+ Konuyu Cevapla
Gösterilen Sonuçlar 3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Hp ipaq 914 windows mobile 6.1 tr dil gerekiyor çook acill arkadaşlar

Durum : Çevirimdışı
    Giriş Tarihi : 20 Mart 2010
    Telefonum: k790i
    Rep Gücü : 0
    Rep Puanı: 100
    blueeddy CepForum 'da Gelişmeye Adım Atmış Üye blueeddy CepForum 'da Gelişmeye Adım Atmış Üye

Bu Mesaja Rep Ver

Exclamation Hp ipaq 914 windows mobile 6.1 tr dil gerekiyor çook acill arkadaşlar

HP İPAQ 914 cihazım var arkadaslar tr dil yükleyemedim nette bi tane buldum kurdum bi şekilde cihaz hiç açılmıyor daha doğrusu açılıyor yeşil ekranda kalıyor. bu cihazı normale cevirmek için ve tr dile cevirmek için ne yapmak gerek bana yardımcı olabılırmısınız...

WM Moderator
    Giriş Tarihi : 07 Mart 2009
    Telefonum: HTC
    Rep Gücü : 9
    Rep Puanı: 501
    imbunned CepForum 'da Paylaşım Madalyası Almış Üye imbunned CepForum 'da Paylaşım Madalyası Almış Üye imbunned CepForum 'da Paylaşım Madalyası Almış Üye imbunned CepForum 'da Paylaşım Madalyası Almış Üye imbunned CepForum 'da Paylaşım Madalyası Almış Üye imbunned CepForum 'da Paylaşım Madalyası Almış Üye

Bu Mesaja Rep Ver

aşağıda gosterildiği gibi hard reset atmayı dene. Turkcelestirme programlarını da yuklemesen cihazın için iyi olur cunki hepsi her cihaza uycak diye bişey yok

Performing a HP iPAQ 914 hard reset
    Follow these steps to perform a hard reset.
    1. Turn off the device.
    2. Press the ok button located on the right side of the device and the Voice Commander button located on the left side of the device.
    3. Use the stylus to lightly press the Reset button, keeping the ok and the Voice Commander buttons pressed.
      Figure 1: Buttons combination for hard reset
    4. Release the Reset button.
    5. Release the ok button and the Voice Commander button when the Clean Boot message is displayed on the screen. The device restarts and turns on automatically.

Giriş Tarihi : 20 Mart 2010
    Telefonum: k790i
    Rep Gücü : 0
    Rep Puanı: 100
    blueeddy CepForum 'da Gelişmeye Adım Atmış Üye blueeddy CepForum 'da Gelişmeye Adım Atmış Üye

Bu Mesaja Rep Ver

Teşekkür ederim bu aksam deneyeceğim...

+ Konuyu Cevapla