+ Konuyu Cevapla
2 sayfadan, 1.sayfa
1 2 SonSon
Gösterilen Sonuçlar 25 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: İlk Kez Arkadaslar U600 U700 Ses YÜkseltme

Exclamation İlk Kez Arkadaslar U600 U700 Ses YÜkseltme

u600-u700 ses arttırma gizli kodlar secret codes:

First start with *#0002*28346#
    1. You will see menu showing "Under construction".
    Press #.
    2. New screen apears.:
    [1] Load Params
    [2] Call Config
    3. Press Call Config
    4. New screen (in here are all the settings for call volume):
    [1] RCV Rx Call Vol (that`s what we focus on)
    [2] RCV Rx Drmf Vol[]
    [3] RCV Codec Gain[]
    [4] RCV NS-EC[]
    [5] RCV Tx AGC[]
    [6] RCV Rx AGC[]
    [7] RCV Tx Filter[]
    [8] RCV Rx Filter[]
    5. Press 1 to get into RCV Rx Call Vol Settings.
    6. Now starts the editting.
    You should see something like this (values below are not default cause i already changed them):
    0.[2] rx:0.0dB
    1.[4] rx:10.0dB
    2.[6] rx:25.0dB
    3.[8] rx:50.0dB
    4.[10] rx:100.0dB
    5.[12] rx:200.0dB
    6.[14] rx:255.0dB
    Input Ex: 123-> 12.3dB

Last line explains almost everything.
    Each line represents different volume levels. Let`s say you want to edit first line. Then you press 0. Screen on your phone should blink. Now you enter value for the level. Let`s say you want it to be 21.3dB. Type in 213 and press ok. Display should blink and you will see:
    0.[2] rx:21.3dB
    That`s it. You just changed first line which means the lowest volume setting to 21.3dB. Keep playing with other settings. When you want to change second line just press 1. Then screen blinks again. Let`s say you want it to be 255dB. Type in 2550 and press OK. Screen blinks and you should see:
    1.[4] rx:255.0dB
    7. Now let`s go to speakerphone.
    Press # 4 times.
    You should get to menu like this:
    [1] Debug Screen
    [2] Version/DMS Information
    [3] RF Test
    [4] UMTS rf nv
    [5] Read gsm rf nv
    [6] Write gsm rv nv
    [7] Base Band
    [8] Audio (that`s where we are going now)
    [9] Common
    8. Press 8.
    You should see:

kısaca anlatayım;u700 ses arttırma secret codes

*#0002*28346# basın...yeni çıkan ekrandan sonra üç defa daha # tuşuna basın....1 den 9 a kadar olan menüde 8 e basın yani audi seçeneği....sonra 3 spk config seçeneği....sonra 4 tuşuna basın av-Qtune(mp3) seçeneği....ordan 1 tuşuna basın spk mp3 vol seçeneği.....çıkan desibel değerlerini değiştirin ...korkmayınn fazlası cızırtılı olursa yine düşürürsünüz...değer girmek istediğinizde 1 den 6 ya kadar her tuşa basışta o seçenek seçilir ...girdiğiniz değerin onda biri kabul edilir...yani 120 yazıp tamam deseniz 12.0 dB yazar...u700 de ses problemi çözümü herkese hayırlı olsun.....
    Düzenleyen fatix58 : 30-09-2007 at 04:33

u600 de çalışmıyor gibi

ewt u600 de çalışmıyor malesef

çok asağol kardeş

Malesef U600 de olmuyor kardeş.

