arkadaşlar k750i yi W800i yapıpta telefonu güncelleyen varmı yaww ben K750iyi W800i yaptım ama güncelleme yaparken K750i Emea 7 yi güncelleyimmi diyor burda ne yapmam gerekiyor.
ya bunu far managerden halletmenın bi yolu yokmu ordan yapalım olmazsa
arkadaşlar k750i yi W800i yapıpta telefonu güncelleyen varmı yaww ben K750iyi W800i yaptım ama güncelleme yaparken K750i Emea 7 yi güncelleyimmi diyor burda ne yapmam gerekiyor.
yunus nası yaptın bana msnden bi anlatırmısın benım msn romeo_ankara@hotmail.com
BİLGİ OKURKEN BU HATA VERİYORiyor neden yardımcı olursanız sevirim
Hold "C" button and plug USB cable.
Phone Attached!
Detected SonyEricsson: K750/D750.
Flash Loader not accepted! Try to Recover phone before flashing.
Flash Loader not accepted
Execution Time - 00:00:12
Error: 0x002004
Düzenleyen calafalas : 07 Kasım 2006 at 23:24 Sebep: eksik bilgi
Arkadaşlar ben telefonu bu yolla çevirdim.. Ama şu an pin kodunu girdikten sonra telefon açılmıyor.
"Configuration Error. Please contact your network operator or service center."
diyor.. Verdiğiniz programa dikkat ederseniz bi username ile pass istiyor..
Flashing yaptıktan sonra %100 e gelince siteye bağlanılıyor diye bi yazı yazıyor. Sonrada duruyor kullanıcı adı ve pass girmediğimiz için..
Eğer Gerekmiyorsa neden kullanıcı adı ve pass istesinler ki?
Client Version 13.7 - K750 Flasher
Turn off the phone.
Phone Attached!
Phone Color RED
Flash ID: 890D
Status Ok, OTP Close, CID36, PAF1
IMEI: 356554-00-930234
Loading Main File. Ok!
Loading FS File. Ok!
Flash File CID:36
Phone CID:36
Flashing 291 blocks. Ok!
Flashing 149 blocks. Ok!
Flash Finalization Started!
Wait while process will be finished!
CS Loader Accepted!
System Initialization. Please Wait...
Getting data from server...
Connection ok! Data recieving...
Wrong user name, or password!
Execution Time - 00:08:39
Error: 0x001111
Dediğim Gibi Kullanıcı adı ve şifre istiyor.. Yardımlarınızı bekliyorum
Düzenleyen MaxJenke : 07 Kasım 2006 at 17:26
Maxjenke finalization'u işaretlediğinde onu yapıyor sanırım. Finalizationu işaretlediysen işaretlememen gerekiyo. Benimkide bi yükleyebilse...![]()
Evet işaretlemiştim bi de onsuz deneyim bakalım.. Ama Yabancı bi siteye de baktığımda finalizasyonu işaretleyin demişti galiba..
Neyse bi bakim umarım olur çünkü telefon açılmıyo artık..
Client Version 13.7 - K750 Flasher
Turn off the phone.
Phone Attached!
Phone Color RED
Flash ID: 890D
Flashing 291 blocks. Ok!
Flashing 149 blocks. Ok!
Execution Time - 00:08:44
Done!
Finalizasyon seçili değilken boyle bitiyo flashing işlemi..
Ama pin kodunu girdikten sonra yine aynı hata..
"Configuration Error. Please contact your network operator or service center."
benim Flash File CID:49 sorun yaşıyrum yardımcı olursanız sevinirim
Bana Bu dosyaları rar halinde atabilecek var mı ?Şimdi Far Manager programıyla fs/tpa/preset/custom içine girip tüm dosyaları yedekliyoruz.
en sonunda telefonu yaktık herhalde. flashlamayı bitirdi ama telefonu hiç açmıyor. flashı felan görüyor ama tel açılmıyor. artık k750i de yok
Düzenleyen RoMeO_AnKaRa : 08 Kasım 2006 at 13:29
@RoMeO_AnKaRa
dosyalar için saol arkadaşım.. eve gidince tekrar deneyecem.. Umarım BGu sefer hallederim.. Yoksa telefon hep walkman olarak kalcak..
benim flash file CID 49 ama forum anlatılan Flash File CID:36 göre ben flash file CID 49 nasıl yükleme yapabilirim?..............
maxjenke ben en sonunda başardım ama senın hata custom klasörü ile alakalı değil ben şimdi yükledim türkçe oldu ama hatayı gene veriyor. Sorun versiyonla ilgili bişey.
bende türkçe de değil.. benim hatamın aynısını mı veriyor ? Benim ki pin kodunu girince hatayı veriyor..
@RoMeO_AnKaRa
Arkadaşım verdiğin dosyaları flashing bittikten sonra telefona attım ve de artık telefonum çalışır durumda..)
@Reis
Arkadaşım eline emeğine sağlık.. Vermiş olduğun bilgiler %100 doğrudur. Artık bir w800 sahibiyim.. Beceriksizliğimi üzerine yüklemiş gibi olduysam kusuruma bakma.. Tekrar tekrar saol..
Estağfurullah.
Ama yazılanlara üzülmüyorda değilim. Biraz beceri ve cesaret isteyen bir olay bu işlem. Düşündüm acaba konuyu sileyimmi diye ama vazgeçtim.
Sonuçta insanlar yapamayınca telefonlarının ebediyen çalışamayacağını sanıyorlar yapamadıkları zaman ben kötü oluyorum. Yapılabilecek ve karşılaşılabilecek her olayı anlattım ama bazı arkadaşlar hala yapamıyor.
Ayrıca bu yazdığım makaleyi başka sitelerde kendileri yazmışcasına yayınlayan onursuz insanlarıda kınıyorum. Eminim bu kişiliksizler forumumuzda bir yerlerde emeğe saygı diye mesaj yazıyordur. her neyse. Herkez biliyor kimin ne olduğunu.
bkz:
http://www.google.com.tr/search?hl=t...%27da+Ara&meta=
Reis senın msn varmı benımkı ...... benı bi eklesene hazır senı yakalamışken bişeyler soracam
Düzenleyen Reis : 08 Kasım 2006 at 20:44