+ Konuyu Cevapla
Gösterilen Sonuçlar 11 sonuçtan 1 ile 11 arası

Konu: treoda film izlemek

Angry treoda film izlemek

arkadaslar treoda fim izlemek için nerdeyse bütün playerları yukledim fakat hiçbirinden bi sonuc alamadım izleyen warsa nasıl yaptıgını bi zahmet anlatsın. en çok umutlandıgım program tcpmp di fakat ondada basarılı olamadım butun codecleri yuklememe ragmen olmuyor... elimde suan KINOMA, SMARTMOVİE, TCPMP,SLİNGPLAYER, MMPLAYER GİBİ PROGRAMLAR war isteyen olursa msj atsın en kısa zamanda atarım (elimdeki filmler genelde mp4 formatında)

TCPMP(core) player ile film izlemek mümkün. diğer hiçbir player ile ilgilenmedim ama bu player bana oldukça iyi geldi. tam ekran izleme, kontrast-parlaklık ayarları, zoom yaparak izleme, yan izleme, ekolayzer gibi bir çok özelliğe sahip. divx formatına çevrilmiş videolar izlenebiliyor. ne de olsa piyasada bir çok converter yazılım divx formatına çevirebiliyor. ben kodak makinemden çektiğim stüdyo kayıtlarını ve buz devri 2 filmini divx ve 3gp formatlarına çevirip izledim. kesinlikle süper bir görüntü kalitesi elde ediliyor. akıcı ve net. hiç kusursuz. stereo sesi destekliyor. divx 3gp'ye oranla biraz daha kaliteli. ama buz devri 2 filmi divx olarak 800 mb yer kapladı. buna da dikkat etmek gerek.

kısacası yapılacak olan şey izlenecek filmleri bir converter programı yardımı ile divx formatına çevirip karta atmak ve tcpmp ile izlemek.

yazdıgım gimi tcpmp war hatta butun codecleri war fakat mp4 uzantılı fimleri izlemekten bahsediyorum divx formatında bir film yaklasık 800 900 mb. butun kartı bir filme harcıosun fakat mp4 formatı ortalama 250 300 mb. benım problemım .mp4 filmleri izlemek.... ayrıca conwerter programlar bi filmi ortalalma 30 40 dkda cewiriyor yanı bilgisayarda izlesem yarısını bitiriyorum... bence en mantıklısı codec bulmak ama nerden ....

Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi athigh [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
    yazdıgım gimi tcpmp war hatta butun codecleri war fakat mp4 uzantılı fimleri izlemekten bahsediyorum divx formatında bir film yaklasık 800 900 mb. butun kartı bir filme harcıosun fakat mp4 formatı ortalama 250 300 mb. benım problemım .mp4 filmleri izlemek.... ayrıca conwerter programlar bi filmi ortalalma 30 40 dkda cewiriyor yanı bilgisayarda izlesem yarısını bitiriyorum... bence en mantıklısı codec bulmak ama nerden ....
    Elindeki MP4 formatındaki filmlerin boyutları nedir 640x480 mi yoksa ipod video içinmi ben izliyorum fakat netten indirdiğim 176x144 boyutlardaki filmler en iyi oynatıcı TCPMP bu arada

640 480 zaten avc formatını ve h264 codegini tcpmp desteklemiyormus yurtdisı sitelerden ogrendiklerim bunlar.... ama sorun avi formatındada war bazı avi formadtındakı filmlerinde codeclerini tanımıyo tcpmp yanı anlıcanız palmos playerleri bu konuda sınıfta kalıo...

Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi athigh [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
    640 480 zaten avc formatını ve h264 codegini tcpmp desteklemiyormus yurtdisı sitelerden ogrendiklerim bunlar.... ama sorun avi formatındada war bazı avi formadtındakı filmlerinde codeclerini tanımıyo tcpmp yanı anlıcanız palmos playerleri bu konuda sınıfta kalıo...
    Evet dostum H.264 codeğini desteklemiyor bu olaydan sonra bende palmden soğudum acıkcası.
    Benim TX filmleri acıyor ses gayet düzgün calışıyor ama goruntu takılıyor.
    Bende bunun işlemcisinden kaynaklanıyor diye dusunuyorum 312 MHZ. işlemciden olabilirmi acaba

ya nasıl yükleniliyor ben onu anlamadım (((((((((((((((((((((

kardeş ben yeni bir pocket pc aldım. aradım taradım smartmovie bulamadım bunun için. varsa bi yollayıver be

tcpmp nasıl kullanılıyor

slm arkadaslar bne tcpmp yı ındırdım cep bılgısayarımın ıcıne attım sonra video yu bırlıkte ac dıyorum ama bırlıkte acacagım bı sey cıkmıyo.cep bılgısayarına atmadn once yapılacak bı sey varmı bne exe felan da goremedım anlayacagınız bana allah rızası ıcın sunu bı anlatın lütfen ben karta gegıl dırek cep bılgısayarına atıyorum ondan mı acaba ? yardım edersenız hayır duamı alırsınız kendınıze ıyı bakın

tırtik paşa CepForum için Paylaşımda Bulunmamış
    Giriş Tarihi
    Apr 2005
    Mekan
    özdil iletişim

anladığım kadarıyla codec yok 3 saaattir
    arıyorum denbemediğim yol kalmadı bende çözemedim codec linkiolan varsa şimdiden teşekkürler ben bulursam ben ekleyeceğim yılmak yok aramaya devam

Codec hiç bir yerde yok açıkcası bende 3 gündür bi video oynatma programı arıyorum ama yok smartmovie yüklüyorum serial istiyor coreplayer yüklüyorum oda serial istiyor serial lerinide bulamadım saçma sapan bi sistem bu başka bişey değil...

+ Konuyu Cevapla

Bookmarks

Gönderme Kuralları