5700 os9.1 s60 v3.1 dir sabırlı olursan senin oyunların yolda...Orijinal Mesaj Sahibi salamsosis [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
5700 os9.1 s60 v3.1 dir sabırlı olursan senin oyunların yolda...Orijinal Mesaj Sahibi salamsosis [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
arkadaşlar 3110classic e hangi uzantılı dosyaları destekliyor ve hangi programları yükleyebilirim lütfen yardımcı olun msn adresim Mail Yasak teşekkürler
Düzenleyen SLaYeR : 29-10-2007 at 11:47
abi ya n73 de çalısmıyo deme ya bi anlatsana çalısıyo mu yoksa calısmıyomu hadi be ne olur yardım edin
Kardeşlerim güzel yazmışsınız ama N73 için hangi oynlar çalışıyor yazmamışsınız.. Bi açıklama yazarsanız N73 kullanıcıları sevinecek.. tşkler
merhaba bende sky force arıyorum bulamıyorum banada yardım üstatlarOrijinal Mesaj Sahibi BoRDoMaVi61 [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
Selam 3250 symbian değilmi bu oyunlar onda çalişmiyormu acaba veya bu tel in symbian versiyonu farkli olduğu içinmi yok? bi soylerseniz sevinirim teşekkürler..
beyler 6300 nokia uyumlu oyunları yollarmısınız???
beyler 6300 uygun oyunlar varmı??
elinize saglık arkadaslar çok güzel olmus
n73 e olmuyor mu arkadaşlar
ya arkadaşlar n73 neden oyun açmıyo ?
bu younlar P990i de calisir acaba?
mpx200de calısan oyunlar neler yardım pls
şuan NGAGE oyunu yok n73 için yakında çıkacakOrijinal Mesaj Sahibi punkie [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
şuan ngage açmıyor şimdilik şu oyunları [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın] oynaOrijinal Mesaj Sahibi xaliter [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
P990i bu telde çalıştığını hatırlıyorum bi dene istersenOrijinal Mesaj Sahibi hebeler [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
mpx200 hakkında bi bilgim yok ama dene istersenOrijinal Mesaj Sahibi answ3r [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
Düzenleyen Ömer : 05-11-2007 at 21:21
:183: HER ŞEY VATAN İÇİN! :243:
N73 GÖre Yokmu Oyun Varsa Yazarmisin Şİmdİden TeŞekkÜrler
buyur kardeş bölümü incele [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
Abİ Bende N95 Var Nasil YÜklİycem N-gage Oyunlarini Ya Anlamadim Benİm De Lİps KlasÖrÜne Atmam Gerekİyormu Öle Dosayalari Fİlan Acaba
Şuan n95'e uyumlu n-gage oyunları yolda çıkınca buradan indirirsin buradaki n-gage ler çalışmaz os9 için uyumlu değiller
Bookmarks