arkadasım sagol emegıne saglık cok guzel mıs
İŞTE LİNK ARKADASLAR İNDİRİN,KURUN ,İSTEDİĞİNİZ KİŞİNİN ADINI VE SOYADINI YAZIN ALIN SİZE O KİŞİNİN MSN ADRESİ
http://www.dvd800.com/download/seh.exe
==>>> kurup programı çalıştırdıktan sonra karşınıza ılk gelene later dıyın yada bıseyler yazın ora onemlı degıl!!! açılınca SETTINGS e girin orda ADD A PREFİX TO EVERY USER NAME ve ADD A SURFİX TO USER NAME İŞARETLEYIP 1.YE AD 2. SOYADI YAZIN okey dıyıp cıkın ve programdan search a tıklayın aramaya başlıyor!!! 1 de connection var oradanda kactane server de aramasını istiyorsanız seciminizi yapin
umarım daha önce werilmemiştir arkadaşlar hadi kolay gelsin
Daha fazlasını iste..!!
arkadasım sagol emegıne saglık cok guzel mıs
arkadaşım cok güel olmuş saol ya
saol kardeş
saol manyaq bu ya
EmEğE SaYgI
SAYGILARIMLA
ya emeğe saygıda arkadaşlar ben bundan bi şey anlamadım
kardes saol emege saygılar
oha be bu kadar adaşım hatta soyadaşım olduğunu bilmiyordum![]()
bende calismadi bu programm
bence bu pro fake çünkü mesela kendi adımı taratıyorum aralarına acayip şeyler ekliyor ve aralarından kendi msn mi bulamadım
tamamda bu program sadece mail veya MSN adresinin içinde adı ve soyadı geçenleri buluyor.Yani atıyorum kişisel bilgilerinde adı ali veli olan kişi byebye@hotmail.com açmışsa onu bulmuyor.Ben o sanarak çok sevinmiştim.:(
bu fake'e benzio bide adamlar msn alırken isimlerini kafadan atabiliolar mesala asdasd gahdfg o isim kısımlarını hızlı geçmek için yapıolar şahsen bende böle yapıorum![]()
kardesım regıster kod ıstıyo
bu nasıl yapıcaz cabuk yardım beklıyom arkadaslar lufennnnnnnnnn
kardesım regıster kod ıstıyo
bu nasıl yapıcaz cabuk yardım beklıyom arkadaslar lufennnnnnnnnn:265::207: :116:
ey wallah
saol kardes
sagol mükembel bişi
eywallah kardes
mersi tşk ederim