c:\system\apss klasörün ismi artık ne ise 6r21 filan oraya atçaksın:330:
arkadaşlar save dosyalarını oyunun hangi klasorüne atacagız
c:\system\apss klasörün ismi artık ne ise 6r21 filan oraya atçaksın:330:
kardes senden bır rıcam olacak.ben 6630 kullanıyorum ama su ngage oyunlarını nasıl yuklendıgını bır ayrıntılı olarak anlatırsan sevınırım bıkac defa denedım ama bır turlu olmuyorrr.ozellıkle dosya uzantılı olarak anlatırsan ıyı olur kolay gelsınn.şimiden saoll
http://www.cepforum.com/forum/showthread.php?t=70283
Burayı iyice oku ordaki yükleme şekillerinden bitanesini seç yap sonra forumdan multifixi indir kur ve telefon hafızasında ne farsa sil:330:
beyler red facıonun fıxı yokmu??
multifixi hıc ıyı bır program deel ben telefonuma yukledım calofduty bıde bır tanedaha vardı calısırken calısmaz hale geldı yanı oyunları bozdu:S
ya ben bısey sorcam benım telefon 6600 ben ona The Roots Gates of chaos'u yukledım bır calısıyor bır calısmıyor anlamadım neden acaba fıxıde yukledım:S
ya beyler allah rızası için bana barakelin save sini verin yaw
gerçekleri tarih yazar tarihide galatasaray
Slayer kardeş banax-men legend2 ve payload'ın fix'lerini sis halinde bulabilirmisin.Selamlar..
merhaba arkadaşlar ben bu konuda yapancıyım fix ben de 6630 var tomradır oynuyabilirmiyim blz uzantıı yükledim ama acmada pondemıom oynuda öyle yükledigim fix dosyalarını oyunu kurduktan sonra icinemi atıyorum nasıl oluyor yardım ederseniz sevinirim
Ya bazı fixler çalışmıyor galiba oynanmıyor oyunlar
Biri yardım etse neden çalışmıyor oyunlar acaba
ya w beyler nolur bana birisi buraya barakelin savesini yuklesin
gerçekleri tarih yazar tarihide galatasaray
Simsin fix i varmı??
arkadaşlar elinizde 6630 için barakelin fixi war mı?
oyunu yükledim ınvalid phone model diye bi yazı çıkıyor
o fixle ilgili birşey değil başka bir versiyonunu bulup yükle.ben cep forumdaki barakeli çalıştıramadım sanırım o sadece n-gage için.Bunu dene
http://www.speedyshare.com/363920823.html
şifre:Bilgehan_1991®
Hiç önemli değil..önemli olan senin oyunu sevip oynaman(sanki ben yaptım)
Bu arada yukarda save var takıldığın yer olursa onu atarsın
arjadaşlar 6600 için fix falan varsa verin ...
yoksa nasıl çalıştıracam onu söylyn ?
slm arkadaşalar ya 6630 da asheni çalıştırmadım oyun açılmadan direk menüye atıyo yardımcı olursanız sevinirim
Düzenleyen ugur757 : 30 Nisan 2007 at 13:24
kardes 6600 asphalt urban gt 2 nin fixi yokmu color fixi yükledim ama calısmıyor lütfen yardım