Uyardığın için teşekkürler daha önce hiç duymamıştım
Size Gelen Bir Mailde Link Verilir Linke Tıklarsınız Bembeyaz Bi Sayfa Açılır.Bu Sırada Şifreniz Ele Geçirilmiştir.Bu Nasıl Olur Derseniz XSS Açığından Yararlanılır.Hotmailde Bu Açık Öncedende Vardı Ama Şimdi Üstüne Daha Çok Gidilip Bu Açık Sayesinde Şifrenizi Almaya Başlanmıştır.Bundan Nasıl Korunacağız Derseniz Linki Kopyalayıp Adres Çubuğuna Yapıştırarak Siteye Gitmenizdir.
Bende Bir İllegal Sitesinde Birisi Yazmış Böyle Böyle Oldu Şifrem Gitti Diye Buradan Yola Çıkarak Sizlere Böyle Bir Haber Yazdım![]()
Tarih bir gün acı içinde kıvranarak şehadete susamış bir Türk'ten daha güçlü bir silahın olmadığını yazmak zorunda kalacaktır.
Uyardığın için teşekkürler daha önce hiç duymamıştım
Abicim ben anlamam bilmediğin mailleri niye açarsın kien güzeli açmamak.. ben direk çöpe atıyorum...
açık çok nadir kişilerin kullanabileceği bir açık ama tam belli değil böyle birşey olduğuda yani
ilk xss açığı 2003 te çıkmış ama bilinmez tabiki
Tarih bir gün acı içinde kıvranarak şehadete susamış bir Türk'ten daha güçlü bir silahın olmadığını yazmak zorunda kalacaktır.
bizleri bilgilendirdiğin için çok saol
Bende Bu 0Lay 0Ldu Ama Ben Hala Msn e Girebiliyorum Bembeyaz Bir Sayıfa AçıLdı Pc Dondu Kapattın Açtım Sonra Da Msn e Girdim Ve de HaLa GirebiLiyorum
Bilgilendirmen için teşekkürler.
Adamlar ne yapacaklarını şaşırdı artık.
Bilgisayarınızın güvenliği için indirdiğiniz dosyaları virüs taramasından geçiriniz.
Yoksa :170:
Gereksiz teşekkür mesajları yazmayınız.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Hangi site olduğunu biliyorum evet bende duydum zaten bunu yapanlarda kimseye söylemiyorlar...
saol ty
Bazılarını her zaman, herkesi bazen kandırabilirsiniz ama,
herkesi, her zaman kandıramazsınız!
bu tuzaga düşmemek icin yapmanız gereken : hotmail adresinizi alırken size diger e-posta adresinizi soruyor degilmimynet yahoo gmail vs bunlardan birisini yazıp kesinlikle güncel olan kullandıgınız bi e-posta adresi olması lazım bunu yaptınız sonra msn 'nizi acmaya calıştınız parola yanlış dedi paralamı unuttum bölümüne giriyorsunuz ve kendinize bi sıfırlama mesajı gönderiyorsunuz işlem okey şimdi diger e-posta adresinize gelen sıfırlama e-postası ile parolanızı sıfırlamanzı saglayabilirsiniz belki herkesin bildigi bişeydir ama aynı tuzaga bende düştüm ve bu şekilde şifremi sıfırlayarak geri aldım KOLAY GELSİN
ahhh yaa keske su yazıyı 2 gn önce okusaydım wallah waryaa allahtan adresı kurtardım..wallah arkadaslar dıkkat edın affetmıoo serefsızler![]()