![]() |
|
|||||||
| Sony Ericsson Symbian Ericsson Symbian Bölümü |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
#1 | ||
|
Giriş Tarihi: Aug 2005
Kan Grubum: 0 Rh+
Telefonum: p990 i
|
slm beyler bana sms ile arayan kişileri engeleyen program lazım p990i için yardımcı olursanız çok sevinirim çok lazım beyler...Simdiden çok tşk bekliyorum |
||
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Üye
![]() Giriş Tarihi: May 2006
Telefonum: SE P990i
|
arkadaşım telefonun istenmeyen numaraları engelleme özelliği zaten mevcut. denetim masasından girip biraz kurcalarsan bulursun. mesaj engelleme olarakta programlar mevcut ama sertifikalaman gerekli. |
||
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
Giriş Tarihi: May 2008
Telefonum: p900
|
MCleaner (çağrı ve sms engelleme) güzel ve başarılı bi program telefonuzda engelleme yapabileceğiniz bi kişi listesi oluşturabiliyorsunuz rehberinizden seçip ve bunları engelleme konusunda diledğiniz gibi yönetebiliyorsunuz autostart seçeneği ve zamansal yönetim seçenkleri mevcut. kullanım sınırlaması ortadan kaldırılmıştır ve flash sms modifikasyonuda içindedir uygulamayı isterseniz mod dosyasını zipten çıkarıp MCleaner*.rsc file to X:\Resource\Apps\ içindeki ile değiştirin...aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. [Sadece Foruma kayıtlı üyeler site içeriğini görebilir. Üye olmak için buraya tıklayın...] |
||
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
GSM Servisi
Giriş Tarihi: Jun 2005
Mekan: Bursa
Kan Grubum: A Rh+
Telefonum: p990i
|
Ayarlar, Denetim masası , çağrı Ayarları, ÇAĞRILAR KABUL'E gir arama oalrak istediğin her ksııtlama burda var, istersen sürekli meşgul yapıyosun istersen hata sinyali gidiyo, ister herkesi ister rehberi ister belirlediğin kişleri engelliyosun. MEsaj için de program kurman gerekli
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Araçları | |
|
|