Bayrak

CEP FORUM  

Geri Dön   CEP FORUM > SONY ERICSSON > Sony Ericsson Symbian

Sony Ericsson Symbian Ericsson Symbian Bölümü

Konu Araçları
Eski 08-05-2008, 17:26   #1

oktayufo Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2005
Kan Grubum: 0 Rh+ Telefonum: p990 i
Sms yada arayan kişiyi engeleyen program lazım p990 i için yardım pls...

slm beyler bana sms ile arayan kişileri engeleyen program lazım p990i için yardımcı olursanız çok sevinirim çok lazım beyler...Simdiden çok tşk bekliyorum
oktayufo isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-05-2008, 21:54   #2

fatihba Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2006
Kan Grubum: 0 Rh+

valla yanılmıyorsam telefonun kendinde böyle bir özellik var şuan bende p990 kullanıyorum ama şuan telefon yanımda olmadığından kesin birşey söyleyemiyorum ama olması lazım
fatihba isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-05-2008, 15:36   #3

oktayufo Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2005
Kan Grubum: 0 Rh+ Telefonum: p990 i

beyler bilen varsa yardım ederse çok sevinirim....
oktayufo isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-05-2008, 00:24   #4
Üye

tameriscen Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: May 2006
Kan Grubum: 0 Rh+ Telefonum: SE P990i

arkadaşım telefonun istenmeyen numaraları engelleme özelliği zaten mevcut. denetim masasından girip biraz kurcalarsan bulursun. mesaj engelleme olarakta programlar mevcut ama sertifikalaman gerekli.
tameriscen isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-09-2008, 19:56   #5

music_can Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: May 2008
Kan Grubum: 0 Rh+ Telefonum: p900
MCleaner (çağrı ve sms engelleme)

MCleaner (çağrı ve sms engelleme)

güzel ve başarılı bi program telefonuzda engelleme yapabileceğiniz bi kişi listesi oluşturabiliyorsunuz rehberinizden seçip ve bunları engelleme konusunda diledğiniz gibi yönetebiliyorsunuz autostart seçeneği ve zamansal yönetim seçenkleri mevcut. kullanım sınırlaması ortadan kaldırılmıştır ve flash sms modifikasyonuda içindedir uygulamayı isterseniz mod dosyasını zipten çıkarıp MCleaner*.rsc file to X:\Resource\Apps\ içindeki ile değiştirin...

aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

[Sadece Foruma kayıtlı üyeler site içeriğini görebilir. Üye olmak için buraya tıklayın...]
music_can isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-10-2008, 15:59   #6
GSM Servisi

piyanisttamer Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2005
Mekan: Bursa
Kan Grubum: A Rh+ Telefonum: p990i

Ayarlar, Denetim masası , çağrı Ayarları, ÇAĞRILAR KABUL'E gir arama oalrak istediğin her ksııtlama burda var, istersen sürekli meşgul yapıyosun istersen hata sinyali gidiyo, ister herkesi ister rehberi ister belirlediğin kişleri engelliyosun.
MEsaj için de program kurman gerekli

Bookmarks

Konu Araçları

Gönderme Kuralları