CepForum , Türkiyedeki En İyi Mobil Yaşam ve Bilgisayar Platformlarında Bilgi Alış verişi Sağlar Kayıt Ol

Gösterilen Sonuçlar 11 sonuçtan 1 ile 11 arası

Konu: Internet Download Manager 5.11 Dünyanın En Hızlı Download Programı

Ajan_004 Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi : 04 Ekim 2007
    Rep Gücü : 0
    Rep Puanı: 0
    Array

Ajan_004 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline) ( Uzman Onbaşı )
    Talking Yazdı : Internet Download Manager 5.11 Dünyanın En Hızlı Download Programı

Arkadaşlar bu program ile dosyalarınızı acayip hızlı çekeceksiniz.Normalde rapidden 50 ile alıyorsunuz bunun entegre oluşu sayesinde 80le çekeceksiniz.Programın adı Internet Download Manager.Program gerçekten çok mükemmel.Rapidden dosya indirirken durdurma ve devam ettirme özelliği var.

Bu programı bugune kadar denediğim tüm download yöneticilerden daha stabil çalışan ve İnternet hızınınız sonuna kadar download yapmak için kullanan bir canavar olarak tasvir edebilirim...
    Teknik özelliklerini detaylı anlatmıyacağım( diğer donwload yöneticilerde olan tum özelliklere sahip) tek söyleyeceğim bu programdan daha hızlı ve stabil download yapan başka bir program yok!
    Programı kurduktan sonra; İDM ile download yapmak istemediğiniz yada download yapılamayan( rapidshare gibi...) linkleri download ederken İDM yi geçersiz kılmak için alt tuşuna basabilirsiniz.Gerekirse bu tuşu ayarlarından değiştirebilirsiniz.
    Kurulumunda program kendisini,sizin internet bağlantınıza göre en iyi ayarı yapıcaktır. -Kurulumu kolay +Türkçe + Full...-
    Tanıtım:
    Internet Download Manager; dosyaların indirme hızını artıran, indirilen dosyanın kaldığı yerden devam etmesini (resume) sağlayan, bünyesinde zamanlama özelliği barındıran ve indirilecek her türlü dosyayı yönetme olanağı sunan bir indirme yöneticisidir. Program ile bağlantınızın kesilmesi sırasında yarıda kalan dosyaların indirilme işlemini kaldığı yerden devam ettirebilirsiniz. Dosyaları hızlı bir şekilde indirebilir, ne zaman indirileceğini zamanlayabilirsiniz. Bu indirme yöneticisi FTP, HTTP, HTTPS ve SHTTP protokollerini, proxy sunucularını, güvenlik duvarlarını (firewall), çerezleri (cookie), MP3 ses dosyalarını ve MPEG video içeriklerini destekler. Microsoft Internet Explorer, Netscape, MSN Explorer, AOL, Opera, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Browser, MyIE2 ve diğer tüm popüler tarayıcılara entegre olarak işleyici bulundurur ve sorunsuz bir şekilde çalışır. Basit grafikli kullanıcı arayüzü ile kullanıcı dostu ve kolay kullanımlıdır...
    Özellikleri:
    # Microsoft Internet Explorer, Netscape, MSN Explorer, AOL, Opera, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Browser, MyIE2 ve diğer tüm tarayıcılarla sorunsuz çalışabilme
    # Desteklediği tarayıcılarda bir linki tek tıklama ile indirme
    # Hızlı indirme (üretici, Internet Download Manager'in DAP ve Getright programlarından daha hızlı indirme yaptığını iddia ediyor.)
    # indirmeyi durdurup, kaldığı yerden devam ettirebilme
    # indirme zamanını belirleme
    # Tamamlanan dosyalar için otomatik virüs denetimi
    # Özelleştirilebilir arayüz
    # Hızlı güncelleme
    # Sürükle-Bırak desteği
    # İsteğe göre 1-2-4-8 ve 16 kanaldan indirme yapabilme
    # ZIP önizleme
    # FTP, HTTP, HTTPS ve SHTTP protokollerini destekleme
    # Olaylarda ses çıkartabilme
    # Komut dizisi kullanabilme

Programda hiç bir spyware yoktur.Flashget ve bazı programlar spyware içerir unutmayınız?!
    +Çok iyi bir özelliği daha var, İstediğiniz siteyi komple indirebiliyorsunuzda...

PC nizi Optimize ederek Adsl Bağlantınızdan Max. Verim alın...

