+ Konuyu Cevapla
9 sayfadan, 1.sayfa
1 2 3 6 ... SonSon
Gösterilen Sonuçlar 162 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: n73 için güzel programlar içeride

Cool n73 için güzel programlar içeride

evet arkadaşlar n73 ünüze program arıyosanız burada güzel şeyler var sizlerle paylaşmak istedim umarım burada işinize yarıcak şeyler bularsunuz
    işte ilk olarak bunu veriyorum
    smart guard telefonunuzdaki özel bilgilerinizi korumaya yarar, mesajlar gibi...
    desteklenen modeller: n73, n80, n95

buyrun link:
    Eklenen Dosyalar

Corecodec coreplayer son versiyonu olan 1.1.2 ile telefonunuzda nerdeyse bütün video formatlarını izleyebilirsiniz...

desteklenen modeller: nokia n73, n80, n95

Eklenen Dosyalar

Gelen aramaları engelleme programı yani bildiğimiz kara liste programı olan handy blacklist programının 2.0 versiyonu...

desteklenen modeller: nokia n73, n80, n95

buyrum link:
    Eklenen Dosyalar

N serisi telefonlarda olmayan otomatik tuş kilidi sorununa çözüm bu program işte, belirlediğiniz sürede telefonun tuşlarını kilitliyor ve kullanımı oldukça basit...

otomatik tuş kilidini destekleyen modeller: n73, n80, n95
    Eklenen Dosyalar

fake sound programı ile programın kendi içindeki sesleri arandığınızda istediğiniz kişiye dinletebilirisniz, mesela arkadaşınız aradı evdesiniz buluşmaya geç kaldınız ordaki çalışma var sesini çalıştırıp arkadaşınıza tarfikteyim şuan yolda çalışma var diyebilirsiniz : )

Eklenen Dosyalar

wiking mp3 player n serisi telefonlar için yapılmış basit ama kullanışlı bir mp3 playerdır...

Eklenen Dosyalar

Theme Day

nokia cep telefonunuzla tema yapabilmeniz için kullanışlı bir program...

Eklenen Dosyalar

Tesekkurler arkadas

çok güzel arkadaşlar

siz beğeniyorsanız ne mutlu bana eğerki bunları beğenen olursa dahada eklerim şimdiden hayırlı olsun

paylaşımın için teşekürler varsa dahada işe yarıyacak programlar dah güzel şeyler olursa güzel olur bunlarda güzel tabiki ama bir sorun var ekliceyin prg türkçe olursa da çok iyi olur teşekürler saygılar...

Cok tesekurler arkadasim hemen indirmeye basliyorum programlari...

Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi diyoş [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
    paylaşımın için teşekürler varsa dahada işe yarıyacak programlar dah güzel şeyler olursa güzel olur bunlarda güzel tabiki ama bir sorun var ekliceyin prg türkçe olursa da çok iyi olur teşekürler saygılar...
    bende daha program var ama istediğiniz bir program varsa söyleyin ayarlamaya çalışayım emeğe saygı iyi forunlar

Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi denizsenol [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
    eyw saol...
    sen sağol ne demek

TY AMA BEN İNDİREMEDİM :s

Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi blackmyth [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
    TY AMA BEN İNDİREMEDİM :s
    neyi indiremedin ki hangisi

özür diliyorum arkadasım firefoxtan kaynaklanmıs sorun

rica etsem varsa bir anti virüs programı yollar mısınız

Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi blackmyth [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
    özür diliyorum arkadasım firefoxtan kaynaklanmıs sorun
    ok bende şaşırdım hiç birinde sorun yok hepsi denenmiştir )

+ Konuyu Cevapla
9 sayfadan, 1.sayfa
1 2 3 6 ... SonSon

Bookmarks

Gönderme Kuralları