Bayrak

CEP FORUM  

Geri Dön   CEP FORUM > Bilgisayar, İnternet ve Teknoloji Dünyası > Pc'iniz İçin Güzel Programlar > Program Sunuyorum

Program Sunuyorum Programların Linklerini Verecek Arkadaslar Buraya

Konu Araçları
Eski 08-06-2006, 19:26   #21
Co-Administrator

bengisaat Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2004
Mekan: İstanbul
Kan Grubum: 0 Rh+ Telefonum: D900i

[Sadece Foruma kayıtlı üyeler site içeriğini görebilir. Üye olmak için buraya tıklayın...]
bu link i kopyalayıp msn den herkese gönderin arkadaşlar

şeklinde yazın

Cengiz DEDE
bengisaat isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-06-2006, 07:06   #22
Banned

alican kılıc Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2006
Mekan: biliyor musun?
Kan Grubum: 0 Rh+ Telefonum: 6600+64mb
Talking

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bengisaat Mesajı Göster
[Sadece Foruma kayıtlı üyeler site içeriğini görebilir. Üye olmak için buraya tıklayın...]
bu link i kopyalayıp msn den herkese gönderin arkadaşlar

şeklinde yazın
olabilir ama [Sadece Foruma kayıtlı üyeler site içeriğini görebilir. Üye olmak için buraya tıklayın...] diye
ve ya DNS sunucusunu kurup girmek daha mantıklı...
alican kılıc isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-06-2006, 09:02   #23

rojemin Kullanıcısının Avatarı

Kan Grubum: 0 Rh+ Telefonum: 6230

Ben bu kadar sıkıntıya gelemem kurarim hide ip programini canavar gibi her yerde gezer dolasirim.. Daha otesi yok
rojemin isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-06-2006, 14:23   #24
Tecrübeli Üye

RACO38 Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2005
Kan Grubum: 0 Rh+ Telefonum: Nokia 6600

saolosın ustam be en sonunda cep forumuda yasakladılar. ama sayende bi sorun yaşamadan girebiliyorum
RACO38 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-06-2006, 16:19   #25
Üye

ozdemir1 Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005
Kan Grubum: 0 Rh+ Telefonum: 6230i

teşekkürler emeğine sağlık
ozdemir1 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-06-2006, 20:12   #26
Kralına maden suyu

Reis Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2004
Mekan: Esenler/İst
Kan Grubum: B Rh+ Telefonum: w810i

Arkadaşlar bu programı elinizden geldiğince dağıtmaya çalışın..

İnternet erişiminizi daha kullanışlı hale getiriyor..
Eski 10-06-2006, 20:16   #27
Moderator

Black Angel Kullanıcısının Avatarı

Mekan: İstanbul
Kan Grubum: 0 Rh+ Telefonum: C-260

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi rojemin Mesajı Göster
Ben bu kadar sıkıntıya gelemem kurarim hide ip programini canavar gibi her yerde gezer dolasirim.. Daha otesi yok
dostum buraya eklermisin bende o şekilde sorunsuz giriyorum ama ilacı yok ne yazıkki varsa proyla beraber içine atıver.
Eski 11-06-2006, 16:58   #28

kemal206 Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2005
Kan Grubum: B Rh- Telefonum: 6630

benim kendi bilgisayarim yok ben cepforuma yaklaşık 1 senedir hep internet kafelerden giriyordum şimdi çok zor olacak benim için kaferin coğunda bilgısayara reset atdığın zaman herşey siliniyor kafelerin güvenlik açisinda kurduklari programdan dolayı ne yüklersen yükle reset,ten sonra siliniyor sizden ricam bana yardimci olmaniz ne yapabilirim
kemal206 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-06-2006, 18:09   #29
Kralına maden suyu

o zaman [Sadece Foruma kayıtlı üyeler site içeriğini görebilir. Üye olmak için buraya tıklayın...] sitesi üzerinden bağlanacaksın.. siteye gir İngiliz bayrağına tıkla ve cepforum.com adresini yazıp düğmeye tıkla.
Eski 11-06-2006, 18:20   #30
Nokya Kınekting Pipıl