Hiç bir program hızınızı(mevcut bağlantı hızınızı) %5 bile artıramaz...Kotalı kullanıcılar, kotanıza yazık edersiniz onu-bunu deneyerek. Hızınızı arttırmak öncelikle kendi pc nizi optimize etmek ile başlar.Ondan sonra Download programı vasitasıyla mevcut bağlantınızı max. verimlilikle(sabit ve yuksek hızda download) kullanırsınız.
    Öncelikle başlangıç olarak Windows unuzun bağlantı ayarlarını optimize etmeyele işe başlayalım.Şu an Download konusunda en çok şikayetler 1Mbit sınrılı adsl kullanıcılarından gelmekte.Ve sorununun kaynağının Telekom olarak biliyorlar.Halbuki durum oyle değil.Asıl sorun Windows un standart internet bağlantı ayarlarının max. 512 kbit bağlantıyı destekliyor olması...
    Şimdilik hızınızı arttırmak(optimize etmek için) için 2-3 yöntem var ama ben sizlere önemli 1 tanesini anlatarak hıznızda belirgin bir biçimde artış yaşamanızı sağlıyacağım(Bu hız arttışı mevcut bağlantısından verim alamayanlarda çok belirgin olucak...)-Bu vereceğim ayarlar 1024 adsl kullanıcıları içindir!
    1.Adım : windows internet ayarlarını optimize etmek için aşağıdan programları indirin. programı indirin ve açın.(program 2000-xp içindir!) Programı çalıştırınca aynen aşşağıdaki resimdeki gibi değerleri yazarak save e tıklayın ve exit deyip çıkın.Ayarlarınızın geçerli olması için pc nize restart atın...

2.Adım : 1. adım ı gerçekleştirerek windows unuzu optimize etmiş oldunuz.Şimdi de hızlı ve stabil bir biçimde Download yapabileceğiniz bir programı kurmaya geldi.Hızlı ve stabil bir download için size tavsiye edebileceğim (Deneyimlerime dayanaraktan) program Kesinlikle İnternet Download Manager programıdır.Son sürümünü paylaşımımdan indirebilirsiniz.

1. adımı gerçekleştirenler Explorer ın download ı ilede son surat download yapabilirler...
    Anlatmış olduğum bu 2 adımı gerçekleştirerek 1024 Adsl kullanıcıları son sürat(ortalama 100-108 kb arası) download yapabilirler...Max. hız için ufak bir ayrıntı daha var(başka bir adımla yaklaşık %5 artış sağlanabiliyor) onuda sonra anlatırım (256k adsl bağlantımla 29-30 kb hızla download yapıyorum, aman nazar değmesin )

Buyrun ss ler.
    Daha yeni iron maiden klibi indiriyordum.Ve işte sonuçlar.

Var mı Ötesi ?

Internet Download Manager 5.11 | Size: 2.27 MB

Tanıtım:
    Internet Download Manager; dosyaların indirme hızını artıran, indirilen dosyanın kaldığı yerden devam etmesini (resume) sağlayan, bünyesinde zamanlama özelliği barındıran ve indirilecek her türlü dosyayı yönetme olanağı sunan bir indirme yöneticisidir. Program ile bağlantınızın kesilmesi sırasında yarıda kalan dosyaların indirilme işlemini kaldığı yerden devam ettirebilirsiniz. Dosyaları hızlı bir şekilde indirebilir, ne zaman indirileceğini zamanlayabilirsiniz. Bu indirme yöneticisi FTP, HTTP, HTTPS ve SHTTP protokollerini, proxy sunucularını, güvenlik duvarlarını (firewall), çerezleri (cookie), MP3 ses dosyalarını ve MPEG video içeriklerini destekler. Microsoft Internet Explorer, Netscape, MSN Explorer, AOL, Opera, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Browser, MyIE2 ve diğer tüm popüler tarayıcılara entegre olarak işleyici bulundurur ve sorunsuz bir şekilde çalışır. Basit grafikli kullanıcı arayüzü ile kullanıcı dostu ve kolay kullanımlıdır.

