bende bu iki cihaz arasında kaldım ama android olması tattoo yu ön plana çıkartıyor.galiba ben tattoo alacağım.telefonu biraz kurcalama fırsatım oldu çok farklı vekullanımı kolay bir cihaz ama uzun vadede ne olur bilmiyorum
Merhabalar,
HTC'nin yeni modelleri girdi piyasaya,
bu modelelrden HTC Tattoo ve Touch2'yi fiyat ve teknoloji olarak almak için gayet makul görünmekte...
Ben ve almak isteyen arkadaşlar için bir kıyaslamanın iyi olacağını düşünüyorum...
öncelikle tattoo modeli için android 2.2 güncellemesi geleceği duyuruldu ki özellikleri bakımından çok güzel ama web görüntülemede flash,java kullanabiliyormuyuz?Touch2 ile kıyaslanınca nasıl?eksiklik hissettirip keşke windows içeren bir cihaz alsaydım dedirtirmi?
bende bu iki cihaz arasında kaldım ama android olması tattoo yu ön plana çıkartıyor.galiba ben tattoo alacağım.telefonu biraz kurcalama fırsatım oldu çok farklı vekullanımı kolay bir cihaz ama uzun vadede ne olur bilmiyorum
touch2yi inceledim çok güzel ama diğerler windowslu telefonlar gb geç tepki veriyor.
uygulama çokluğu,güvenlik vb faktörleri göz önünde bulundurup tattoo alacağım gb gözüküyor...
zaten bilgisayarımda da windows yok![]()