AMA arkadaşımım telefonun da böyle bir olaylahiç karşılaşmadık sadece benim tel de oluyor bu hata
arkadaşlar ben far managere bağlanamıyorum sebebinin ne olduğunuda fs ye basıyorum ardın dan bu linkteki resim öıkıyor ne yapmalıyım yardım cı olurmusunuz http://www.speedyshare.com/238907389.html
AMA arkadaşımım telefonun da böyle bir olaylahiç karşılaşmadık sadece benim tel de oluyor bu hata
aynısı bende oluyor kac sefer denedim ancak hep burda kalıyor ve telefon kendi kendine acılıyor...
bnde de olyor mr.big gerekn cwbı yazmş zatenaynısı yap
![]()
bende de aynı oluyor acaba neden oluyor bilen var mı
arkadaşlar xs++ ve far gibi programlara bağlanma şu şekilde
xs++ da start a basın sonra c ye basılı tutarak kabloyu takın bağlanınca elinizi çekin.
far da da aynı şekilde telefonunuzun cid i neyse onu seçin sonra yine enter the matrix deyin c ye basılı tutarak kabloyu takın bağlanınca geri çekin
arkadaşlar ben bu far manager i kullanamıyorum bi öğretirmisiniz k750i me menü eklicem ama yapamıyom bi arkadaş videolu anlatmış ama far manageri kullanmayı bilmediğim için anlamadım birisi far manager kurulumunda sonuna kadar detaylı olarak anlatabilirmi???
K750i R1CA021 CID36
benim sorun da bu ama çok hızlı olmak gerekiyor fs gelir gelmez basarsanız bağlanıyor yoksa bağlanma mümkün olmuyor benim w 810i de