u600 de çalışmıyor.. eminmisin bu kodlar olduğundan

beyler u600 ün böyle bir şifresi yokmu

Arkadaşım bu değiştirdiğimiz ayarı tekrar eski haline getirmek için bir yol varmıdır?
    MSN 'den arkadaşa tarif ederken yanlış ayarları değiştirmiş galiba. Menüden ses seviyesini ayarlarken seviye 5 en yüksek diyor. seviye 3'e gelince ses tamamen kısılıyor diyor.(Toplam 14 seviye varmış galiba) Aceba bu ayarları komple sıfırlamanın yöntemi nedir?
    Telefonu fabrika ayarlarına getirdiğinde sıfırlanırmı aceba?
    Düzenleyen xiaxle : 16-10-2007 at 05:38

selam millet

bakın arkadaşlar ben bu arkadaşın tavsiye ettiği şeyi hemen hemen 1 aya yakın bir zamanda buldum ve yazdım sayfaya arkadaş başka kod bulmuş ama ben *#03# den o arkadaşın dediği menüye coktan ulaştım benden size bir tavsiye arkadaşlar telefonda değiştireceğiiniz her şık telefonun beyninde etkiler oluşturuyor isterseniz ben size telenizin birdaha hiç çekmemesini yaptırıyım veya isterseniz ben sizin telin dokunmatik ekran tuşlarını ve kamera flaşının bozulmasını nasıl yapıcağınızı anlatıyım arkadaşlar bu kodu ilk bulan benim ama kimseyede tavsiye etmiyorum çünkü bu tel yapılan herşeyleri kayıt ediyor beyninde diğer samsung modelller gibi formatla düzelmiyor tamamen yazılımını değişiyorsunuz bu kodu yazan arkadaş benim gibi birgün telini kendine en yakın bir zamanda samsung yetkili servisine getireceginden eminim saygılar sana arkadaşım dediklerimi dikkattte alsan hiç zararlı çıkmazsın ben kendimden eminim tel hakkında ne kadar bilgiye sahibim diye samsungunla seni baş başa bırakıyorum eğer telinde arızalı bir durum olduğunda buraya yaz birazda olsa yaptığım arzıları ben kendi telimde düzelttim belki sanada yardımcı olabilrim:new37::new37::new37:

Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi shepdy_53 [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
    bakın arkadaşlar ben bu arkadaşın tavsiye ettiği şeyi hemen hemen 1 aya yakın bir zamanda buldum ve yazdım sayfaya arkadaş başka kod bulmuş ama ben *#03# den o arkadaşın dediği menüye coktan ulaştım benden size bir tavsiye arkadaşlar telefonda değiştireceğiiniz her şık telefonun beyninde etkiler oluşturuyor isterseniz ben size telenizin birdaha hiç çekmemesini yaptırıyım veya isterseniz ben sizin telin dokunmatik ekran tuşlarını ve kamera flaşının bozulmasını nasıl yapıcağınızı anlatıyım arkadaşlar bu kodu ilk bulan benim ama kimseyede tavsiye etmiyorum çünkü bu tel yapılan herşeyleri kayıt ediyor beyninde diğer samsung modelller gibi formatla düzelmiyor tamamen yazılımını değişiyorsunuz bu kodu yazan arkadaş benim gibi birgün telini kendine en yakın bir zamanda samsung yetkili servisine getireceginden eminim saygılar sana arkadaşım dediklerimi dikkattte alsan hiç zararlı çıkmazsın ben kendimden eminim tel hakkında ne kadar bilgiye sahibim diye samsungunla seni baş başa bırakıyorum eğer telinde arızalı bir durum olduğunda buraya yaz birazda olsa yaptığım arzıları ben kendi telimde düzelttim belki sanada yardımcı olabilrim:new37::new37::new37:
    Selam dostum benim arkadaşımın telinde denedik ama hatalı yaptı ve bir sorun çıktı:

Zil seslerinde ses seviyesine geldiğinde 14 seviye var. Mesela sesi kısmak istiyor ses seviyesini 3 e getirdiğinde tamamen kısılıyor. 5'e gelincede tamamen açıyor. Bu sorunu N'asıl düzeltiriz?

telefonun içine ettik sesi yükselsin die.peki dostum bu ayarları nasıl geri getircez..

sakın yapmayın arkadaşın dediğini telefon deliriyor sakın bende u700 var az daha patlıyordu ayrıca siz bilirsiniz mefta bir telefon istiyorsanız yapın ama benden tavsiye bırakın olduğu gibi kalsın

u600-u700 ses arttırma gizli kodlar secret codes:

