+ Konuyu Cevapla
Gösterilen Sonuçlar 14 sonuçtan 1 ile 14 arası

Konu: Msn'de Yeni Bir Açık

Cepforum Fanatiği
    TuFaN Kullanıcısının Avatarı
    Durum : Çevirimdışı
    Giriş Tarihi : 01 Mayıs 2004
    Mekan : Minas Morgul
    Meslek: Profesyonel Öğrenci
    Telefonum: ZaymınsC60
    Rep Gücü : 233
    Rep Puanı: 22401
    TuFaN CepForum 'da En Gelişmiş Üye TuFaN CepForum 'da En Gelişmiş Üye TuFaN CepForum 'da En Gelişmiş Üye TuFaN CepForum 'da En Gelişmiş Üye TuFaN CepForum 'da En Gelişmiş Üye TuFaN CepForum 'da En Gelişmiş Üye TuFaN CepForum 'da En Gelişmiş Üye TuFaN CepForum 'da En Gelişmiş Üye TuFaN CepForum 'da En Gelişmiş Üye TuFaN CepForum 'da En Gelişmiş Üye TuFaN CepForum 'da En Gelişmiş Üye

Bu Mesaja Rep Ver

Exclamation Msn'de Yeni Bir Açık

Size Gelen Bir Mailde Link Verilir Linke Tıklarsınız Bembeyaz Bi Sayfa Açılır.Bu Sırada Şifreniz Ele Geçirilmiştir.Bu Nasıl Olur Derseniz XSS Açığından Yararlanılır.Hotmailde Bu Açık Öncedende Vardı Ama Şimdi Üstüne Daha Çok Gidilip Bu Açık Sayesinde Şifrenizi Almaya Başlanmıştır.Bundan Nasıl Korunacağız Derseniz Linki Kopyalayıp Adres Çubuğuna Yapıştırarak Siteye Gitmenizdir.

Bende Bir İllegal Sitesinde Birisi Yazmış Böyle Böyle Oldu Şifrem Gitti Diye Buradan Yola Çıkarak Sizlere Böyle Bir Haber Yazdım

Tarih bir gün acı içinde kıvranarak şehadete susamış bir Türk'ten daha güçlü bir silahın olmadığını yazmak zorunda kalacaktır.

Banned
    tonyalıemre Kullanıcısının Avatarı
    Giriş Tarihi : 03 Şubat 2006
    Mekan : AnkaraBahtıKara
    Meslek: Öğrenci
    Telefonum: 3230+6670
    Rep Gücü : 0
    Rep Puanı: 3990
    tonyalıemre CepForum Kadrolu Paylaşımcı Üyesi tonyalıemre CepForum Kadrolu Paylaşımcı Üyesi tonyalıemre CepForum Kadrolu Paylaşımcı Üyesi tonyalıemre CepForum Kadrolu Paylaşımcı Üyesi tonyalıemre CepForum Kadrolu Paylaşımcı Üyesi tonyalıemre CepForum Kadrolu Paylaşımcı Üyesi tonyalıemre CepForum Kadrolu Paylaşımcı Üyesi tonyalıemre CepForum Kadrolu Paylaşımcı Üyesi tonyalıemre CepForum Kadrolu Paylaşımcı Üyesi tonyalıemre CepForum Kadrolu Paylaşımcı Üyesi tonyalıemre CepForum Kadrolu Paylaşımcı Üyesi

Bu Mesaja Rep Ver

Uyardığın için teşekkürler daha önce hiç duymamıştım

Katılımcı Üye
    Burak Kayatunç Kullanıcısının Avatarı
    Giriş Tarihi : 18 Ağustos 2004
    Mekan : Ev :D
    Meslek: İç Mimar
    Telefonum: 6600-N73
    Rep Gücü : 86
    Rep Puanı: 8007
    Burak Kayatunç CFTeaM Grup Başkan Vekili Burak Kayatunç CFTeaM Grup Başkan Vekili Burak Kayatunç CFTeaM Grup Başkan Vekili Burak Kayatunç CFTeaM Grup Başkan Vekili Burak Kayatunç CFTeaM Grup Başkan Vekili Burak Kayatunç CFTeaM Grup Başkan Vekili Burak Kayatunç CFTeaM Grup Başkan Vekili Burak Kayatunç CFTeaM Grup Başkan Vekili Burak Kayatunç CFTeaM Grup Başkan Vekili Burak Kayatunç CFTeaM Grup Başkan Vekili Burak Kayatunç CFTeaM Grup Başkan Vekili

Bu Mesaja Rep Ver

Abicim ben anlamam bilmediğin mailleri niye açarsın ki en güzeli açmamak.. ben direk çöpe atıyorum...

