+ Konuyu Cevapla
7 sayfadan, 2.sayfa
İlkİlk 1 2 3 4 ... SonSon
Gösterilen Sonuçlar 134 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Telefon Modellerine Göre N-Gage Uyumluluğu

Katılımcı Üye ALİ OSMANX has disabled reputation ALİ OSMANX Kullanıcısının Avatarı
    Giriş Tarihi
    Jul 2007
    Mekan
    ASLANTEPE

Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi salamsosis [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
    5700 için hangileri
    5700 os9.1 s60 v3.1 dir sabırlı olursan senin oyunların yolda...

arkadaşlar 3110classic e hangi uzantılı dosyaları destekliyor ve hangi programları yükleyebilirim lütfen yardımcı olun msn adresim Mail Yasak teşekkürler
    Düzenleyen SLaYeR : 29-10-2007 at 11:47

abi ya n73 de çalısmıyo deme ya bi anlatsana çalısıyo mu yoksa calısmıyomu hadi be ne olur yardım edin

Kardeşlerim güzel yazmışsınız ama N73 için hangi oynlar çalışıyor yazmamışsınız.. Bi açıklama yazarsanız N73 kullanıcıları sevinecek.. tşkler

N73

Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi BoRDoMaVi61 [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
    Kardeşlerim güzel yazmışsınız ama N73 için hangi oynlar çalışıyor yazmamışsınız.. Bi açıklama yazarsanız N73 kullanıcıları sevinecek.. tşkler
    merhaba bende sky force arıyorum bulamıyorum banada yardım üstatlar

Selam 3250 symbian değilmi bu oyunlar onda çalişmiyormu acaba veya bu tel in symbian versiyonu farkli olduğu içinmi yok? bi soylerseniz sevinirim teşekkürler..

beyler 6300 nokia uyumlu oyunları yollarmısınız???

beyler 6300 uygun oyunlar varmı??

abi n 95 için hepsi uyumlumu biliyormusun

elinize saglık arkadaslar çok güzel olmus

........

n73 e olmuyor mu arkadaşlar

ya arkadaşlar n73 neden oyun açmıyo ?

bu younlar P990i de calisir acaba?

mpx200de calısan oyunlar neler yardım pls

Katılımcı Üye ALİ OSMANX has disabled reputation ALİ OSMANX Kullanıcısının Avatarı
    Giriş Tarihi
    Jul 2007
    Mekan
    ASLANTEPE

Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi punkie [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
    n73 e olmuyor mu arkadaşlar
    şuan NGAGE oyunu yok n73 için yakında çıkacak

Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi xaliter [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
    ya arkadaşlar n73 neden oyun açmıyo ?
    şuan ngage açmıyor şimdilik şu oyunları [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın] oyna

Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi hebeler [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
    bu younlar P990i de calisir acaba?
    P990i bu telde çalıştığını hatırlıyorum bi dene istersen

Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi answ3r [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
    mpx200de calısan oyunlar neler yardım pls
    mpx200 hakkında bi bilgim yok ama dene istersen
    Düzenleyen Ömer : 05-11-2007 at 21:21
    :183: HER ŞEY VATAN İÇİN! :243:

N73 GÖre

N73 GÖre Yokmu Oyun Varsa Yazarmisin Şİmdİden TeŞekkÜrler

Giriş Tarihi
    Jul 2007
    Mekan
    ASLANTEPE

buyur kardeş bölümü incele [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]

Abİ Bende N95 Var Nasil YÜklİycem N-gage Oyunlarini Ya Anlamadim Benİm De Lİps KlasÖrÜne Atmam Gerekİyormu Öle Dosayalari Fİlan Acaba

Giriş Tarihi
    Jul 2007
    Mekan
    ASLANTEPE

Şuan n95'e uyumlu n-gage oyunları yolda çıkınca buradan indirirsin buradaki n-gage ler çalışmaz os9 için uyumlu değiller

+ Konuyu Cevapla
7 sayfadan, 2.sayfa
İlkİlk 1 2 3 4 ... SonSon

Bookmarks

Gönderme Kuralları