+ Konuyu Cevapla
Gösterilen Sonuçlar 17 sonuçtan 1 ile 17 arası

Konu: bt-2045c bluetooth direverı lazım

bt-2045c bluetooth direverı lazım

SLm benım pRobLemım bt-2045c ßLuetooth dRiveR yaRdımcı oLabıLıRsenız sevınıRım sımdıden tsk'LeR....

Moderatör NADİR has disabled reputation NADİR Kullanıcısının Avatarı
    Giriş Tarihi
    Apr 2007
    Mekan
    Sancaktepe

Bunları deneyin.
    Kullandığınız bluetooth cihazı hangisi ise onu kurun.

[Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
    [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]

Düzenleyen NADİR : 03-10-2008 at 21:48

Mp5

Slmbenim mp5 in menüsü silindi actıgımda pressmenu key to format diyo nasıl hallede bilirim yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler

Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi makbey [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
    Slmbenim mp5 in menüsü silindi actıgımda pressmenu key to format diyo nasıl hallede bilirim yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler
    marka ve model ????

bende sony mp4 var.nwz serisi aynı şey başıma geldi.. hatta çok önceden forumdada konu açmıştım.arkadaşlara sormuştum ama bir çözüm bulunamadı.. servise gidince hallettiler ama bayada bi para almışlardı.. benim cihazın üstünde reset tuşu yoktu. seninkinde var mı? bi baksana.(hani şu kalemlerin uçlarıyla basılan ufak tuşlar..)

cumartesi günü resimin yolalarım ben bakarsınız modeline

nadiR kardes Link caLısmıyoR ya sunucu buLunamıyo dıo :(

Giriş Tarihi
    Apr 2007
    Mekan
    Sancaktepe

Linkler yenilendi
    Düzenleyen NADİR : 03-10-2008 at 21:48

tsk kaRdes ındıRıyoRum ıns. caLısıR tekRaR saqoL

kaRdes k.ßakma ama veRdiqin Link ßa$ka ßLuetooth cihazına aıt benım senden ıstedıqımın yanından ßıLe qecmıo uykuLuydun qaLıßa yanLıs dRiveR atmıssın senin ßana veRdiqin ßende cd'de VaR qitti 10 mß ßaßa deLLeNecek

Giriş Tarihi
    Apr 2007
    Mekan
    Sancaktepe

Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi thezombi [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
    kaRdes k.ßakma ama veRdiqin Link ßa$ka ßLuetooth cihazına aıt benım senden ıstedıqımın yanından ßıLe qecmıo uykuLuydun qaLıßa yanLıs dRiveR atmıssın senin ßana veRdiqin ßende cd'de VaR qitti 10 mß ßaßa deLLeNecek
    O halde yapacak bişey yok, ayrıca uykulu falan değilim bilginize, baba yaktı çırannı

O halde yapacak bişey yok, ayrıca uykulu falan değilim bilginize, baba yaktı çırannı
    DeRken ßiRas acaRmısın :s

Giriş Tarihi
    Apr 2007
    Mekan
    Sancaktepe

Demek istediğim benim elimden başka bişey gelmez o yüzden yapacak bişey yok dedim.
    Ayrıca uykulusun galiba demişsiniz ben de uykulu olmadığımı söyledim
    Baba dellenecek demişsiniz ben de ortamı yumuşatması açısından baba yaktı çıranı dedim
    Sanırım yeterince açık oldu

170 ytL ödeyince ßaßa ßişey demedi ayRica yaRdimin icin yinede tsk edeRim

bendede bir Bluetooth var mikro kartin uzerinde yazilib BT - 2045C bilmirem nece tapa bilerem onun programini komek ede bilirmisiniz dostlar!!!

+ Konuyu Cevapla

Bookmarks

Gönderme Kuralları