First start with *#0002*28346#
    1. You will see menu showing "Under construction".
    Press #.
    2. New screen apears.:
    [1] Load Params
    [2] Call Config
    3. Press Call Config
    4. New screen (in here are all the settings for call volume):
    [1] RCV Rx Call Vol (that`s what we focus on)
    [2] RCV Rx Drmf Vol[]
    [3] RCV Codec Gain[]
    [4] RCV NS-EC[]
    [5] RCV Tx AGC[]
    [6] RCV Rx AGC[]
    [7] RCV Tx Filter[]
    [8] RCV Rx Filter[]
    5. Press 1 to get into RCV Rx Call Vol Settings.
    6. Now starts the editting.
    You should see something like this (values below are not default cause i already changed them):
    0.[2] rx:0.0dB

Last line explains almost everything.
    Each line represents different volume levels. Let`s say you want to edit first line. Then you press 0. Screen on your phone should blink. Now you enter value for the level. Let`s say you want it to be 21.3dB. Type in 213 and press ok. Display should blink and you will see:
    That`s it. You just changed first line which means the lowest volume setting to 21.3dB. Keep playing with other settings. When you want to change second line just press 1. Then screen blinks again. Let`s say you want it to be 255dB. Type in 2550 and press OK. Screen blinks and you should see:
    1.[4] rx:255.0dB
    7. Now let`s go to speakerphone.
    Press # 4 times.
    You should get to menu like this:
    [1] Debug Screen
    [2] Version/DMS Information
    [3] RF Test
    [4] UMTS rf nv
    [5] Read gsm rf nv
    [6] Write gsm rv nv
    [7] Base Band
    [8] Audio (that`s where we are going now)
    [9] Common
    8. Press 8.
    You should see:

kısaca anlatayım;u700 ses arttırma secret codes

*#0002*28346# basın...yeni çıkan ekrandan sonra üç defa daha # tuşuna basın....1 den 9 a kadar olan menüde 8 e basın yani audi seçeneği....sonra 3 spk config seçeneği....sonra 4 tuşuna basın av-Qtune(mp3) seçeneği....ordan 1 tuşuna basın spk mp3 vol seçeneği.....çıkan desibel değerlerini değiştirin ...korkmayınn fazlası cızırtılı olursa yine düşürürsünüz...değer girmek istediğinizde 1 den 6 ya kadar her tuşa basışta o seçenek seçilir ...girdiğiniz değerin onda biri kabul edilir...yani 120 yazıp tamam deseniz 12.0 dB yazar...u700 de ses problemi çözümü herkese hayırlı olsun.....

sakın denemeyin kafayı yiyor telefon sakın yapmayın olduğu gibi kalsın cihazınıza zarar vermeyin paranız boşa gitmesin

arkadaşlar ses kodlarını nasıl eski haline getireceğiz biri baksında kodları yazıp ordaki doğru ses kodlarını söylesin

neyse gerek kalmadı teli yeniden başlattım düzeldi

Valla benim telefonda ses tamamen gitti :( nasıl düzeltebilirim yardımcı olabilecek biri var mı?

arkadaşlar ben u900 denedim ses yükseldi yanlız tüm degerleri 10 olsun bence fazlası sesi boguyor bilginize emeginize saglık bu arada tş.kkk

merhaba arkadaşlar bende samsung u900 kullanıytorum ama bi türlü sesini yükseltemedim yardımcı olurmusunuz

Ya bende u900 var ayarları belirli bir zaman uğraştıktan sonra hallettim ve gayet yararlı geldi bana AMA teli kapatıp yeniden açtıktan sonra ayarlar geri kayboluyor. Yani bununla uğraşmaya değmez.

+ Konuyu Cevapla
2 sayfadan, 1.sayfa
1 2 SonSon

Bookmarks

Gönderme Kuralları