Cepforum Fanatiği
    TuFaN Kullanıcısının Avatarı
    Giriş Tarihi : 01 Mayıs 2004
    Mekan : Minas Morgul
    Meslek: Profesyonel Öğrenci
    Telefonum: ZaymınsC60
    Rep Gücü : 233
    Rep Puanı: 22401
    TuFaN CepForum 'da En Gelişmiş Üye TuFaN CepForum 'da En Gelişmiş Üye TuFaN CepForum 'da En Gelişmiş Üye TuFaN CepForum 'da En Gelişmiş Üye TuFaN CepForum 'da En Gelişmiş Üye TuFaN CepForum 'da En Gelişmiş Üye TuFaN CepForum 'da En Gelişmiş Üye TuFaN CepForum 'da En Gelişmiş Üye TuFaN CepForum 'da En Gelişmiş Üye TuFaN CepForum 'da En Gelişmiş Üye TuFaN CepForum 'da En Gelişmiş Üye

Bu Mesaja Rep Ver

açık çok nadir kişilerin kullanabileceği bir açık ama tam belli değil böyle birşey olduğuda yani

ilk xss açığı 2003 te çıkmış ama bilinmez tabiki
    Tarih bir gün acı içinde kıvranarak şehadete susamış bir Türk'ten daha güçlü bir silahın olmadığını yazmak zorunda kalacaktır.

Katılımcı Üye
    Giriş Tarihi : 19 Temmuz 2006
    Mekan : KADIKÖY
    Telefonum: N73
    Rep Gücü : 193
    Rep Puanı: 18726
    toradun CepForum 'da Paylaşım Yöneticisi toradun CepForum 'da Paylaşım Yöneticisi toradun CepForum 'da Paylaşım Yöneticisi toradun CepForum 'da Paylaşım Yöneticisi toradun CepForum 'da Paylaşım Yöneticisi toradun CepForum 'da Paylaşım Yöneticisi toradun CepForum 'da Paylaşım Yöneticisi toradun CepForum 'da Paylaşım Yöneticisi toradun CepForum 'da Paylaşım Yöneticisi toradun CepForum 'da Paylaşım Yöneticisi toradun CepForum 'da Paylaşım Yöneticisi

Bu Mesaja Rep Ver

bizleri bilgilendirdiğin için çok saol

Tecrübeli Üye
    NervouS Kullanıcısının Avatarı
    Giriş Tarihi : 20 Ocak 2006
    Mekan : Türkiye/KaramaN
    Meslek: GraphiceR
    Telefonum: Nokia 6680
    Rep Gücü : 25
    Rep Puanı: 2019
    NervouS CFTeaM Grubuna Katılmaya Hak Kazanmış Üye NervouS CFTeaM Grubuna Katılmaya Hak Kazanmış Üye NervouS CFTeaM Grubuna Katılmaya Hak Kazanmış Üye NervouS CFTeaM Grubuna Katılmaya Hak Kazanmış Üye NervouS CFTeaM Grubuna Katılmaya Hak Kazanmış Üye NervouS CFTeaM Grubuna Katılmaya Hak Kazanmış Üye NervouS CFTeaM Grubuna Katılmaya Hak Kazanmış Üye NervouS CFTeaM Grubuna Katılmaya Hak Kazanmış Üye NervouS CFTeaM Grubuna Katılmaya Hak Kazanmış Üye NervouS CFTeaM Grubuna Katılmaya Hak Kazanmış Üye NervouS CFTeaM Grubuna Katılmaya Hak Kazanmış Üye

Bu Mesaja Rep Ver

Arrow

Bende Bu 0Lay 0Ldu Ama Ben Hala Msn e Girebiliyorum Bembeyaz Bir Sayıfa AçıLdı Pc Dondu Kapattın Açtım Sonra Da Msn e Girdim Ve de HaLa GirebiLiyorum