Ömer Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2005
Mekan: Adana/Türkiye
Kan Grubum: 0 Rh- Telefonum: N72

abi program için sağol

Düzenleyen Ömer : 12-01-2007 at 23:54
Ömer isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-06-2006, 18:47   #31

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Reis Mesajı Göster
o zaman [Sadece Foruma kayıtlı üyeler site içeriğini görebilir. Üye olmak için buraya tıklayın...] sitesi üzerinden bağlanacaksın.. siteye gir İngiliz bayrağına tıkla ve cepforum.com adresini yazıp düğmeye tıkla.
tamamda usta [Sadece Foruma kayıtlı üyeler site içeriğini görebilir. Üye olmak için buraya tıklayın...] adresten bağladım bu seferde başka sayfaya gectigim zaman üyelik istiyor .oysa ben başta bini hatirla diyorum. yinede buradan çıkıp oyunlar bölümüne geciş yabınca benden tekrar üyelik istiyor.bu konuda yardıci olabilirseniz sevinirim
kemal206 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-06-2006, 19:13   #32
Kralına maden suyu

cıx.

bu konu hakkında bir bilgim yok.sanırım anonym bağlandığın için bulletin senin cokie ni geçersiz sayıyor.. Yapabileceğimiz bişey yok..

Proxy kullanmayı denedinmi...
Eski 11-06-2006, 20:54   #33

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Reis Mesajı Göster
cıx.

bu konu hakkında bir bilgim yok.sanırım anonym bağlandığın için bulletin senin cokie ni geçersiz sayıyor.. Yapabileceğimiz bişey yok..

Proxy kullanmayı denedinmi...
Hayır kulanmadim Proxy sun ne venerde oldugunu bilmiyorum .Bugün sizide çok yorduk kusura bakmayım ama ben internete sadece cepforum için geliyorum.teşekkürler
Eski 11-06-2006, 22:37   #34
Kralına maden suyu

bu makaleyi incelerseniz gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz..
Eski 14-06-2006, 11:31   #35
Banned

sancaktar Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2006
Kan Grubum: AB Rh+ Telefonum: 6600

bu program ip mizi mi değiştiriyo ya da progaramı kullanmak faturalara ek bir ücret getirir mi (tt ip değişikliğinde ücret alıyo diye biliyorum.)
sancaktar isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-06-2006, 05:08   #36
Yeni Üye

ultrAslan_wolky Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2006
Mekan: SamiYenHeLL
Kan Grubum: A Rh+ Telefonum: 6630

Arkdşlar kullanamıyorum ya yardım edin.programı yükledim masaüstüne geldi çift tıklayınca siyah bişe açılıo yüklenmio.Sil yapıncada bu prgram silinemez kullanılmaktadır diyo.Kullanabilen prgramları kapatın sonra silin diyo .Niye böle yaptı anlamadm :(
ultrAslan_wolky isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-06-2006, 14:11   #37
Katılımcı Üye

cengaversabun Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2005
Mekan: ankara
Kan Grubum: B Rh+ Telefonum: sl45i

ben tryk dns ayarı kullanıyorum fakat limewire programıyla downloadlarımda hız düşmesi pldu. aslında fark etmemesi gerekmezmi?
cengaversabun isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-07-2006, 16:57   #38
Üye

FuXİN Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2006
Kan Grubum: 0 Rh+

naptıysak bu proyla giremedik ilginç en iyisi anonymouse.org çok basit ama biraz yawaş
FuXİN isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-08-2006, 03:58   #39
Üye

HAVZALI Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005

bu güzel paylaşıma teşekkürler ihtiyacımız vardı
HAVZALI isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-10-2006, 01:31   #40

gorbon Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006
Kan Grubum: 0 Rh+ Telefonum: P910İ

eline koluna sağlık reis teşekkürler.ulan telekom bizi düşürdüğün hale bak.
gorbon isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored links

Bookmarks

Konu Araçları

Gönderme Kuralları