kardeş dosya sorunlu değil bende ilk denememde SRE oyununu kuramadım hatalar olabiliyor oyunun baska release sini dene.. binpda olsun mumkunse
kardeş dosya sorunlu değil bende ilk denememde SRE oyununu kuramadım hatalar olabiliyor oyunun baska release sini dene.. binpda olsun mumkunse
Cok saol dediğin gibi yaptım oldu suan istediğim kadar balık tutuyorumOrijinal Mesaj Sahibi thebahacann [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
arkadaslara onerim cepforumda verilen binpda crackli oyunları yukleyin sorun olmuyor
thebahacann buyuksun saol
![]()
ellerine sağlık usta harikasın artık ne diyim
e61 de kuramadım tex dosyasını nereye kopyalayacağım hiçbir yerde ekran çözünürlüğü hakkında c dosyasında bilgi yok tek yapamadığım bu bi de n95 8gb çözünürlüğü vardı onu kullanabilirmiyim e61 için 320x240 gözünürlüğü yok
kardes dene dosyaları ben bu yazıyı turkceye cevirdim ben oluşturmadım cok bilgim yok yani
e61 için oyunu kurdum ekran n82 txt sayfasını denedim oyun açtı ancak ekran görüntüsü karmakarışık oyun normal çalışıyor ne yapabilirim
Arkadaşım ben işlemleri yapıyorum ama N-Gage_1.01_Build_1281_(2007).sisx programını yükleyemiyorum.Dosya bozuk uyarısı geliyor.3250 kullanıyorum bu konuda yardım edebilirmisin
Adım 4-
Nokia_N-Gage_AutoStart_v2.04.sis dosyasını yine uyarıları es geçerek kuruyoruz.
Adım 5-
Nokia_N-Gage_Patch.sis dosyasınıda kuruyoruz.ve şimdi diceksiniz iki saatte programı kurduk oyunlar nerde devam devam..
adımların yüklenemiyor diye hata alıyorum n73 kullanıyorum sorun nedir ?
cihaz yazılım versiyonu eskiyse sorun yaratmıs olabilir..
kardeş saolasın ellerine sağlık kaç gündür bunun için uğraşıodum senin sayende n-gage oyunları sorunsuz oynuyabiliom, helelin var teksin.
thebahacann, bende n80 var oyunu kurdumoynuorum ama neden tam ekran oynanmıyor. sende tam ekranmı yoksa boyle idaremi edecegiz ??
wala kardeş bende asphalt snake ve SRE oyunları var ve yalnız SRE tam ekran acıyor bedne bi care bulamadım ona neyse buna sukur.
eet haklısın galiba n-gage bulmşum tam ekranını istiyorum bide
peki bu oyunların SRE odugunu nerden anlıorsun onu cozemedşm bitek :((
haha bialder wala sen beni güldürdün allahta seni güldürsün
SRE derken System Rush Evolution oyununu kastettim![]()
kardeş olmadı dediğin dosyayı kullandım n-gage programı yine büyük ekran ama eskisine göre daha iyi.. bi oyun da yükledim.. programdan oyunu açınca açılır gibi olup biraz bekletip tekrar programa dönüyo.. zaten açılsa bile ekran küçük gelilrdi. . N91 kullanıyorum we ekranı 176x208. . kısacası yeni nesil n-gage N91 için hayal.. yinede çaban we emeğin için sağol..
ellerine sağlık güzel bi çalışma.
yanlız benim n80 de bi problem oldu. ngage programının kendisi küçük ekranda çalışıyor. nasıl çözebiliriz acaba? anlayan varsa 20001079.txt dosyasını bi editlese çok makbule geçer![]()
kardeş n80lerin hepsinde ngage programı küçük ekran calısıyo ztn bi tek snede olan bisey deilOrijinal Mesaj Sahibi bolukbas999 [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
![]()
peki kullandığımız txt dosyasını daha büyük ekranlı bi cihazınkiyle değiştirsek düzelir mi acaba?Orijinal Mesaj Sahibi thebahacann [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
![]()
haha kardes wala denemek lazım ama sorumluluk kabul etmem sora olmazsa bütün işlemleri baştan yapmak zorunda kalrısan karısmamOrijinal Mesaj Sahibi bolukbas999 [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
![]()
Bookmarks