Cepforum Fanatiği
    OnuR SaGuN Kullanıcısının Avatarı
    Giriş Tarihi : 18 Ağustos 2004
    Mekan : YamahaFZ6 FaZeR
    Meslek: HSBC BANK AŞ.
    Telefonum: Nokia 6600
    Rep Gücü : 310
    Rep Puanı: 30220
    OnuR SaGuN CepForum 'da En Gelişmiş Üye OnuR SaGuN CepForum 'da En Gelişmiş Üye OnuR SaGuN CepForum 'da En Gelişmiş Üye OnuR SaGuN CepForum 'da En Gelişmiş Üye OnuR SaGuN CepForum 'da En Gelişmiş Üye OnuR SaGuN CepForum 'da En Gelişmiş Üye OnuR SaGuN CepForum 'da En Gelişmiş Üye OnuR SaGuN CepForum 'da En Gelişmiş Üye OnuR SaGuN CepForum 'da En Gelişmiş Üye OnuR SaGuN CepForum 'da En Gelişmiş Üye OnuR SaGuN CepForum 'da En Gelişmiş Üye

Bu Mesaja Rep Ver

Bilgilendirmen için teşekkürler.
    Adamlar ne yapacaklarını şaşırdı artık.
    Bilgisayarınızın güvenliği için indirdiğiniz dosyaları virüs taramasından geçiriniz.

Yoksa :170:

Gereksiz teşekkür mesajları yazmayınız.

[SIGPIC][/SIGPIC]

alican kılıc
    Guest
    Durum :

Bu Mesaja Rep Ver

Hangi site olduğunu biliyorum evet bende duydum zaten bunu yapanlarda kimseye söylemiyorlar...

kurtlarvadisi Kullanıcısının Avatarı
    Giriş Tarihi : 14 Kasım 2004
    Mekan : istanbul
    Meslek: öğrenci
    Telefonum: 6600-6680
    Rep Gücü : 0
    Rep Puanı: 0
    kurtlarvadisi CepForum için Paylaşımda Bulunmamış

Bu Mesaja Rep Ver

saol ty

Co-Administrator
    ta2mc Kullanıcısının Avatarı
    Giriş Tarihi : 11 Mart 2005
    Mekan : Eskişehir
    Telefonum: SE W910i
    Rep Gücü : 150
    Rep Puanı: 28222
    ta2mc CepForum 'da En Gelişmiş Üye ta2mc CepForum 'da En Gelişmiş Üye ta2mc CepForum 'da En Gelişmiş Üye ta2mc CepForum 'da En Gelişmiş Üye ta2mc CepForum 'da En Gelişmiş Üye ta2mc CepForum 'da En Gelişmiş Üye ta2mc CepForum 'da En Gelişmiş Üye ta2mc CepForum 'da En Gelişmiş Üye ta2mc CepForum 'da En Gelişmiş Üye ta2mc CepForum 'da En Gelişmiş Üye ta2mc CepForum 'da En Gelişmiş Üye

Bu Mesaja Rep Ver

Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi NervouS Mesajı Göster
    Bende Bu 0Lay 0Ldu Ama Ben Hala Msn e Girebiliyorum Bembeyaz Bir Sayıfa AçıLdı Pc Dondu Kapattın Açtım Sonra Da Msn e Girdim Ve de HaLa GirebiLiyorum
    Umarım şifrenizi değiştirmişsinizdir..

Aksi halde, bir müddet sonra giremeyebilirsiniz.. Aman dikkat!..
    Bazılarını her zaman, herkesi bazen kandırabilirsiniz ama,
    herkesi, her zaman kandıramazsınız!

Tecrübeli Üye
    NervouS Kullanıcısının Avatarı
    Giriş Tarihi : 20 Ocak 2006
    Mekan : Türkiye/KaramaN
    Meslek: GraphiceR
    Telefonum: Nokia 6680
    Rep Gücü : 25
    Rep Puanı: 2019
    NervouS CFTeaM Grubuna Katılmaya Hak Kazanmış Üye NervouS CFTeaM Grubuna Katılmaya Hak Kazanmış Üye NervouS CFTeaM Grubuna Katılmaya Hak Kazanmış Üye NervouS CFTeaM Grubuna Katılmaya Hak Kazanmış Üye NervouS CFTeaM Grubuna Katılmaya Hak Kazanmış Üye NervouS CFTeaM Grubuna Katılmaya Hak Kazanmış Üye NervouS CFTeaM Grubuna Katılmaya Hak Kazanmış Üye NervouS CFTeaM Grubuna Katılmaya Hak Kazanmış Üye NervouS CFTeaM Grubuna Katılmaya Hak Kazanmış Üye NervouS CFTeaM Grubuna Katılmaya Hak Kazanmış Üye NervouS CFTeaM Grubuna Katılmaya Hak Kazanmış Üye

Bu Mesaja Rep Ver

Arrow

Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi ta2mc Mesajı Göster
    Umarım şifrenizi değiştirmişsinizdir..

