kardes sen system explorer forumda bulursunuz demıssın walla bulamadık :d yardımcı olabılırmısın
bende thee root
adlı oyunu yükledim sistem hatası dior ama ben libs leride
yeniledm fix side attım ama yine acılmıyo yardım lütfen şimdiden saolun _?????
kardes sen system explorer forumda bulursunuz demıssın walla bulamadık :d yardımcı olabılırmısın
kardes ben klasorlu oyunları forumda anlatıldıgı gıbı tel e yukledım ancak gırınce oyuna gırıyomus gıbı yapıyo ancak gırmıyo nası olacak anlatabılırmısın tele res at demıssın o nası olacak tel N70
Düzenleyen sed1903 : 07 Kasım 2007 at 20:31
reset fexplorer vb. ile atabilirsin ayrıca her n-gage çalışmayabilir bunlar içinde libs'ler fix'ler var bu konuya bir bak http://www.cepforum.com/forum/save-mod-hack-495/tum-n-gage-fixleri-libsleri-ve-saveleri-burada-toplansin-70311.html
:183: HER ŞEY VATAN İÇİN! :243:
yaa ben libsin icine atcam ama disk yazmaya karsı korumalı diyo ne yapmam gerekli
Ben DedİĞİn Hepsİnİ Yaptim Ama Oyun Ekranda GÖrÜlmÜyo Bİ Yardim Et
Ben DedİĞİn Hepsİnİ Yaptim Ama Oyun Ekranda GÖrÜlmÜyo Bİ Yardim Et
thanks thanks thanks
saol ben call of duty nokıa6600 atım ama açınca haporlörden değişik bir :Hi: ses çıkarıyor ne yapabilirim
Blzinstapp İNDİR Indiremiyom yardimci olursanin sevinirim![]()
http://www.cepforum.com/forum/nokia-...app-13545.html
Verdiğim linkteki konudan indirebilirsiniz.
Linke basınca biraz bekleyin sayfa açılıyor. Ordan indirin.
Ben Sporcunun Zeki Çevik Ve Ahlaklısını Severim
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Tesekurler arkadassimdi Indi Ja eskiden pda kullaniyordum
Birinden N Gace ali verdim icinde program filan yok tam original ayarina getirmek istiyom jani icinde olan original proglamlar fln olsum isterim sanki yeni alimmis gibi
bir az arasdiri verdim malesef hic bir sey anlayamadim yardimci olursaniz sevinirim![]()
oyun sis halinde o nası olcak??
Pc Suiten System Dosyasi görümedigi yazmissiniz..
Dosya Yöneticisi Kullanin demissiniz Dosya Yöneticisi ne Oluyor`?
Ben Systemi bulamadim bi türlü... Sakli Olan dosyalarda acik!
teşekkürler
teşekürler