Orijinal Mesaj Sahibi Yasakani;1334080
W810_R4ED001_FS_EUROPE_2_RED50.rar
[url
abi yukarıdaki dosyadan 031'li dosya değilde 001'li dosya çıkıyor. Ama sen içinde 031'li dosya çıkacağını söylemişsin. Bir sorun olur mu?
Orijinal Mesaj Sahibi Yasakani;1334080
W810_R4ED001_FS_EUROPE_2_RED50.rar
[url
abi yukarıdaki dosyadan 031'li dosya değilde 001'li dosya çıkıyor. Ama sen içinde 031'li dosya çıkacağını söylemişsin. Bir sorun olur mu?
teşekkür ederim.
Yasakan Ustam Bucid50 Yazilimini Cid 49 A Atabilirmiyiz Veya Cid49 A Nasil Atariz Bu Temalari Veya Flash Tema Yukluyebilirmiyiz Cid 49 A
Tesekkurler Simdiden
cid49 a flash tema yükleyebilirsin
bunun için patch var. forumda patch diye arat bulursun.
k800 'de nasil olacak bu siralaramalar ve dosyalar ?
K800 için Aynı sıralama olacak ama türkçe yazılım Bulman gerekiyor
Alemin Kralı
Sony Ericsson
UpGrade&DownGrade
Master
Graphic Modder
Orochi - Powered By M.P
Symbian UIQ3 & S60 V3/V5 User
anladıgım kadarıyla cid 50 tellere bunu yaptıktan sonra cıd31 ve 05 patch leri yukleyebilioz
dogrumu anlamısım?
abicim allah razı olsun w810i oyun ve uygulamaları açmıyordu bursa'da serviste yok ama sayende işimi hallettim şimdi çalışıyor çok teşekkürler.
Hoca bu programı ındırdıgımızde box olmadan calıstırabılıyormuyuz acaba ?![]()
yaa arkadaslar ben dediğinizin aynısını yapmaya calıstım indirdim programları telefon acılmıor.
hocam ben bunu yükledim fakat yapılandırmadan bakınca cid49 yazıyor???
Nedendir
peki telefonu tanıtıoruz ama başka telefona da atabiliyor muyuz
mesela bizim ewde 3 tane w810i war ben hepsine akustik atmak istiyorum
nasıl yapabilirim?
taa 2 ay önce sormuşum daha bi allahın kulu cwplamamış gerçekten merak ediorum. belki saçmalamışımdır ama çok önemli bişey bence.
bide eger oyleyse hangisini yüklemeli?
31 mi 05 mi? hangisi daha ii, farkları nelerdir?
--------------------------------------------------
Agır agır çözüom olayları galiba.
şimdi once yama için cid49 olmalı ondan sonra yazilim surumune gore 31 yada 05 herneyse yüklüon bole dimieger boyleyse sıra geldi setool u öğrenmeye tabi öncelikle bi firmware yapmam lazım.
Düzenleyen qont : 18 Temmuz 2008 at 23:51
cok saol orochı senın sayende cep kurtuldu
birader eğer senin makinan cid50 ise seni hiç şekilde patch yapamazsın...patch olayı için makinanın cid49 olması lazım evet doğru ama senin makinan cid50 ise hiç bi şekilde patch yapamazsın ve cid50 makinayı hiç bi şekilde cid49 yapamazsın...
Uzun lafın kısası cid50 makinan varsa kesinlikle sana patch yok !!!
Düzenleyen mynak_dj : 19 Temmuz 2008 at 23:17
arkadaşlar ben yükledim ama tel açılmıyor artık lütfen belkeyin çıkıyor ve öyle kalıyor saatlerce bekledim yine bişii olmadıı nolur acil yardım
Lütfen guncel olmayan ve eski konulara mesaj yazmayın.
allahraziolsun,sagolasin,,,,,,,,,