Forumda mevcut bi biLgiydi ama ynede saoL ..![]()
arkadaslar msnede sizi engelleyeni veya sileni görmek icin programla ugrasmayin.msn kisisel ayarlarinize girin ve gizlilik seceneklerini secip kisi listenizdeki kisilerin üzerinde sag tiklayip bakabilirsiniz eger sag tikladiginide sil secenegi aktifse kisi sizi silmis veya engellemistir. ben bu sekilde ögreniyorum deneyebilirsiniz.
bilmeyenler içindir
Forumda mevcut bi biLgiydi ama ynede saoL ..![]()
:330: ® ஐ๑ º¤¦¦ ßrèâk³¹ ¦¦¤º ஐ๑®:345:
Ayrica dogru olmayan bi bilgi.
Çünkü Fenerbahçeliyiz...
bu şekilde sadece bizi sildikleri zaman görüyoruzz silmeyip engelledikleri zaman göremiyoruz sanırımm değilmiii ?
Msn de arkadaşınız tarafından engellendiğinizi görmek için
MSN de arkadaşınızın sizi engelleyip engellemediğini öğrenmek mi istiyorsunuz? İşte Buyrun http://www.blockstatus.com/msnsta.php
Sitede kutuya arkadaşınızın msn messengerda kullandığı e-mail adresini yazın eğer burada online gözüküyor ama sizin messenger'da offline gözüküyorsa,arkadaşınız sizi engellemiştir.
Yukarıdaki özelliği Yahoo messenger AİM ve İcq içinde kullanabilirsiniz. ip adresinizi öğrenebilirsiniz. Fake mail gönderebiliriniz.
kişiler "beni sadece listemdekiler görebilsin" seçeneğini işaretledilerse online olsa bile offline gözüküyor sitede. Listesinde olsanız yine engelledi ise aynı olay geçerli.
Tarafımdan test edilmiştir. Umarım işinize yarar. herkese iyi çalışmalar..
Not: Arkadaşlar bu adres paylaşmak için buraya eklenmiştir. Herkesin işine yarayamayabilir. Kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Lütfen yorum yaparken bu kriterleri göz önünde bulundurun. Amaç paylaşım olsun lütfen.
çokk saol kardess hepsini gordum![]()
sağol kardaş bi deneyim
saol kardeşş
aynen ole silinde engelleyen de belli oluyo saollasın kardeş
Çok güzel bi site umarım amacı dışında kullanılmaz..
¢ємαℓ уıℓ∂ız
[SIGPIC][/SIGPIC]
Şühedâ gövdesi, bir baksana, dağlar, taşlar...
O, rükû olmasa, dünyâda eğilmez başlar,
Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor,
Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor!
UYAN TÜRK EVLADI İZLEMEK İÇİN TIKLA
[SIGPIC]http://www.cepforum.com/forum/signat...pic11988_1.gif[/SIGPIC]
ya kardeşm yanlıs bi bilgi bu.!!!!!!
mucmer den %100 garanti!!!!
sil yazısı açıksa o kişi sizi SİLMİŞTİR!!!!!!!!!!!!! budur yaaaaaa
yanlış biliyosun..
arkadaşlar şu anda kullandığım bir program var.engellemeyi göstermiyor ama konuşma penceresi açtığında veya sizinle yaptığı konuşma penceresini kapattığında bile mesaj geliyor size.sildiği aynı anda geliyor.şu an için engellemeyi gösteren hiç bir program yok.sizin verdiğiniz blockstatus isimli siteyede gitmeye gerek yok.gizlilikten kolayca öğrenebiliyorsunuz...
Herkese iyi çalışmalar...
yafff ben link var die üye olmuştum direkt giriyim dieeeeeee