tsk ederim sayende sytem dosyalarini buldum
simdi oyunu Klasör Halinde dediginiz gibi
Apps ye 6r29 (oyunun klasörü) yapistirdim
Systemde Libs dosyasi yoktu ben kendim yaratip icindeki dll leri yolladim oraya bunda emin degildim. Klasörp Kendim actigim icin Olurmu ?
Oyunu hic biyerde bulamiyorum.. Telefona resete atim yine yok..
Ngage e giriyorum ordada yok...
Nerden bulcam ben bu oyunu ? neyi yanlis yapmis ola bilirim?
Hadi ya Olaya bak hocam...
Okadar System Klasörlü oyun indirdimki.... hepsi bosunaymis..
neyse ben indirdiklerimi sizinle paylasmaya calisim bari....
Sagol ReCKLeSS.. yanliz bu konunun bi üstü yok zaten en üsteyiz....ama bu konuyu diyorsan yükledim burdan bi kacini ama iste bu az geldi bu oyunlar bana....
Kandiliniz Mübarek olsun
Sağolasın seninde kandilin mübarek olsun , o oyunlar şuan için bukadar
yenileri çıkınca ekliyorum yada arkadaşlarım ekliyor sağolsunlar
ya nolur yardım edin bende n_gage var ama nasıl yüklücem oyunları bilmiyom yok emilatör memilatör anlamıyom biri ban aanlatırsa sevinirim ne olur ilgilenin msn adresimi veriyorum ekleyin msn yasak
edit:moderator
Düzenleyen ReCKLeSS : 06 Temmuz 2008 at 22:30
ya kardeşim benim de bir n73 tel var.bende one oyununu senin anlattığın klasör halindeki yüklemelere uygun şekilde yükledim.hem apps klasörüne hemde libs klasörüne gerekli dosyaları attım.ancak oyun telde gözükmüyor.resette attım ama nafile.allah rızası için bir el at şu işe.şimdiden allah razı olsun
ya arkadaşlar telefonun sistem E klasörü falan ben bişi bulmadım fifa 2008 attım bişi yapamadım şunu daha net anlatsanız acaba telefona bir program fln mı yüklücem yardım edin lütfen.
SAYGILAR........
saolll gardaşşşş
Yaww Hç Birşey Anlamadım Kfm Karıştı ıyıcee .!!
ARKADASLAR KOCA FORUMDA BI N95 N-gage ICIN NASIL KURULUM YAPILACAGI YAZMIYOR HADI BURAYI DA GECTIM HIC BIR YERDE ADAM AKILLI BISE YOK YOKSA BU TELEFONA YUKLENMIYORMU BI YARDIM EDERMISINIZ YA NASIL YUKLENECEK INDIRDIGIMIZ OYUNLARRR
Evvela mesajını düzenle forumda büyük harflerle yazı yazmak yasaktır.
Çünkü bağırma anlamıa geliyor kuralları oku
Ayrıca linkleri Sen göremiyorsan o senin problemin !
http://www.cepforum.com/forum/nokia-...um-151748.html
http://www.cepforum.com/forum/nokia-...5D-150084.html
kardeş ben dosya yöneticisini hafıza kartına atacapım ama tel şuanda sis dosyalarını gösterrmiyor nasıl yükleyebilirim yardım pls
ben telefonuma X-poler yükledm ama E nin içnde system die bi klasör yqqq
slm kardeş bende n82 var buna birtürlü yükleyemedim bana yardımcı olurmusun nasıl yapılıyor anlatırmısın