çok uğraştırıcıama değer. emeğine sağlık
kardeş linkde sorun var galiba blinzstap indiremiyorum bi bakarmısın simdiden sağol bilader
Orijinal Mesaj Sahibi tonyboy03 [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
N95'de blz çalışmaz.Orijinal Mesaj Sahibi tonyboy03 [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
hepinize selamlar arkadaşlar.ben nokia n81 8gb kullanıyorum.ashen oyununu aynı denildiği gibi app dosyasını system/app se,libs dosyalarını da(libs dosyası yoktu system in içinde,kendim olusturdum) system/libs dosyasının içine attım.ama oyunu hiç bir yerde bulamadım.sebep nedir lütfen yardımm!!!
usta sağolasında bunu vistaya görede anlatsana bende o ayarları yapabileceğim araçlar butonu çıkmıyor sadece görünüm var düzenle var bi bakarsan kolay gelsin
arkadaslar benim telefonda system klasöründe apps var ama libs die bi klasör yok ayrdımcı olursanız sevinirim
eline emegine zamanına sağlık dostum
yaw kardesim bi Allahın kulu yokmu şu blzinsat mıdır ne bu programın linkini werecek bir tülü indiremiyorum yha:S:S ayıptır...
yha bn card reader dan taktığımda ben ki öle gözükmüo
bnm tel n73
benim tel n82 systemin içinmde libs adlı dosya yok ne yapabilirim 3 gündür uraşıyorum bu n-gage için HELP ME!
ellerine saglık gardash, epey ugrashmışsın yao
eline saglil
saol kardeş emeğine sağlık
ARKADASLAR BENDE N82 KULLANIYRM DEDGNZ DOSYALRA YOK libs FALAN OLAN YOK NE YAPABİLİRİM
emeyinesaglik usta
Dediklerini atnen yaptım lâkin;
Nokia 5320 XM 'de N-Gage oyun menusunde çıkmıyor oyun.Telfonum hackli...HellOX ile ama sürümde sorun olabilir
Bookmarks