kadreş bende aynı sorunu yaşıyorum yapabildinmi yaptıysan bana da yardımcı olursan sevinirim
Arkadaşlar bu program sayesinde bütün SonyEricsson Telefonlarınıza Model farkı olmadan versiyon ve güncelleştirme yapabilirsiniz ihtiyacı olan arkadaşlar indirebilir kolay kurulum türkçe kolay kullanım...
SonyEricsson Update Service Setup-2.10.2.53
SonyEricsson.Usb.Versiyon.Update.Service.Setup.2.1 0.2.53
Düzenleyen Mutinous72 : 09 Mayıs 2010 at 20:20 Sebep: İçerik Düzenleme Yeni Link
kadreş bende aynı sorunu yaşıyorum yapabildinmi yaptıysan bana da yardımcı olursan sevinirim
Malesef Galiba servise yollamak zorunda kalacam baksana sayfaya senin dışında ilgilenen olmamış..
kendı sitesından 2.10.5.11 update sini indirdim ve yukleme yaparken en sonunda basarısız dedi sonra telefon nu bı daha acmayı dendım ılk once beyaz ekran sonra siyah ekran cıktı ve telefon bır daha acılmadı ney yapmam lazım acıl yardım lutfen
smdi senın koydun update yı denıcem ınsallah duzelır eskı update deyılmı benım yukledımın
Arkadaşlar ben sonyEricsson P990i modeli için indirdim sorunsuz kulandım halada problemsi kulana biliyorum bütün sony modellerinde geçerlidir telefonunuzada başka sorun var ola bilir son sürümdür bu
ihtiyacı olan arkadaşlar indirebilir türkçe kolay kullanım...
SonyEricsson Update Service Setup-2.10.2.53
http://uploading.com/files/a67m6845/...2.10.2.53.rar/