Kapalı Konu
6 sayfadan, 1.sayfa
1 2 3 ... SonSon
Gösterilen Sonuçlar 102 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: ◄CepForum Fıghter►

The Fast&The Furious sin goat has disabled reputation sin goat Kullanıcısının Avatarı
    Giriş Tarihi
    Mar 2006
    Mekan
    ~Bayrampaşalı~

◄CepForum Fıghter►

CepForum Fighter

Evet Arkadaşlar Oyunun Yapım aşaması bitti ve upload ettim..Oyun Street Fighter,Mortal Kombat,Kof,Marvel karakterlerinden oluşmakta..Toplam 48 karakter var..Oyuna dahil olan herkeze teşekkür ediyorum..İsimlerini izinsiz aldığım kişilerdende özür diliyorum.Hoş görülerine sığınarak yaptım.Rahatsız olan olursa düzenlerim..
    Oyun 400 mb..Setup 182 mb..3parta ayırdım..1ve 2. partlar 77,2 mb..3.part ise 8,13 mb..partları indirdirdikten sonra hepsini seçin ve sağ tuşla tıklayıp buraya çıkart diyin içinden çıkan setup dosyasını çalıştırıp oyunu kurun..
    Oyunda iki tane İstanbul stagesi bulunmakta..Zamanım olsa hepsini yapardım ama 2tane yapabildim..

-Sultan Ahmet Camisi parkı
    -Unkapanı Kö[Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]

ScreenShot

İzinsiz yayınlamak veya üzerinde değişiklik yapmak yasaktır!!!

[Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
    [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]

Shin Ken --> DarkFasT (( Emre ))

[SIGPIC][/SIGPIC]

Kendi eLimLe yıkıyorum öLümLerimi
    Ve taziyeLer düşürüyorum boşLuğuma
    Bir kaç öLüm daha gerek bana
    Yangına düşmek kadar cesursa yüreğin..
    Bu öLümLeri bana Lütfeder misin ??

Saolasın Serhan

[SIGPIC][/SIGPIC]

Kendi eLimLe yıkıyorum öLümLerimi
    Ve taziyeLer düşürüyorum boşLuğuma
    Bir kaç öLüm daha gerek bana
    Yangına düşmek kadar cesursa yüreğin..
    Bu öLümLeri bana Lütfeder misin ??

Cepforum Fanatiği İnoRGaNiC CepForum için Paylaşımda Bulunmamış İnoRGaNiC Kullanıcısının Avatarı
    Giriş Tarihi
    Mar 2006
    Mekan
    TÜRKİYE

bizide unutma serhan abi. geçendede söylemiştin. güzel bir şey olacak gibi görünüyor.

sagat-aoe
    Düzenleyen İnoRGaNiC : 02-08-2007 at 23:12
    --------İnoRGaNiC-------
    copyright 2006

Ay gökte kaldıkça,
    Ulu kocaların, ak sakalların duası
    Üstüne olsun.

Tanrı Türk'ü korusun ve Yüceltsin!

The Fast&The Furious sin goat has disabled reputation sin goat Kullanıcısının Avatarı
    Giriş Tarihi
    Mar 2006
    Mekan
    ~Bayrampaşalı~

Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi aoe [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
    bizide unutma serhan abi. geçendede söylemiştin. güzel bir şey olacak gibi görünüyor.

sagat-aoe
    Eywallah rıdvanTamamdır sagat senin için ayrıldı..Ama bak daha güzel karakterler var...Değiştirebilirim...Evil ryu çok güzel bir karakter..Ben evil ryu ile evil ken arasında kararsız kaldım evil keni tercih ettim...Sana psycho ken(psişik güçleri var..bir aduketi bütün gücü götürüyo)veya holly keni(melek ken)önerebilirim...

Cepforum Fanatiği İnoRGaNiC CepForum için Paylaşımda Bulunmamış İnoRGaNiC Kullanıcısının Avatarı
    Giriş Tarihi
    Mar 2006
    Mekan
    TÜRKİYE

ben o zaman evil ryu yada psycho yu alayım. artık karar senin. hangisini bize layık görürsen. eski karakterlerden sagat geldi aklıma. resimdede gördüm yazayım dedim. sen karar ver bu dediklerimden biri olsun. bakalım ne olacak...
    --------İnoRGaNiC-------
    copyright 2006

Ay gökte kaldıkça,
    Üstüne olsun.

