+ Konuyu Cevapla
Gösterilen Sonuçlar 6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: w810 cid49 yüklerken (ldr blk write fail. fatal) hatası

w810 cid49 yüklerken (ldr blk write fail. fatal) hatası

Merhaba arkadaşlar telefonuma acustic yüklemeye uğraşırken telefonum çöktü ve açılmıyor şu anda. forum yaptıgım araştırmalara göre full yazılım yükledigimde anlatılanlara göre telefonun açılması gerekiyor. fakat setool dan cid49 yüklemeye çalışırken ldr blk write fail. fatal hatası allıyorum. artı telefonu c'ye basarak kabloya taktıgımda bazen gormuyor. biraz kabloyla oynadığımda goruyor bunun nedeni teknik bir problem olabilirmi acaba. şimdidden yardımlarınız için teşşekur ederim...

USB kablonun pc ile bağlantısına dikkat et...Orda oluşan ufak bi temassızlık bu hatayı görmene neden olur.Tabi birde telefona bağladığın kısımda bi temassızlık olmamasına dikkat et

evet dediğin gibi telefonun bağlantı noktasında bir sorun var herhalde. br çok kez denemem rağmen her seferinde aynı hatayı veriyor. artık goturup servisinde yaptırmam gerekiyor baska care kalmadı...

aynı hata bende de mevcut. ama sadece akustik yüklemeye çalıştığımda yapıyor neden acaba? temassızlık olsa diğer yüklemelerde de hata olur. servis ses yükseltme olayına pek girmiyor. sizce ne yapılırsa bu sorun giderilir. yardım lütfen.

Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi smkgul [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
    aynı hata bende de mevcut. ama sadece akustik yüklemeye çalıştığımda yapıyor neden acaba? temassızlık olsa diğer yüklemelerde de hata olur. servis ses yükseltme olayına pek girmiyor. sizce ne yapılırsa bu sorun giderilir. yardım lütfen.
    benim telefonum akustik yukleme yapmaya calısırıken kapanmıstı ve acılmamıstı. daha sonra yeniden yazılım yuklemeye calıstıgım hep yükleme hatası verdi. en sonun da artık pes ettim servse goturdum ve yazılım yukleetim. adama sordugumda neden yuklemeyemediğimi telefonda bir sorun olmadıgını soledi ve fazla acıklama yapmadı. ama bence kulladıgımız programlardan kaynaklanıyor galiba. daha sonra ericsonun sitesinden gunceleme yazılımı indir dim ve o programla hiç bir sorun olmadan yuklemeyi yaptım. ama yeniden akustik atmaya cesaret edemedim.

valla ben de çok denedim akustik yüklemeye çalışırken hata verdiği zaman telefon açılmıyor zaten. telefona tekrar yazılım atarsan açılıyor ve ardından akustik yüklenebiliyor ama bende nedense yazılım da hata vermiyo ama akustikde bu hatayı alıyorum. bende pes ettim galiba bu telefonu kullanmam artık. çünkü kulak sesi çok az ne konuşulduğu anlaşılmıyor.

+ Konuyu Cevapla

Bookmarks

Gönderme Kuralları