iyi düşünmüşsün mustangg kardeş, emeğine sağlık...
Arkadaşlar sitenin yeni servere geçiş sırasında kaybından dolayı bu dosyalar gitmişti. Ben tekrar yukluyorum.
(Lancer Evo,Realkiss)
Düzenleyen mustangg : 25 Mayıs 2009 at 15:38
Lütfen guncel olmayan ve eski konulara mesaj yazmayın.
iyi düşünmüşsün mustangg kardeş, emeğine sağlık...
kardeş emeğine sağlık ama bunlar telefona nasıl yukleniyor???
bunları zipten çıkardığında sonu ".vkp" olur. onları setoolda misc file kısmına vkp olarak yerleştir sonra tel modelini seç write script yap teli bağla (C tuşu olayı,batarya çıkarma falan) ready aktif olur
orada teli sokup bağla
seray de
ilk çıkan soruya no eğer çıkarsa ikinci soruya yes de atılır
silmek istersen butun sorulara yes de..
saolasın kardeş...
saolasın kardeş.ellerine salık
teşekkürLer Dostum
sağ-*-sol-sol-*-sol'dan servis bilgileri, yazılım bilgisine geliyorum benim tel cid49 ve r4EA031.. ama hiç bi patch calışmadı neyi yanlış yapıyorum acaba?
pathcleri vkp olarak bıraktığından emin ol
flash değil write script yapacaksın
ilk çıkan soruya no,eğer çıkarsa ikinci soruya yes diyeceksin
ben bunlarla kaç tane telefona patch yukledim hiç birinde neredeyse hiç hata yok..hepsi çalışır durumda
tamamdır hallettim teşekkür ederim.. buarada Arama esnasında Bip sesini kaldırmak için yüklediğim Patch tam tersini yapıp sürekli Bip Bip yaptırmaya başladı![]()
Düzenleyen Generals : 08 Aralık 2008 at 01:42
saol kardes emegine saglık
hocam ne kadar teşekkür etsem azdır aralarından işime yarayan bi çok şey buldum süpersin![]()
eline sağlık kardeş sende olmasan naparız![]()
keşke yazılım larını da atsaydın fbn mbn tpa ve please wait sorunu pack i cid 49 31 iiçin vaRsa linki VERde teli yapım bozulduda![]()
saol karddeş fulll modifiyeye dvm...![]()
bu arada ben de w810i nin ekran ışığını dahada arttrmk istym warmı böyle bi pach?