![]() |
|
|
#26 | ||
|
Super Moderators
![]() Giriş Tarihi: Jan 2005
Mekan: Kemer
Kan Grubum: B Rh+
Telefonum: W850i
|
e710 ses karşıya derinden gidiyorsa u300 ü ısıtın ..u300 ne derseniz servis manual den u300 diye aratın..
|
|
|
|
#29 | ||
|
GSM Servisi
Giriş Tarihi: Nov 2006
Kan Grubum: 0 Rh+
Telefonum: muhtelif
|
buraya bir eklentide ben yapmak istiyorum. d600 donma sorunundan geldi.yalnız cihaz hafifte olsa kımıldadığında donuyordu. cihazda kasa değiştirilmiş yukarıda okuduklarım üzre kursun kalemle arka kasanın içini komple boyadım olmadı.mic söküp denedim yine olmadı.film ve üst kapağı komple çalışan cihazınkini kullanarak denedim olmadı. t-28 lerde hatırlarsak batarya kımıldadığında veya batarya konnektorunde çatlak olduğunda donuyordu. bu mantıkla yola çıkarak batarya tırnaklarını ve konnektorü cımbızla sadece çizdim cihaz sorunsuz çalışıyor. bunu yazmamdaki kasıt yukarda ustalarımın dediklerini yanlış saymak değil sadece tecrübemi paylaşmak. herkese hayırlı ve bol kazançlar.. |
||
|
|
|
|
|
#30 | ||
|
O Şimdi Asker
Giriş Tarihi: Nov 2005
Kan Grubum: B Rh+
Telefonum: N95-A1018
|
emeğine sağlık ustam ayrı bir tecrübe oldu herkesden bekleriz bu bölüme ilgi önemli bir bölümümüz en az şemalar kadar değerli Saygılar
|
|
|
|
|
#34 | ||
|
GSM Servisi
Giriş Tarihi: Sep 2007
Mekan: ANKARA
Kan Grubum: A Rh+
|
arkadaşlar sanırım yine bizden yani cepforumdan ögrenmiiştim diye hatırlıyorum ama bu bölümde yok oyüzden yazayım bende (yeni serii samsunglarda extra menü ses yükseltme vs) kod: * #0206*8378# herkese teşekkürler |
||
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Araçları | |
|