+ Konuyu Cevapla
5 sayfadan, 1.sayfa
1 2 3 ... SonSon
Gösterilen Sonuçlar 95 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Navigasyon İGO

CFTeam's imaster PRoDi Kullanıcısının Avatarı
    Giriş Tarihi
    Mar 2004
    Mekan
    istanbul

Navigasyon İGO

154 mb
    Buyrunnnnnn
    Düzenleyen PRoDi : 06-08-2009 at 09:38

nasıl yükleneceği konusunda yardımcı olurmusunuz

Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi alpata Mesajı Göster
    nasıl yükleneceği konusunda yardımcı olurmusunuz
    prog indir zaten ipa oldüğü için i tunesten yüklersin yükledikten sonra ıphone ac kapat.

kolay gelsin yüleyemezsen yaz yardımcı oluruz.

Giriş Tarihi
    Mar 2004
    Mekan
    istanbul

aynen arkadaşın anlattığı gibi itunes veya ipcsuite ile cihaza yükle ve güle güle kullan...

tsk

[QUtsk

154 mb
    Buyrunnnnnn[/QUOTE]

Değerli arkadaşlarım bu program Turkcell'den aldığımız iPhone 16GB'da çalışır mı? Saygılar...

Giriş Tarihi
    Mar 2004
    Mekan
    istanbul

Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi ydaloglu Mesajı Göster
    Değerli arkadaşlarım bu program Turkcell'den aldığımız iPhone 16GB'da çalışır mı? Saygılar...
    cihazın jailbreak yapılmış ise yükleyebilirsin, jailbreak yapılmamış ise ancak ücretli olarak yükleyebilirsin oda 79 veya 89 euro idi sanırım...

Programı yükledim ama açınca ilk sayfada bekleyip geri çıkıyor programdan sorun ne olabilir

Giriş Tarihi
    Mar 2004
    Mekan
    istanbul

Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi yalcintuncel Mesajı Göster
    Programı yükledim ama açınca ilk sayfada bekleyip geri çıkıyor programdan sorun ne olabilir
    4 farklı cihazda denedim hiçbir sorun olmadı, tavsiye olarak restart yap derim olmadı kaldır yeniden kur.

Valla restart kapadım açtım kaldırdım yükledim herşeyi denesemde açılıyor programa girmeden atıyor,dediğin gibiyse bendeki programlardan birtanesi etkiliyo olabilirmi

Giriş Tarihi
    Mar 2004
    Mekan
    istanbul

Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi yalcintuncel Mesajı Göster
    Valla restart kapadım açtım kaldırdım yükledim herşeyi denesemde açılıyor programa girmeden atıyor,dediğin gibiyse bendeki programlardan birtanesi etkiliyo olabilirmi
    sanmam yüklediğim cihazların herbirine en az 30 ar uygulamada attım ve 3 ünde de hem sygic hemde igo ikisi birden var ve faal..

Değerli açıklama için çok teşekkür ederim. iPhone için en önemli eksikliklerden biri bu navigasyon yazılımı. Bir sorum daha olacak programın içinde Türkiye yol haritası ve POI'ler var mı ve güncel mi? Teşekkürler ve saygılar.

Giriş Tarihi
    Mar 2004
    Mekan
    istanbul

Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi ydaloglu Mesajı Göster
    Değerli açıklama için çok teşekkür ederim. iPhone için en önemli eksikliklerden biri bu navigasyon yazılımı. Bir sorum daha olacak programın içinde Türkiye yol haritası ve POI'ler var mı ve güncel mi? Teşekkürler ve saygılar.
    igo da sygic te yalnızca Türkiye haritaları ile verdim gereksiz down limiti kullanılmasın diye, poi lere gelince sygic te içinde geliyor ancak sadece sabit radar ve hız kameralarını bildiriyor igo yu denemedim... Ama genel anlamda hangisi daha iyi dersen igo daha başarılı geldi bana sapma hesaplamaları çok daha hızlı yapıyor...

Giriş Tarihi
    Mar 2004
    Mekan
    istanbul

ayrıyetten şunu da belirteyim ben hepsinide ipcsuite ile yükledim itunes u hiç kullanmadım bilginiz olsun...

Dostum yardımların için çok saol ama ben ı tunesten tekrar yasal hale dönüştürüp sonra tekrar kırıp ilk ıgoyu yükledim şuan çalışıyor ama hangi programdan dolayı yaptı anlayamadım

Dostum sorun irealsms te onu yükleyince ıgo açılmıyor ama soruna çözüm bulamadım sanırım sms programını kaldıracağım yapılabilecek bişey varmı sence

bu programın 8. versiyonu varmı yani igo 8 olarak geçeni... bunun kullanımı bana biraz ters geldi igo 8 daha kapsamlı kontroller içeriyordu bana göre....

Giriş Tarihi
    Mar 2004
    Mekan
    istanbul

Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi hpullukcu Mesajı Göster
    bu programın 8. versiyonu varmı yani igo 8 olarak geçeni... bunun kullanımı bana biraz ters geldi igo 8 daha kapsamlı kontroller içeriyordu bana göre....
    bahsettiğiniz igo8 iphone için değildir, iphone için çıkan igo uygulaması budur bununla idare edeceksiniz artık...

arkadaşlar bende external gps adaptörü var iphone 2g ile onu kullanabilirmiyim ?

Giriş Tarihi
    Mar 2004
    Mekan
    istanbul

Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi doktorduran Mesajı Göster
    arkadaşlar bende external gps adaptörü var iphone 2g ile onu kullanabilirmiyim ?
    Denenmedi ancak bence büyük ihtimalle çalışır çünkü o modulle başka programların çalıştığını gördüm sorun olacagini sanmam...

+ Konuyu Cevapla
5 sayfadan, 1.sayfa
1 2 3 ... SonSon

Bookmarks

Gönderme Kuralları