istiyor diye anlatıyorum işte. Bu konuda şu 48 saat oyalama ya da müşteriyi mağdur etmeyi bırakın lütfen.Olmayacaksa söyleyin hattı değiştirelim,kartı değiştirelim. Saygılar... MUSTAFA SERDAR SALDIRAN ![]()
|
||
|
|
|
|
#24 | ||
|
Mekan: Sevgili AVEA Ye
Telefonum: Sevgili AV
|
Sevgili AVEA Yetkilileri 2 gündür sorunuma bir çözüm bulmadığınız için sizleri kutlarım.belki diğer hatlardan da aramamı sayarsam 20 yi geçmiştir. SORUN ŞU:telefon arama yapmıyor.Müşteri hizmetleri oyalamaktan başka birşey yapmıyor.Yok efendim yönlendirme vardır iptal edelim.Yok efendim engelleme vardır kapatalım. Şİmdi de servis aratın AVEA işaretleyin,telefonu açın kapatın.Olmadı başka telefona takın. Olmuyoooooooooooooooooooooor.Siz müşteri hizmeti bakımından yetersiz kaldınız.Beni maddi manevi sıkıntıya uğrattınız. Şimdi 2 gündür ses çıkmıyordu telefondan.Bugünde Faturalı olan hattıma "LÜTFEN KONTUR YÜKLEYİN "uyarı geliyor.Müşteri Hizmetlerini bile aramıyor. Şİmdi Avea benim faturalı hattıma kontör yüklememi istiyor diye anlatıyorum işte. Bu konuda şu 48 saat oyalama ya da müşteriyi mağdur etmeyi bırakın lütfen.Olmayacaksa söyleyin hattı değiştirelim,kartı değiştirelim. Saygılar... MUSTAFA SERDAR SALDIRAN
|
||
|
|
|
|
#25 | ||
|
Mekan: sultanbeyli
Kan Grubum: 0 Rh-
Telefonum: nokia e65
|
hım bu anket bence sadece cep telefonu kullanimindan ziyade karakter kisilik testi olmus ama genede bilimsel calisma hepsini durustce dolduralimki ne oldugumuz belli olsun tesekkurler hakan altintas |
||
|
|
|
|
#26 | |||
|
Mekan: sultanbeyli
Kan Grubum: 0 Rh-
Telefonum: nokia e65
|
Alıntı:
he bu arada senin yazini gordum diye bende icimi doktum aslinda bunu buraya yazmamak lazimdi senin hatana bende oydum umarim afediliriz |
|||
|
|
|
|
#29 | ||
|
Giriş Tarihi: Feb 2006
Telefonum: N73
|
bunun bize bir faydası olacağını zannetmiyorum elalem akıllı bizim pisikolojimizi test edip örnek alıyorlar bizleri bir ayna gibi görüp kendilerini düzeltiyorlar neden boyle bişey bizler yapamıyoruz çünkü akıl edemiyoruz nedenmi biz yanlızca birbirizimi gambazlamaya yarıyoruz biz afedersiniz toplum olarak yüzde doksanımız hımbıl işe yaramaz birer pisliğiz nedenmi kısacık bir ipucu verecem ben telefoncuyum normal yollardan yasal telefonlar satıyorum ama bazı uyanıklar çin ürünleri getirip işimize ekmeğimize tas koydular gelen giden o ürünlerden istedi dayanamadım bir iki tane bende koyup satmaya basladım ama once uyardım garantisi yok diye ondan sonra satmaya baslayınca surekli satmaya basladım yoksa batacam kardesim ne yapayım ama asıl konu su bana satan toptancı bana verdiği imeilleri üç ay sonra baska telefonlara klonlayıp satması ulan şeref.....z neden yapıyorsun yapıyorsunuz adamlığa sığarmı neden ekmeğimizle oynuyorsunuzz üç ay kapanma garantisi ver bittikten sonra baskasına kopyala sonra sahip çıkma ulan nereye götüreceksin sen malını dünyadan sonra iyice düşün diyorum ve hayırlı cumalar dilerek özrümü dile getirip sözlerime son veriyorum kalın sağlıcakla |
||
|
|
|
|
#33 | ||
|
Giriş Tarihi: Jun 2006
|
doldurdum da sondaki sorular biraz insanı yönlendirici sorularmış gibi geldi. Yani son tarafta neyin amaçlandığını anladım ama kesin bir sonuç elde edilemez gibi. Herneyse Türk Bilimine hayırlı olsun... Nerde kalmıştık PDA'lar mı.... |
||
|
|
|
|
#37 | ||
|
GSM Servisi
Giriş Tarihi: May 2008
Mekan: adana
Kan Grubum: 0 Rh+
Telefonum: 8800
|
kesinlikle zekice bir anket.ama dip not; bu anketin cep telefonu ve kullanıcılarıyla yakından uzaktan bir alakası yok.bu sadece toplumsal yargı nın yapılaşması yolunda bir test.yani bir gün birisi; türkler budur,almanlar şu, ötekilerde falan filan, derken bu anket ve anketlerden faydalanacak.acizane.... |
||
|
|