+ Konuyu Cevapla
Gösterilen Sonuçlar 13 sonuçtan 1 ile 13 arası

Konu: phone cid:36 flash cid:49 hatası

phone cid:36 flash cid:49 hatası

arkadaşlar w800i telefonum fabrika ayarlarına geri dönünce startup ekranında takıldı sağ ve sol seçim tuşları çalışmıyordu.tek şart yazılım yüklemek sanırım.öncelikle tel brown du red yaptım.ama k750 flasher programıyla yazılım atamıyorum.phone cid:36 flash cid:49 hatası veriyor ve işlemi devame etirmiyor.ne yapmam gerekli yardımcı olun ltfn .(

ρѕιкσραт уαzαя+ναη∂αℓ mustangg CepForum için Paylaşımda Bulunmamış mustangg Kullanıcısının Avatarı
    Giriş Tarihi
    Oct 2007
    Mekan
    Beylerbeyi

attığın yazılımların cid36 olduğuna emin misin?
    Lütfen guncel olmayan ve eski konulara mesaj yazmayın.

hayır değilim.cid 36 yazılımı nereden bulabilirim w800 için

ρѕιкσραт уαzαя+ναη∂αℓ mustangg CepForum için Paylaşımda Bulunmamış mustangg Kullanıcısının Avatarı
    Giriş Tarihi
    Oct 2007
    Mekan
    Beylerbeyi

[Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
    [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]

Nasıl yuklendiğini biliyorsundur

nasıl yüklendiğini biliyorum.k750 flasher ile atmaya çalıştığımda chacking 291 blocks..

block:8 damaged

file corrupted!
    execution time - 00:00:20
    done!

yazıyor.yani olmuyor

Giriş Tarihi
    Oct 2007
    Mekan
    Beylerbeyi

far manager ile atmayı denedin mi?

far manager ile nasıl atıldığının anlatımı var mı w800 için?far manager ile atmayı bilmiyorum da..

Giriş Tarihi
    Oct 2007
    Mekan
    Beylerbeyi

far manageri aç
    alt+F1 yap orada sefp'ye bas sonra telefonunu bağla..flahs ve fs karşına çıkar
    orada flhas'a gir memory çıkar.sağ tarafa geçip main dosyasını memory'nin ustune surukle bırak yontemi ile atabilirsin.main'i rardan çıkarmayı unutma..
    Düzenleyen mustangg : 10-07-2009 at 20:46

Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi mustangg [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
    far manageri aç
    alt+F1 yap orada sefp'ye bas sonra telefonunu bağla..flahs ve fs karşına çıkar
    orada flhas'a gir memory çıkar.sağ tarafa geçip main dosyasını memory'nin ustune surukle bırak yontemi ile atabilirsin.main'i rardan çıkarmayı unutma..
    yapamadım..
    ----------
    yaptım ama hata aldım..
    ----------

hata da bu..
    ----------
    far manager ile yüklerken sadece manin dosyasını mı kullanıyoruz fs dosyaları işe yaramıyor mu?
    Düzenleyen mustangg : 11-07-2009 at 12:39 Sebep: Lütfen Flood Yapmayın

Giriş Tarihi
    Oct 2007
    Mekan
    Beylerbeyi

Ekteki dosyası far manager/far_cid36/Plugins/SEFP klasorunun içine rardan çıkartarak at.En baştan bi daha dene.
    Eklenen Dosyalar

tamamdır xs++ ile hallettim saolasın.diğer bir sorum w800 ün mesaj hafızasını nasıl artırabiliriz çok az da?

Giriş Tarihi
    Oct 2007
    Mekan
    Beylerbeyi

pref_store adında bi metin belgesi aç.metin belgesinin içine /tpa yaz ve kaydet.daha sonra xs yada far manager ile ifs/settings/messaging klasorune gir.oradaki pref_store dosyasını sil,kendi hazırladığın metin belgesini (pref_store) telefona yukle,tamamdır..bunu yaptığın zaman butun mesajların silinir.eğer silinmesini istemiyorsan MyPhoneExplorer programından mesajlarını yedekle,bu işlemi yaptıktan sonra tekrar telefonuna yukle.
    Bu arada mesaj kapasitesi 600'e yaklaştığı zaman mesajlar çok yavaşlıyor ve bazı mesajların bozuluyor..hatta bazıları bozuk geliyor benden demesi o yuzden 400-450 olduğu zaman silmeni öneririm..

tşkrler deneyeceğim

+ Konuyu Cevapla

Bookmarks

Gönderme Kuralları