+ Konuyu Cevapla
2 sayfadan, 1.sayfa
1 2 SonSon
Gösterilen Sonuçlar 30 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: philips x800 için msn

philips x800 için msn

arkadasşar ben kurdum işe yaradı dokunmatik ekranda çalısan tek bunu buldum tam ekran olarak kullanılıyor

ebudy
    Eklenen Dosyalar

de arkadaşım ! bu ne işe yarıyor onu çözemedim ? :S

:s

bu nasıl bisi yha philips x800e yükledim dil seçiyorum ok yazına tıklamıyor bi türlü

bende çalısıyor programa uye oluyorsun program araılığı ile msne giriyorsun biraz arastırırsanız faydası olur

kardes al bu bnm msn salihyuksek91@hot bi eqlermisin yardımcı olmak için

lanet olası philips x800 e yükledim açıyorum dil seçme çıkıo türkce yi seçiyorum bi türlü ok yazsına tıklamıooo ok yazısı küçücük bisi zaten anlamadımki yhaa :S:S

evt 3 tane kademe olduunu belirtior ama dil seceneginden sonra ilerlemior...

bunu nasıl telefona yüklicem

arkadaslar bu msn programı telefona nasıl kurulur ve ücretlendırme nasıl oluyor ? kac kontur gıdıyor?teşekkurler saygılar...

ya ben telefonuma hiç birşey kuramıyorum

hani nerde??

Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi madator [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
    arkadasşar ben kurdum işe yaradı dokunmatik ekranda çalısan tek bunu buldum tam ekran olarak kullanılıyor

ebudy
    ya arkadaşım iyi güzel yapmışsın da şunu bi de güzelce açıklasan çok iyi olacak. millet o kadar soru sormuş bi cvp yaz da biz de nasiplenelim.bend e telefona yükledim ama bağlantı hatası veriyo sürekli napcam bilmiyom güzel kardeşim ilgilen bizle olmaz mı??

selam
    bana bu programı yükleme konusunda yardımcı olabilirmisin

ya yükledimde bende sorun su benim internet ayarları bozuk nasıl halledecem-*

[Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]

off ya bi şey anlamıyom...
    Düzenleyen saliertesi : 20-01-2009 at 17:53

KANKİLER BELKİ İŞNİZE YARAR KURULUM İÇİN Bİ DENEYİN
    Other klasörüne girerek msn programını kurun. Sonra Java menüsünden Messenger programını çalıştırın. Hotmail , msn yada başka bir uzantılı bir hesap kullanıyorsanız 3 şıktan birini seçin. Hotmail yada msn uzantılı bir hesap kullanıyorsanız kullanıcı adı bölümünde ek olarak @hotmail.com yada @msn.com girmenize gerek yoktur. Daha sonra şifreyi de girin.

Arkadaslar bnm de x800 var ne yol denedıysem resimleri tam ekran yapamıorum hep küçük çıkıyor 240*400 resim indiriyorum yıne de yukleyınce kucuk cıkıyor nedenını bılen varsa yazsın lutfen

Kendi yazdığım bir oyunu sizlerle paylaşmak istedim. Deneyip yorumlarınızı bildirirseniz sevinirim.

[Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]

ebudye nasıl üye olunuyor ?????

ben ebuddy ile baglanamiorum sureki ebuddyye baglantida bir problem var dio..internet baglantisi yok, java ayarlariyla ilgili bi problem var dio... nolur bu konuda yardim edin.. acaba java ayarlariylami ilgili bir prblemim var..(bu arada avea kullaniorum) lutfen yardim ediinn..

+ Konuyu Cevapla
2 sayfadan, 1.sayfa
1 2 SonSon

Bookmarks

Gönderme Kuralları