+ Konuyu Cevapla
Gösterilen Sonuçlar 11 sonuçtan 1 ile 11 arası

Konu: 4.000 Zil sesi TEK LİNKTE! [1375 Midi & 2642 Polyphonic Tones]

Tecrübeli Üye serkan bjk has disabled reputation serkan bjk Kullanıcısının Avatarı
    Giriş Tarihi
    Apr 2007
    Mekan
    sakarya´dan

4.000 Zil sesi TEK LİNKTE! [1375 Midi & 2642 Polyphonic Tones]

Zil sesini ne yapiyim, hiç güzel yok bu telefonda diyenleri zil sesine boguyorum. indir ve istedigini kullan.....
    [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
    Düzenleyen serkan bjk : 20-05-2007 at 00:47

Tecrübeli Üye serkan bjk has disabled reputation serkan bjk Kullanıcısının Avatarı
    Giriş Tarihi
    Apr 2007
    Mekan
    sakarya´dan

23mb 4000 tane tek link...

300 tane kadarı 12mb altı geri kalan 1007 tanesi 13 kb ile 139 kb arası. yabancı poly ler arkadaşım bunlar indirenin elinde kalır cinsten

olsun sonuçta arkadaşımız yardımcı olmuş sağolsun
    Ey Uzun Gece!
    Açılda Sabah olsun.Lakin Sabahta Senden Hayırlı Değil...

Tecrübeli Üye hasanege has disabled reputation hasanege Kullanıcısının Avatarı
    Giriş Tarihi
    Jul 2006
    Mekan
    bilinmiyor

eywallah

Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi melik [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
    300 tane kadarı 12mb altı geri kalan 1007 tanesi 13 kb ile 139 kb arası. yabancı poly ler arkadaşım bunlar indirenin elinde kalır cinsten
    ulen melik nbe dikkatli adamsın tam ındırme tusuna bastım yazını okudum vazgectım kocum bı arayıp sorsana bu arada serkan bjk elıne saglık kardesım yabancı var bende o yuısden ındırmedım
    SAYGILAR...

Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi serkan bjk [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
    Zil sesini ne yapiyim, hiç güzel yok bu telefonda diyenleri zil sesine boguyorum. indir ve istedigini kullan.....
    [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
    İ.,.
    ŞÜPİŞP

arkadaşım ellerine sağlık sağolasın uğraştığın için .saygılar

eline sağlık...........

paylasım ıcın cok sagol

a

sağol teşekkür ederim

+ Konuyu Cevapla

Bookmarks

Gönderme Kuralları