Orijinal Mesaj Sahibi
shepdy_53
[Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
bakın arkadaşlar ben bu arkadaşın tavsiye ettiği şeyi hemen hemen 1 aya yakın bir zamanda buldum ve yazdım sayfaya arkadaş başka kod bulmuş ama ben *#03# den o arkadaşın dediği menüye coktan ulaştım benden size bir tavsiye arkadaşlar telefonda değiştireceğiiniz her şık telefonun beyninde etkiler oluşturuyor isterseniz ben size telenizin birdaha hiç çekmemesini yaptırıyım veya isterseniz ben sizin telin dokunmatik ekran tuşlarını ve kamera flaşının bozulmasını nasıl yapıcağınızı anlatıyım arkadaşlar bu kodu ilk bulan benim ama kimseyede tavsiye etmiyorum çünkü bu tel yapılan herşeyleri kayıt ediyor beyninde diğer samsung modelller gibi formatla düzelmiyor tamamen yazılımını değişiyorsunuz bu kodu yazan arkadaş benim gibi birgün telini kendine en yakın bir zamanda samsung yetkili servisine getireceginden eminim saygılar sana arkadaşım dediklerimi dikkattte alsan hiç zararlı çıkmazsın ben kendimden eminim tel hakkında ne kadar bilgiye sahibim diye samsungunla seni baş başa bırakıyorum eğer telinde arızalı bir durum olduğunda buraya yaz birazda olsa yaptığım arzıları ben kendi telimde düzelttim belki sanada yardımcı olabilrim:new37::new37::new37:
Bookmarks