+ Konuyu Cevapla
4 sayfadan, 4.sayfa
İlkİlk ... 2 3 4
Gösterilen Sonuçlar 79 sonuçtan 61 ile 79 arası

Konu: N-Gage Oyunlarının Kurulumu

çok uğraştırıcı ama değer. emeğine sağlık

bende n95 var blnzi açmıyor

kardeş linkde sorun var galiba blinzstap indiremiyorum bi bakarmısın simdiden sağol bilader

Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi tonyboy03 [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
    bende n95 var blnzi açmıyor
    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi tonyboy03 [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
    kardeş linkde sorun var galiba blinzstap indiremiyorum bi bakarmısın simdiden sağol bilader
    N95'de blz çalışmaz.

hepinize selamlar arkadaşlar.ben nokia n81 8gb kullanıyorum.ashen oyununu aynı denildiği gibi app dosyasını system/app se,libs dosyalarını da(libs dosyası yoktu system in içinde,kendim olusturdum) system/libs dosyasının içine attım.ama oyunu hiç bir yerde bulamadım.sebep nedir lütfen yardımm!!!

usta sağolasında bunu vistaya görede anlatsana bende o ayarları yapabileceğim araçlar butonu çıkmıyor sadece görünüm var düzenle var bi bakarsan kolay gelsin

arkadaslar benim telefonda system klasöründe apps var ama libs die bi klasör yok ayrdımcı olursanız sevinirim

teşekkürler..çok faydalı oldu.

eline emegine zamanına sağlık dostum

yaw kardesim bi Allahın kulu yokmu şu blzinsat mıdır ne bu programın linkini werecek bir tülü indiremiyorum yha:S:S ayıptır...

yha bn card reader dan taktığımda ben ki öle gözükmüo

bnm tel n73

benim tel n82 systemin içinmde libs adlı dosya yok ne yapabilirim 3 gündür uraşıyorum bu n-gage için HELP ME!

ellerine saglık gardash, epey ugrashmışsın yao

saol kardeş emeğine sağlık

ARKADASLAR BENDE N82 KULLANIYRM DEDGNZ DOSYALRA YOK libs FALAN OLAN YOK NE YAPABİLİRİM

Smile as

emeyinesaglik usta

Dediklerini atnen yaptım lâkin;
    Nokia 5320 XM 'de N-Gage oyun menusunde çıkmıyor oyun.Telfonum hackli...HellOX ile ama sürümde sorun olabilir

Biri ilgilenebilirmi burasıyla?

+ Konuyu Cevapla
4 sayfadan, 4.sayfa
İlkİlk ... 2 3 4

Bookmarks

Gönderme Kuralları