N 96 da olmuyo bu
Teşekkürler baba N73me ye oldu ama n73 e trk proğramını yükleyemedim
s60_3_0_app_trk_2_7(bu Yüklenemiyor)
s60 3 1 app trk 2 8 9(Buda yüklüyor error veriyor)
N 96 da olmuyo bu
ustad dediklerini yaptim ama olmadi my games i acinca oyunu kuruluma geciyor ama benden o oyun dosyasini silmemi isteyen bi mesaj geliyor no diyorum tekrar kurmaya basliyor ama maalesef olmuyor arti goruntu cozunurluk private klasorune atamiyom acilmiyor 102029e diye bi klasor yok privatenin icinde ve eskiden oyunlar normal dosya klasorune geliyordu simdi Xplore icene geliyor ordada acmaya kalkiyorum kaydet filan cikiyor ama oyle kurulmuyor telefonum N95 orjinal KVK ondanmi bi sorun var acaba ve bide yeni format attim telefonuma senin bu koymus oldugun programlar icine kendi yuklenmis bende yoktu eskiden N-gage / open C libssl/ standart c++ license /AOA / vs.. daha bir suru sey yuklenmis formatla bebaber bana bi yol goster aga nasil yapcaz ?
saygilarimla calismalarinizda basaralilar.
teşekkürler
teşekkür ederim
iyi paylaşım teşekkürler devamı dileğiyle
tesekkürler dostum güzel paylasim
n79 un text dosyası yok onu naapcaz
kardeş bu e:kökdizin neresi yaw?
kardeş saol... fakat 6290 txt hangisi oluyor?? 6120 ile aynimi ?? onumu yapcaz ?tşk ler
allah razı olsun
kardeş bende n81 8gb var benim bu dediğin işlemleri yapmama gerek varmı bende n gage menüsü var zaten telefonun orjinalinde bi de app trk nın ne olduğunu biliyormusunuz nasıl indirebilirim bunu yardımcı olursanız sewinirim
eline emegine saglık=
n81 8gb a ngage full oyun yükleyebilen oldumu?app trk dosyasını yüklemeye çalışınca yüklenmiyor bu dahili bir bileşendir uyarısı veriyor yüklemiyor yardımcı olabilirmisiniz?
arkadaşlar bilen yokmu neden kimse yardımcı olmuyor
teşekkürler eline saglık
benim tel 79 olmuyo
saol arkadaşım paylaşım için teşekür ederim sana .
HelloX ile hack yapılmıs 4 version e65 de hiç Hellocarbide yle uğraşmadan modo kullanarak çok temiz yüklenip oyunlarda yine secman kullanmadan düzgün bir şekilde yükleniyor.çok teşekkürler paylaşım için