SLm benım pRobLemım bt-2045c ßLuetooth dRiveR yaRdımcı oLabıLıRsenız sevınıRım sımdıden tsk'LeR....
SLm benım pRobLemım bt-2045c ßLuetooth dRiveR yaRdımcı oLabıLıRsenız sevınıRım sımdıden tsk'LeR....
Bunları deneyin.
Kullandığınız bluetooth cihazı hangisi ise onu kurun.
[Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
[Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
Düzenleyen NADİR : 03-10-2008 at 21:48
Slmbenim mp5 in menüsü silindi actıgımda pressmenu key to format diyo nasıl hallede bilirim yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler
marka ve model ????Orijinal Mesaj Sahibi makbey [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
Sony japon malı
bende sony mp4 var.nwz serisi aynı şey başıma geldi.. hatta çok önceden forumdada konu açmıştım.arkadaşlara sormuştum ama bir çözüm bulunamadı.. servise gidince hallettiler ama bayada bi para almışlardı.. benim cihazın üstünde reset tuşu yoktu. seninkinde var mı? bi baksana.(hani şu kalemlerin uçlarıyla basılan ufak tuşlar..)
yok bende öyle
cumartesi günü resimin yolalarım ben bakarsınız modeline
Linkler yenilendi
Düzenleyen NADİR : 03-10-2008 at 21:48
kaRdes k.ßakma ama veRdiqin Link ßa$ka ßLuetooth cihazına aıt benım senden ıstedıqımın yanından ßıLe qecmıouykuLuydun qaLıßa yanLıs dRiveR atmıssın
![]()
senin ßana veRdiqin ßende cd'de VaR qitti 10 mß ßaßa deLLeNecek
![]()
![]()
O halde yapacak bişey yok, ayrıca uykulu falan değilim bilginize, baba yaktı çırannıOrijinal Mesaj Sahibi thezombi [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
![]()
DeRken ßiRas acaRmısın :sO halde yapacak bişey yok, ayrıca uykulu falan değilim bilginize, baba yaktı çırannı
Demek istediğim benim elimden başka bişey gelmez o yüzden yapacak bişey yok dedim.
Ayrıca uykulusun galiba demişsiniz ben de uykulu olmadığımı söyledim
Baba dellenecek demişsiniz ben de ortamı yumuşatması açısından baba yaktı çıranı dedim
Sanırım yeterince açık oldu![]()
170 ytL ödeyince ßaßa ßişey demediayRica yaRdimin icin yinede tsk edeRim
![]()
bendede bir Bluetooth var mikro kartin uzerinde yazilib BT - 2045C bilmirem nece tapa bilerem onun programini komek ede bilirmisiniz dostlar!!!
Bookmarks