Aksi halde, bir müddet sonra giremeyebilirsiniz.. Aman dikkat!..
    ELbette Deyiştirdim Bu MaiLı 0kuduktan 2 gün sonra
    :330:

Tecrübeli Üye
    oz33can Kullanıcısının Avatarı
    Giriş Tarihi : 03 Mayıs 2005
    Telefonum: 6600
    Rep Gücü : 8
    Rep Puanı: 283
    oz33can nickli üye rep puanını kapatmıştır.

Bu Mesaja Rep Ver

bu tuzaga düşmemek icin yapmanız gereken : hotmail adresinizi alırken size diger e-posta adresinizi soruyor degilmimynet yahoo gmail vs bunlardan birisini yazıp kesinlikle güncel olan kullandıgınız bi e-posta adresi olması lazım bunu yaptınız sonra msn 'nizi acmaya calıştınız parola yanlış dedi paralamı unuttum bölümüne giriyorsunuz ve kendinize bi sıfırlama mesajı gönderiyorsunuz işlem okey şimdi diger e-posta adresinize gelen sıfırlama e-postası ile parolanızı sıfırlamanzı saglayabilirsiniz belki herkesin bildigi bişeydir ama aynı tuzaga bende düştüm ve bu şekilde şifremi sıfırlayarak geri aldım KOLAY GELSİN

Cepforum Fanatiği
    memo41 Kullanıcısının Avatarı
    Giriş Tarihi : 24 Nisan 2006
    Mekan : Kó©âè£ï
    Meslek: öğяєη¢ι
    Telefonum: 6630+512mb
    Rep Gücü : 100
    Rep Puanı: 9349
    memo41 CFTeaM Grup Başkan Vekili memo41 CFTeaM Grup Başkan Vekili memo41 CFTeaM Grup Başkan Vekili memo41 CFTeaM Grup Başkan Vekili memo41 CFTeaM Grup Başkan Vekili memo41 CFTeaM Grup Başkan Vekili memo41 CFTeaM Grup Başkan Vekili memo41 CFTeaM Grup Başkan Vekili memo41 CFTeaM Grup Başkan Vekili memo41 CFTeaM Grup Başkan Vekili memo41 CFTeaM Grup Başkan Vekili

Bu Mesaja Rep Ver

Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi oz33can Mesajı Göster
    bu tuzaga düşmemek icin yapmanız gereken : hotmail adresinizi alırken size diger e-posta adresinizi soruyor degilmimynet yahoo gmail vs bunlardan birisini yazıp kesinlikle güncel olan kullandıgınız bi e-posta adresi olması lazım bunu yaptınız sonra msn 'nizi acmaya calıştınız parola yanlış dedi paralamı unuttum bölümüne giriyorsunuz ve kendinize bi sıfırlama mesajı gönderiyorsunuz işlem okey şimdi diger e-posta adresinize gelen sıfırlama e-postası ile parolanızı sıfırlamanzı saglayabilirsiniz belki herkesin bildigi bişeydir ama aynı tuzaga bende düştüm ve bu şekilde şifremi sıfırlayarak geri aldım KOLAY GELSİN
    Evet şimdilik en iyi çözüm olarak gözüküyor hackerlara karşı

Tecrübeli Üye
    just_you Kullanıcısının Avatarı
    Giriş Tarihi : 10 Ağustos 2006
    Mekan : ALİ SAMİ YEN
    Meslek: ahhh ahhhhhhhhh ne sen sor ne ben soleyım en ıyısı...
    Telefonum: 6680
    Rep Gücü : 13
    Rep Puanı: 975
    just_you nickli üye rep puanını kapatmıştır.

Bu Mesaja Rep Ver

ahhh yaa keske su yazıyı 2 gn önce okusaydım wallah waryaa allahtan adresı kurtardım..wallah arkadaslar dıkkat edın affetmıoo serefsızler

+ Konuyu Cevapla