![]() |
|
|
#1 | ||
|
***T.C.1923***
![]() Giriş Tarihi: Feb 2005
Mekan: Gümüşhane
Kan Grubum: B Rh+
|
e350 samsung unlocker tested by judas working %100 d500 flash ve unlock yaptığımız kablo ile ekteki programla açılıyor e350 de iki tane şifre istiyor ilki normal şebeke kilidi ikincisi ss kilidi resimde koydum nerdekini yazacaksınız diye bütün dll dosyaları içinde sadece klasöre çıkarın ve çalıştırın
Cepforum.com güvencesi ile Web Sitesi tasarımı ve Hosting Satışımız başlamıştır. İmzanızda ücret karşılığı reklamınızı yapabilirsiniz. [Sadece Foruma kayıtlı üyeler site içeriğini görebilir. Üye olmak için buraya tıklayın...] Veya Umut Ceylan'la temasa geçebilirsiniz Düzenleyen TCJUDAS : 15-07-2006 at 15:30 |
||
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
Profesyonel Servis
Giriş Tarihi: Feb 2004
Mekan: 0xFC0000-0xFFFF
|
vallaha helal ömer abi baska bisi demiyorum,pro manyagı aranmasın uzakta ![]() ![]() ![]()
"Amacımız imkansızı mümkün,mümkünü kolay,kolayı da zarif ve zevkli yapmanın yollarını bulmaktır." -----pm(ozel msj) ile sorun bildirmeyiniz,cevap verilmiyecektir.konu acarak yardim isteyiniz en kisa surede cevaplanacaktir.----- DriLLeR-Respect to Honour |
||
|
|
|
|
|
#3 | |||
|
Banned
Giriş Tarihi: Jul 2003
|
Alıntı:
saygılar senkron24 |
|||
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
***T.C.1923***
|
yaşarım sana yetişemeyiz valla izinden geliyoz ağır aksak işte olcay beni mahçup ediyon loo ![]() ![]() bir sürü foruma baktım bi ton mevzu yazmışlar çözüm yok yabancı forumlarda bile dosyayı indiriyon dll hatası falan veriyo kaça dedim yaw bu dll dosyalarının kilosu yüklesenize yok kimse iplemedi valla kendi çabamızla bulduk tek tek en sonunda açtı pro paylaşalım dedim
Cepforum.com güvencesi ile Web Sitesi tasarımı ve Hosting Satışımız başlamıştır. İmzanızda ücret karşılığı reklamınızı yapabilirsiniz. [Sadece Foruma kayıtlı üyeler site içeriğini görebilir. Üye olmak için buraya tıklayın...] Veya Umut Ceylan'la temasa geçebilirsiniz Düzenleyen TCJUDAS : 20-09-2005 at 21:42 |
||
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
***T.C.1923***
|
faydası olacaksa ötekinide kırayım
Cepforum.com güvencesi ile Web Sitesi tasarımı ve Hosting Satışımız başlamıştır. İmzanızda ücret karşılığı reklamınızı yapabilirsiniz. [Sadece Foruma kayıtlı üyeler site içeriğini görebilir. Üye olmak için buraya tıklayın...] Veya Umut Ceylan'la temasa geçebilirsiniz |
||
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
Profesyonel Servis
Giriş Tarihi: Feb 2004
Mekan: 0xFC0000-0xFFFF
|
kucuk bir dip not duseyim program da sadece com2 var gibi gorunuyor acılısta sol ustte gorebilirsiniz.ancak kabloyu hardware ayarlarından com1 e almalısınız telefonu okutabilmek icin.bilginize,kolay gelsin. ömer abey mahcup olcak bnisi yok bunda hakediyon valla bu arada yok sen kırık bacagı iyilestir digerine de iyi bak sonra yanıma gelde tatil yapalım
"Amacımız imkansızı mümkün,mümkünü kolay,kolayı da zarif ve zevkli yapmanın yollarını bulmaktır." -----pm(ozel msj) ile sorun bildirmeyiniz,cevap verilmiyecektir.konu acarak yardim isteyiniz en kisa surede cevaplanacaktir.----- DriLLeR-Respect to Honour |
||
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
***T.C.1923***
|
ok kankim gelecem.......................................
Cepforum.com güvencesi ile Web Sitesi tasarımı ve Hosting Satışımız başlamıştır. İmzanızda ücret karşılığı reklamınızı yapabilirsiniz. [Sadece Foruma kayıtlı üyeler site içeriğini görebilir. Üye olmak için buraya tıklayın...] Veya Umut Ceylan'la temasa geçebilirsiniz Düzenleyen TCJUDAS : 23-09-2005 at 17:48 |
||
|
|
|
|
|
#10 | ||
|
***T.C.1923***
|
[Sadece Foruma kayıtlı üyeler site içeriğini görebilir. Üye olmak için buraya tıklayın...] ufs+hwk ile sorunsuz açılıyor
Cepforum.com güvencesi ile Web Sitesi tasarımı ve Hosting Satışımız başlamıştır. İmzanızda ücret karşılığı reklamınızı yapabilirsiniz. [Sadece Foruma kayıtlı üyeler site içeriğini görebilir. Üye olmak için buraya tıklayın...] Veya Umut Ceylan'la temasa geçebilirsiniz |
||
|
|
|
|
|
#12 | ||
|
Super Moderators
![]() Giriş Tarihi: Jan 2005
Mekan: Kemer
Telefonum: W850i
|
geri alma yontemleri illegal oldugu icin bu tip yardimlar istemeyiniz! saygilar.
|
|
|
|
#15 | ||
|
Moderator
![]() Giriş Tarihi: Apr 2005
Mekan: free
Kan Grubum: 0 Rh-
Telefonum: 6510
|
lütfen ekleme tarihine bakarak yazı yazın.ayrıca forum server yüzünden ciddi kayıplara uğradı .bu nedenle bazı eklentileri göremiyorsunuz.sizin ihtiyacınız olanı ilgili konuya yazın biz yardımcı olalım. |
||
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|