Giriş Tarihi
    Mar 2006
    Mekan
    ~Bayrampaşalı~

Sana pschoyu veriyim...Evil ryu yu şimdi Black Angele verdim...Yanlız Pscho nun güçleriyle biraz oynıyım zaten çok güçlü bir karakter tek aduketi bütün gücü götürünce çok kolay oluyo..Zevki çıkmıyor...Ama iyisin karakter öyle bir karakterki hiç dokunmadan dövüyo

Giriş Tarihi
    Mar 2006
    Mekan
    TÜRKİYE

bizede bu yakışır serhan abi. eyvallah. sağolasın. bizi şöyle güçlü bir şey yap. tam pscho olalım.
    --------İnoRGaNiC-------
    copyright 2006

Ay gökte kaldıkça,
    Üstüne olsun.

Giriş Tarihi
    Mar 2006
    Mekan
    ~Bayrampaşalı~

gücünü azaltıcam normal karakterlerinki le aynı yapıcam ama karakterin comboları zaten diğer karakterlerden çok daha üstün..Dediğim gibi dokunmasına bile gerek kalmıyo tırnaklarına bakıyo...rakipin hayatının yarısı gidiyo

Giriş Tarihi
    Mar 2006
    Mekan
    TÜRKİYE

ya ama yamuk yapma şimdi ne güzel güçlü güçlü gidiyorduk. nerden çıktı şimdi. sen gücüde aynı yap aynı
    --------İnoRGaNiC-------
    copyright 2006

Ay gökte kaldıkça,
    Üstüne olsun.

Giriş Tarihi
    Mar 2006
    Mekan
    ~Bayrampaşalı~

Ama öyle olursada diğer kişilere haksızlık olur..Oyunda zaten son karakter benim..Benden bir öncesini pscho yapmayı düşünüyodum...Çünkü karakteri evil ryu,evil ken ve shin kenden başkası yenemiyo...Bunlarda çok hızlı dövüştükleri için daha pscho kolunu kıpırdatmadan taramalıya alıyolarO yüzden oyunun zevki kaçar...Yani zaten diğerlerinden güçlü bir karakter...Üflese ölüyosunYani biraz balans ayarı yapmak gerekiyo

Giriş Tarihi
    Mar 2006
    Mekan
    TÜRKİYE

abi hemende oturmuşsun son karaktere ee tabi oyun sahibi abi sen yap balansı falan. oyun zevkli olsunda ne olursa olsun. dediğim gibi olursa sarmaz gerçekten. sen ayarı çek abi. hadi kolay gelsin.
    --------İnoRGaNiC-------
    copyright 2006

Ay gökte kaldıkça,
    Üstüne olsun.

Giriş Tarihi
    Mar 2006
    Mekan
    ~Bayrampaşalı~

eywallah rıdvaneee okadar uğraştık yapacaz kendimize bi kıyakAt bi çorba parası seni son karakter yapıyımHadi ben kaçtım cümleten iyi geceler...

Giriş Tarihi
    Mar 2006
    Mekan
    TÜRKİYE

sana çorbacılar feda olsun(yani çorba dükkanları) ayıp ettin. bende artık kaçar. hadi iyi geceler.
    --------İnoRGaNiC-------
    copyright 2006

Ay gökte kaldıkça,
    Üstüne olsun.

wakızaki yi de bana verirmisin

Giriş Tarihi
    Mar 2006
    Mekan
    ~Bayrampaşalı~

Rodelaro tatilde ama ben onu ekliyorum oyuna game mastersız oyun olmaz deme

Giriş Tarihi
    Mar 2006
    Mekan
    TÜRKİYE

ya abi benim nicki aeo yazmışsın. aoe olacak...
    --------İnoRGaNiC-------
    copyright 2006

Ay gökte kaldıkça,
    Üstüne olsun.

Giriş Tarihi
    Mar 2006
    Mekan
    ~Bayrampaşalı~

Düzellttim..Senin nickinin bir anlamı varmı yoksa öylesine kolay olsun die mi yazdın?

Kapalı Konu
6 sayfadan, 1.sayfa
1 2 3 ... SonSon

Bookmarks

Gönderme Kuralları