Zil sesini ne yapiyim, hiç güzel yok bu telefonda diyenleri zil sesine boguyorum. indir ve istedigini kullan.....
[Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
Zil sesini ne yapiyim, hiç güzel yok bu telefonda diyenleri zil sesine boguyorum. indir ve istedigini kullan.....
[Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
Düzenleyen serkan bjk : 20-05-2007 at 00:47
300 tane kadarı 12mb altı geri kalan 1007 tanesi 13 kb ile 139 kb arası. yabancı poly ler arkadaşım bunlar indirenin elinde kalır cinsten![]()
olsun sonuçta arkadaşımız yardımcı olmuş sağolsun
Ey Uzun Gece!
Açılda Sabah olsun.Lakin Sabahta Senden Hayırlı Değil...
ulen melik nbe dikkatli adamsın tam ındırme tusuna bastım yazını okudum vazgectım kocum bı arayıp sorsana bu arada serkan bjk elıne saglık kardesım yabancı var bende o yuısden ındırmedımOrijinal Mesaj Sahibi melik [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
SAYGILAR...
İ.,.Orijinal Mesaj Sahibi serkan bjk [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
ŞÜPİŞP
arkadaşım ellerine sağlık sağolasın uğraştığın için .saygılar
paylasım ıcın cok sagol
sağol teşekkür ederim
Bookmarks