Fexplorer'dan(yada usb kablosu takıp bilgisayardan) e:/system/apps'in içindeki oyunun klasörünü (mesela call of duty:6r48) silerek yapabilirsin..
PEki bunları silerrken nerden ve nasıl silecem???
Fexplorer'dan(yada usb kablosu takıp bilgisayardan) e:/system/apps'in içindeki oyunun klasörünü (mesela call of duty:6r48) silerek yapabilirsin..
Teşekurler.....
yaw arkadaşlar şu rar dosyalarını bi türlü açamıorum nasıl açıcam hangi programı tavsiye edersiniz
www.rarlabs.com dan winrarı çekip kur, sonra indirdiğin blz dosyasının içindeki sis dosyasını çıkarıp telefona gönder.
ReCKLeSS bu winrar full değil
Evet Full değil çünkü forumumuzda Full program eklemek yasaktır..
doğru ya kusura bakma
Yok canım kusuru full versiyonunu Tamindir gibi upload sitelerinde bulabilirsin..
evet doğru söylüyo
n73 için blzinstapp varmı ?
ya bu bliznstapp n73 te çalışmıo (desteklenmiyor) diye uyarı veriyo acaba napıcam???
arkadaşlar ben bu oyunları yükleyemiyorum tel 6630 fexflorer var blz var biturlu olmuyo bunun daha kolay anlatırsanız sevinirim telefoncuya gittim oda yapamadı yapabilecek birşleri varmıdır
Telefonunuza uyumlu değil yapıcağınız birşey yok eski n-gage oyunlarını telefonunuzda oynıyamazsınız.....
Blz formatlı dosyayı hafıza kartının hemen altına atın..Bakın klasöre filan değil..
Sonra blzinstapp programına girin zaten oyunun ismi gözükicektir seçenek install diyin bekleyin o yükler zaten..Bukadar sonra menüden oyuna girin..
onada bi çare buluruz be abi bence bu telefonunda çalıştıracağı n-gage oyunu çıkar çıkmasa bile buluruz bi çare
:183: HER ŞEY VATAN İÇİN! :243: