CepForum Fighter
Evet Arkadaşlar Oyunun Yapım aşaması bitti ve upload ettim..Oyun Street Fighter,Mortal Kombat,Kof,Marvel karakterlerinden oluşmakta..Toplam 48 karakter var..Oyuna dahil olan herkeze teşekkür ediyorum..İsimlerini izinsiz aldığım kişilerdende özür diliyorum.Hoş görülerine sığınarak yaptım.Rahatsız olan olursa düzenlerim..
Oyun 400 mb..Setup 182 mb..3parta ayırdım..1ve 2. partlar 77,2 mb..3.part ise 8,13 mb..partları indirdirdikten sonra hepsini seçin ve sağ tuşla tıklayıp buraya çıkart diyin içinden çıkan setup dosyasını çalıştırıp oyunu kurun..
Oyunda iki tane İstanbul stagesi bulunmakta..Zamanım olsa hepsini yapardım ama 2tane yapabildim..
-Sultan Ahmet Camisi parkı
-Unkapanı Kö[Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
ScreenShot
İzinsiz yayınlamak veya üzerinde değişiklik yapmak yasaktır!!!
[Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
[Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]

Benden bir öncesini pscho yapmayı düşünüyodum...Çünkü karakteri evil ryu,evil ken ve shin kenden başkası yenemiyo...Bunlarda çok hızlı dövüştükleri için daha pscho kolunu kıpırdatmadan taramalıya alıyolar

Bookmarks