Bayrak

CEP FORUM  

Geri Dön   CEP FORUM > Windows Mobile > Pocket Pc,Palm,Pda Bölümü

Konu Araçları
Eski 19-04-2007, 06:06   #1

athigh Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2007
Kan Grubum: 0 Rh+ Telefonum: palm treo
Angry treoda film izlemek

arkadaslar treoda fim izlemek için nerdeyse bütün playerları yukledim fakat hiçbirinden bi sonuc alamadım izleyen warsa nasıl yaptıgını bi zahmet anlatsın. en çok umutlandıgım program tcpmp di fakat ondada basarılı olamadım butun codecleri yuklememe ragmen olmuyor... elimde suan KINOMA, SMARTMOVİE, TCPMP,SLİNGPLAYER, MMPLAYER GİBİ PROGRAMLAR war isteyen olursa msj atsın en kısa zamanda atarım (elimdeki filmler genelde mp4 formatında)
athigh isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-04-2007, 06:10   #2
Yeni Üye

niketnac Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2007
Kan Grubum: 0 Rh+ Telefonum: p990i

TCPMP(core) player ile film izlemek mümkün. diğer hiçbir player ile ilgilenmedim ama bu player bana oldukça iyi geldi. tam ekran izleme, kontrast-parlaklık ayarları, zoom yaparak izleme, yan izleme, ekolayzer gibi bir çok özelliğe sahip. divx formatına çevrilmiş videolar izlenebiliyor. ne de olsa piyasada bir çok converter yazılım divx formatına çevirebiliyor. ben kodak makinemden çektiğim stüdyo kayıtlarını ve buz devri 2 filmini divx ve 3gp formatlarına çevirip izledim. kesinlikle süper bir görüntü kalitesi elde ediliyor. akıcı ve net. hiç kusursuz. stereo sesi destekliyor. divx 3gp'ye oranla biraz daha kaliteli. ama buz devri 2 filmi divx olarak 800 mb yer kapladı. buna da dikkat etmek gerek.

kısacası yapılacak olan şey izlenecek filmleri bir converter programı yardımı ile divx formatına çevirip karta atmak ve tcpmp ile izlemek.
niketnac isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-04-2007, 00:06   #3

yazdıgım gimi tcpmp war hatta butun codecleri war fakat mp4 uzantılı fimleri izlemekten bahsediyorum divx formatında bir film yaklasık 800 900 mb. butun kartı bir filme harcıosun fakat mp4 formatı ortalama 250 300 mb. benım problemım .mp4 filmleri izlemek.... ayrıca conwerter programlar bi filmi ortalalma 30 40 dkda cewiriyor yanı bilgisayarda izlesem yarısını bitiriyorum... bence en mantıklısı codec bulmak ama nerden ....
athigh isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-04-2007, 01:49   #4
Yeni Üye

tekilhan Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2006
Kan Grubum: 0 Rh+

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi athigh Mesajı Göster
yazdıgım gimi tcpmp war hatta butun codecleri war fakat mp4 uzantılı fimleri izlemekten bahsediyorum divx formatında bir film yaklasık 800 900 mb. butun kartı bir filme harcıosun fakat mp4 formatı ortalama 250 300 mb. benım problemım .mp4 filmleri izlemek.... ayrıca conwerter programlar bi filmi ortalalma 30 40 dkda cewiriyor yanı bilgisayarda izlesem yarısını bitiriyorum... bence en mantıklısı codec bulmak ama nerden ....
Elindeki MP4 formatındaki filmlerin boyutları nedir 640x480 mi yoksa ipod video içinmi ben izliyorum fakat netten indirdiğim 176x144 boyutlardaki filmler en iyi oynatıcı TCPMP bu arada
tekilhan isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-04-2007, 02:30   #5

640 480 zaten avc formatını ve h264 codegini tcpmp desteklemiyormus yurtdisı sitelerden ogrendiklerim bunlar.... ama sorun avi formatındada war bazı avi formadtındakı filmlerinde codeclerini tanımıyo tcpmp yanı anlıcanız palmos playerleri bu konuda sınıfta kalıo...
Eski 03-05-2007, 18:24   #6
Yeni Üye

tekilhan Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2006
Kan Grubum: 0 Rh+

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi athigh Mesajı Göster
640 480 zaten avc formatını ve h264 codegini tcpmp desteklemiyormus yurtdisı sitelerden ogrendiklerim bunlar.... ama sorun avi formatındada war bazı avi formadtındakı filmlerinde codeclerini tanımıyo tcpmp yanı anlıcanız palmos playerleri bu konuda sınıfta kalıo...
Evet dostum H.264 codeğini desteklemiyor bu olaydan sonra bende palmden soğudum acıkcası.
Benim TX filmleri acıyor ses gayet düzgün calışıyor ama goruntu takılıyor.
Bende bunun işlemcisinden kaynaklanıyor diye dusunuyorum 312 MHZ. işlemciden olabilirmi acaba
tekilhan isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-07-2008, 11:01   #7

salmanonur Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2008
Kan Grubum: 0 Rh+ Telefonum: 25148752

ya nasıl yükleniliyor ben onu anlamadım (((((((((((((((((((((
salmanonur isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-09-2008, 11:14   #8

sadothejackal Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Kan Grubum: 0 Rh- Telefonum: SX1

kardeş ben yeni bir pocket pc aldım. aradım taradım smartmovie bulamadım bunun için. varsa bi yollayıver be
sadothejackal isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored links

Bookmarks

Konu Araçları

Gönderme Kuralları