nasıl yükleneceği konusunda yardımcı olurmusunuz
Düzenleyen PRoDi : 06-08-2009 at 09:38
nasıl yükleneceği konusunda yardımcı olurmusunuz
aynen arkadaşın anlattığı gibi itunes veya ipcsuite ile cihaza yükle ve güle güle kullan...
[QUtsk
154 mb
Buyrunnnnnn[/QUOTE]
Değerli arkadaşlarım bu program Turkcell'den aldığımız iPhone 16GB'da çalışır mı? Saygılar...
Programı yükledim ama açınca ilk sayfada bekleyip geri çıkıyor programdan sorun ne olabilir
Valla restart kapadım açtım kaldırdım yükledim herşeyi denesemde açılıyor programa girmeden atıyor,dediğin gibiyse bendeki programlardan birtanesi etkiliyo olabilirmi
Değerli açıklama için çok teşekkür ederim. iPhone için en önemli eksikliklerden biri bu navigasyon yazılımı. Bir sorum daha olacak programın içinde Türkiye yol haritası ve POI'ler var mı ve güncel mi? Teşekkürler ve saygılar.
igo da sygic te yalnızca Türkiye haritaları ile verdim gereksiz down limiti kullanılmasın diye, poi lere gelince sygic te içinde geliyor ancak sadece sabit radar ve hız kameralarını bildiriyor igo yu denemedim... Ama genel anlamda hangisi daha iyi dersen igo daha başarılı geldi bana sapma hesaplamaları çok daha hızlı yapıyor...
ayrıyetten şunu da belirteyim ben hepsinide ipcsuite ile yükledim itunes u hiç kullanmadım bilginiz olsun...
Dostum yardımların için çok saol ama ben ı tunesten tekrar yasal hale dönüştürüp sonra tekrar kırıp ilk ıgoyu yükledim şuan çalışıyor ama hangi programdan dolayı yaptı anlayamadım![]()
Dostum sorun irealsms te onu yükleyince ıgo açılmıyor ama soruna çözüm bulamadım sanırım sms programını kaldıracağım yapılabilecek bişey varmı sence
bu programın 8. versiyonu varmı yani igo 8 olarak geçeni... bunun kullanımı bana biraz ters geldi igo 8 daha kapsamlı kontroller içeriyordu bana göre....
arkadaşlar bende external gps adaptörü var iphone 2g ile onu kullanabilirmiyim ?
Bookmarks