![]() |
|
|||||||
| Program Sunuyorum Programların Linklerini Verecek Arkadaslar Buraya |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
#1 | ||
|
Banned
Giriş Tarihi: Sep 2006
Mekan: Kütahya
Kan Grubum: 0 Rh+
Telefonum: N70 Me
|
Cepforum Program Arşivinde ki programlarda karşılaştığınız hataları, link kırıklarını ve bozuk programları buraya bilidiriniz. Sorunlarınız Bu konu üzerinden sizlere yardımcı olunacaktır Düzenleyen Darth Sidious : 03-05-2008 at 04:17 |
||
|
|
|
|
|
#2 | |||
|
Giriş Tarihi: Sep 2007
Kan Grubum: AB Rh-
Telefonum: Z530İ
|
Alıntı:
iyi de kardeş nasıl ekleniyor programlar. Ben de program arşivimi paylaşmak istiyorum ama nasıl eklendiğini bilmiyorum, bi yardım etsen sevinirim.
|
|||
|
|
|
|
|
#3 | |||
|
Banned
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
|
Alıntı:
[Sadece Foruma kayıtlı üyeler site içeriğini görebilir. Üye olmak için buraya tıklayın...] a girip yüklemek istediğiniz dosyayı siteye upload edin ve linki buraya koyun.hepsi bu kadar.tabi açıklama,program hakkında bilgi ve tanıtım amaçlı resimde eklemeyi unutmayın lütfen.Takıldığınız bir yer olursa bana özel mesajla sorabilirsiniz. saygılar |
|||
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
Banned
|
Burası yeri değil. [Sadece Foruma kayıtlı üyeler site içeriğini görebilir. Üye olmak için buraya tıklayın...] bölümünden sorununuzu bildirin. |
||
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
Giriş Tarihi: Aug 2008
Telefonum: N99
|
ZKJXNCJKLZXLXKZCNVCXLKVZVX ![]() Üreticinin açıklaması: VİNDİR FOR YOUTUBE video indirme aracıdır. Bu program `YouTube` adlı dünya çapında yaygın şekilde kullanılan video paylaşım sitesi için hazırlanmıştır. Özellikleri: # Kolay kullanım ve tasarım # Türkçe dahil 5 dil desteği # izlesene,pikniktube,trtube video servisleri # Sessiz kayıt # Hızlı dosya tarama # MPEG biçiminde istediğiniz yere video kayıtı yapabilme. # Kullanımını anlatan video paylaşımı. # Programda kullanıcıya yol gösteren uyarılar bulunmaktadır. # Hafızada fazla yer tutmaz ve işlemlerinizi engellemez. # Birden fazla indirme işlemi gerçekleştirebilir. # Otomatik videolara isim verme özelliği # Tek listede çoklu indirme # Videolarınız için ortak kayıt yeri # Program çalışması için ek bir yazılıma ihtiyaç duymaz. # Adware ve Malware içermemektedir. # Ücretsizdir Boyut:3.6mb [/quote]
|
||
|
|
|
|
|
#7 | |||
|
File Uploader
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
Mekan: Bursa
Kan Grubum: A Rh+
Telefonum: N70Me+1Gb
|
Alıntı:
Konuyu bölmek istemem mesajımı silin ama bunu nerden indireceğiz ?
Ey Türk ! Üstte gök çökmedikçe ; Altta yer delinmedikçe ; Senin dilini ve töreni kim bozabilir ... Titre ve Kendine Dön [Sadece Foruma kayıtlı üyeler site içeriğini görebilir. Üye olmak için buraya tıklayın...]
|
|||
|
|
|
|
|
#8 | |||
|
Banned