-
Sms yada arayan kişiyi engeleyen program lazım p990 i için yardım pls...
slm beyler bana sms ile arayan kişileri engeleyen program lazım p990i için yardımcı olursanız çok sevinirim çok lazım beyler...Simdiden çok tşk bekliyorum
-
valla yanılmıyorsam telefonun kendinde böyle bir özellik var şuan bende p990 kullanıyorum ama şuan telefon yanımda olmadığından kesin birşey söyleyemiyorum ama olması lazım
-
beyler bilen varsa yardım ederse çok sevinirim....
-
arkadaşım telefonun istenmeyen numaraları engelleme özelliği zaten mevcut. denetim masasından girip biraz kurcalarsan bulursun. mesaj engelleme olarakta programlar mevcut ama sertifikalaman gerekli.
-
MCleaner (çağrı ve sms engelleme)
MCleaner (çağrı ve sms engelleme)
güzel ve başarılı bi program telefonuzda engelleme yapabileceğiniz bi kişi listesi oluşturabiliyorsunuz rehberinizden seçip ve bunları engelleme konusunda diledğiniz gibi yönetebiliyorsunuz autostart seçeneği ve zamansal yönetim seçenkleri mevcut. kullanım sınırlaması ortadan kaldırılmıştır
ve flash sms modifikasyonuda içindedir uygulamayı isterseniz mod dosyasını zipten çıkarıp MCleaner*.rsc file to X:\Resource\Apps\ içindeki ile değiştirin...
aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
[Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
-
Ayarlar, Denetim masası , çağrı Ayarları, ÇAĞRILAR KABUL'E gir arama oalrak istediğin her ksııtlama burda var, istersen sürekli meşgul yapıyosun istersen hata sinyali gidiyo, ister herkesi ister rehberi ister belirlediğin kişleri engelliyosun.
MEsaj için de program kurman gerekli
Gönderme Kuralları