+ Konuyu Cevapla
Gösterilen Sonuçlar 6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Msn'im Gitti

Durum : Çevirimdışı
    Giriş Tarihi : 16 Şubat 2006
    Telefonum: 6600
    Rep Gücü : 0
    Rep Puanı: 0
    magnum2757 CepForum için Paylaşımda Bulunmamış

Bu Mesaja Rep Ver

Unhappy Msn'im Gitti

ArkadaşLar Bende Tam oLarak Ne oLduğunu biLmiyorum SizinLe PayLaşayım Dedim Şimdi Live Messengerde Şİfremi ve Adresimi Girip Oturum Açarken "Görüntü Adınız DeğiştiriLemedi" Diye bi Hata Verio Daha Sora 8100030d NumaraLı Hata Kodunu Veriyor. Direk HotmaiLin Sitesinden MaiLime Giriş Yapıyorum Herşey NormaL. YaLnız Msn Benim Adresi Açmıyor Başka AdresLer Denedim OLdu.

ismail1251
    Guest
    Durum :

Bu Mesaja Rep Ver

ona benzer sorun bende de olmustu live i ilk yukledimde kişi listem silinmişti nedenini anlamadım

Üye
    cesi Kullanıcısının Avatarı
    Giriş Tarihi : 23 Nisan 2006
    Telefonum: nokia 6600
    Rep Gücü : 13
    Rep Puanı: 861
    cesi CepForum 'da Paylaşım Madalyası Almış Üye cesi CepForum 'da Paylaşım Madalyası Almış Üye cesi CepForum 'da Paylaşım Madalyası Almış Üye cesi CepForum 'da Paylaşım Madalyası Almış Üye cesi CepForum 'da Paylaşım Madalyası Almış Üye cesi CepForum 'da Paylaşım Madalyası Almış Üye cesi CepForum 'da Paylaşım Madalyası Almış Üye

Bu Mesaja Rep Ver

dostum msn neni onar aynı şey bendede olmuştu ben öyle yaptım.veyada birkaçgünden kendisi düzeliyo..

ismail1251
    Guest
    Durum :

Bu Mesaja Rep Ver

onarmak nasıl oluyor

Cepforum Fanatiği
    Giriş Tarihi : 19 Mayıs 2004
    Mekan : CEPFORUM®
    Telefonum: 6915-P990
    Rep Gücü : 0
    Rep Puanı: 20386
    turgaykala CepForum 'da En Gelişmiş Üye turgaykala CepForum 'da En Gelişmiş Üye turgaykala CepForum 'da En Gelişmiş Üye turgaykala CepForum 'da En Gelişmiş Üye turgaykala CepForum 'da En Gelişmiş Üye turgaykala CepForum 'da En Gelişmiş Üye turgaykala CepForum 'da En Gelişmiş Üye turgaykala CepForum 'da En Gelişmiş Üye turgaykala CepForum 'da En Gelişmiş Üye turgaykala CepForum 'da En Gelişmiş Üye turgaykala CepForum 'da En Gelişmiş Üye

Bu Mesaja Rep Ver

MSN Live setup dosyasına tekrar tıklatın.

Karşınıza 2 seçenek çıkacaktır.

Onarmak seçeneği buradadır.

Saygılar...

Üye
    cesi Kullanıcısının Avatarı
    Giriş Tarihi : 23 Nisan 2006
    Telefonum: nokia 6600
    Rep Gücü : 13
    Rep Puanı: 861
    cesi CepForum 'da Paylaşım Madalyası Almış Üye cesi CepForum 'da Paylaşım Madalyası Almış Üye cesi CepForum 'da Paylaşım Madalyası Almış Üye cesi CepForum 'da Paylaşım Madalyası Almış Üye cesi CepForum 'da Paylaşım Madalyası Almış Üye cesi CepForum 'da Paylaşım Madalyası Almış Üye cesi CepForum 'da Paylaşım Madalyası Almış Üye

Bu Mesaja Rep Ver

tesekkürler dostumm.

+ Konuyu Cevapla