Bayrak

CEP FORUM  

Geri Dön   CEP FORUM > Bilgisayar, İnternet ve Teknoloji Dünyası > Pc'iniz İçin Güzel Programlar > Program Sunuyorum

Program Sunuyorum Programların Linklerini Verecek Arkadaslar Buraya

Konu Araçları
Eski 22-07-2008, 21:29   #161

gardiyanz Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2008
Kan Grubum: 0 Rh+ Telefonum: nokıa 7610

nasil indirecez bunu bir türlü indiremedim
gardiyanz isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-07-2008, 09:52   #162
Banned

HaManN Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2005
Kan Grubum: 0 Rh+

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gardiyanz Mesajı Göster
nasil indirecez bunu bir türlü indiremedim
[Sadece Foruma kayıtlı üyeler site içeriğini görebilir. Üye olmak için buraya tıklayın...]
HaManN isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-08-2008, 00:03   #163

ilkerdagli Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2008

teşekür ederiz
ilkerdagli isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-08-2008, 00:56   #164
Üye

fatihk. Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006
Mekan: BLACK MESADAN:)
Kan Grubum: A Rh- Telefonum: nokia 1110

uğraşmayın böyle şeylerle. indirmeniz aynı anda mümkün değil. sizler de ısrarla böyle şeyleri paylaşıp zaman kaybına neden olmayın.
fatihk. isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 31-08-2008, 03:35   #165

radiosibos Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2008

ya arkadaslar abuk subuk yazmışınız kim neyi indiriyo anlaşılmıyo bi resimli anlatım yapında nerden nasıl indirecez nasıl olacak odemiş etişemedim bu demiş yetişemedim hepiniz ayrı telden konuşmuşunuz herkes bi pro koymuş kardeşim nedir buyaaaa.... bitane pro koyun ortaya resimli anlatımla ortaya şahane bi çalışma çıksın bütün sayfayı okudum bişe anlamadım bisürü pro var hangisini indirecebi bilemedim ve yazmaya karar verdim aklım karıştı yardım ltf açıklamalı anlatım olursa sevinirim kolay gelsin.....
radiosibos isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-09-2008, 01:16   #166

tahsin_kayaonu Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2008
Kan Grubum: A Rh+ Telefonum: nokia
Cevap

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dqktqr Mesajı Göster
[sıze=3]yüksek müsadenle bişi sorcam daha türkçeyi zor okuyorum rus dilini nasıl çeviri yapıp indirecem bi yardım bi el at bizde faydalanalım zahmet olmazsa bi de son kez indirdim ama eciş bücüş bişiler yazıyo anlamadım türkiş yok mu [/sıze]
arkadaşım birazcık uğraşırsan programın "türkçe" seçeneği içinde mevcut!!.. Tabi önce türkçeyi iyice sökmen gerekiyoo!!!!
tahsin_kayaonu isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored links

Bookmarks

Konu Araçları

Gönderme Kuralları