Özellikler :
    # Microsoft Internet Explorer, Netscape, MSN Explorer, AOL, Opera, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Browser, MyIE2 ve diğer tüm tarayıcılarla sorunsuz çalışabilme
    # Desteklediği tarayıcılarda bir linki tek tıklama ile indirme
    # Hızlı indirme (üretici, Internet Download Manager'in DAP ve Getright programlarından daha hızlı indirme yaptığını iddia ediyor.)
    # indirmeyi durdurup, kaldığı yerden devam ettirebilme
    # indirme zamanını belirleme
    # Tamamlanan dosyalar için otomatik virüs denetimi
    # Özelleştirilebilir arayüz
    # Hızlı güncelleme
    # Sürükle-Bırak desteği
    # İsteğe göre 1-2-4-8 ve 16 kanaldan indirme yapabilme
    # ZIP önizleme
    # FTP, HTTP, HTTPS ve SHTTP protokollerini destekleme
    # Olaylarda ses çıkartabilme
    # Komut dizisi kullanabilme

Yenilikler :
    # Mozilla tarayıcısından dosya indirebilmek için Mozilla eklentisi eklendi.
    # Site robotu eklendi.
    # MMS protokol desteği eklendi.
    # Araç çubuğu geliştirildi.
    # Tarayıcı entegrasyonu geliştirildi.
    Buyrun program.

Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir.Kayıt Olmak için Lütfen Buraya Tıklayın

Program güncelleme isterse güncelleştirmeyin!!

YORUMLARINIZ ESİRGEMEYİN

Giriş Tarihi : 25 Kasım 2008
    Telefonum: dmx
    Array

serhatwert isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline) ( Er )
    Yazdı :

Elmegine Saglık Kardeşim Başarılar !!!

Giriş Tarihi : 04 Ocak 2009
    Array

jantelucaz isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline) ( Er )
    Cool Yazdı :

Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi Ajan_004 Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir.Kayıt Olmak için Lütfen Buraya Tıklayın

Var mı Ötesi ?

Sen Görmemissin Dahada Ötesini Varmıs Demekki Daha Ötesi

Rodelaro Kullanıcısının Avatarı

İsim : Emre
    Giriş Tarihi : 22 Ekim 2006
    Meslek: Bilgisayar Mühendisi Öğrencisi
    Telefonum: 5800xm
    Rep Gücü : 9
    Rep Puanı: 109
    Array

Rodelaro isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline) ( Emekli Yönetici )
    Yazdı :

IDM de gayet hızlıdır ama alternatif olarak FlashGet,DAP,GetRight gibi programlar da vardır siz kendiniz test ederek işinize en yarayanı kullanabilirsiniz

Giriş Tarihi : 25 Eylül 2008
    Array

sedat811 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline) ( Er )
    Yazdı :

sen nediyon benim 600 ile indiriyo ortalma 800 kadar cıktı eli saglık dostum iiki varsın repımolsa verirdim emin ol thanx

Giriş Tarihi : 25 Eylül 2008
    Array

sedat811 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline) ( Er )
    Yazdı :

usb bile daha geç kopyalıyo emeğe saygı

Giriş Tarihi : 11 Ağustos 2009
    Telefonum: Nokia 5800
    Array

Yazdı :

IDM üstüne indirme programı tanımam. NOD32'yi Tamindir'den bu hızda indiriyorum. 1 MBps hıza çıktı ama resim çekemedim. Siz de şimdi deneyin. İster kendi indirme yöneticinizle ister tarayıcıyla asla bu hıza çıkamazsınız.

Giriş Tarihi : 14 Haziran 2009
    Array

tono58 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline) ( Onbaşı )
    Yazdı :

Tesekkürler, eline saglik

aqualife Kullanıcısının Avatarı

İsim : Mustafa Emir
    Giriş Tarihi : 17 Ekim 2006
    Mekan : Suudi Arabistan
    Meslek: Welder
    Telefonum: Nokia N8
    Array

aqualife isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline) ( Er )
    Yazdı :

emeğine ve eline sağlık arkadaşım.. paylaşımın için teşekkürler..

Giriş Tarihi : 05 Mart 2011
    Rep Puanı: 100
    Array

volkandere isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline) ( Er )
    Yazdı :

çok güzel olmuş qardaşşşşi

Destroyer Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi : 27 Ocak 2005
    Meslek: Öğretmen
    Telefonum: Nokia6300
    Rep Gücü : 268
    Rep Puanı: 25674
    Array

Destroyer isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline) ( CFTeaM's PC Master™ )
    Yazdı :

Proğramın en güncel halini ve bilgilerini Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir.Kayıt Olmak için Lütfen Buraya Tıklayın takip edebilirsiniz.

Konu 1 hafta sonra arşivlenecektir.
    Düzenleyen Destroyer : 05 Mart 2011 at 22:48
    Dünya ahiretin tarlasıdır (Hadis-i Şerif)

Hiç Kİmse görmek istemeyenler kadar kör değildir.

Ölümün bizi nerde bekledigi belli degil, iyisimi biz onu her yerde bekleyelim.

Bana Yardımcı Olurmusunuz.