+ Konuyu Cevapla
17 sayfadan, 17.sayfa İlkİlk ... 7 12 15 16 17
Gösterilen Sonuçlar 338 sonuçtan 321 ile 338 arası

Konu: Navigasyon Programlariyla Ilgili Problemler Ve Sorular

WM Moderator
    Durum : Çevirimdışı
    Giriş Tarihi : 07 Mart 2009
    Telefonum: HTC
    Rep Gücü : 9
    Rep Puanı: 501
    imbunned CepForum 'da Paylaşım Madalyası Almış Üye imbunned CepForum 'da Paylaşım Madalyası Almış Üye imbunned CepForum 'da Paylaşım Madalyası Almış Üye imbunned CepForum 'da Paylaşım Madalyası Almış Üye imbunned CepForum 'da Paylaşım Madalyası Almış Üye imbunned CepForum 'da Paylaşım Madalyası Almış Üye

Bu Mesaja Rep Ver

Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi emurat10 Mesajı Göster
    slm arkadaşlar net te ve forumda biçok yeri gezdim ve benim sorunuma yakın bir sorun rastlamadım yada ben atladım sıkıntıma gelecek olursak HTC Touch 3g sahibiyim İGO 8.3.2 yükledim cihazımda yazılım sorunsuz çalışmakta fakat yazılımı görev başında görmeye kalktıgımızda 20 - 30 metrekadar aracı geriden tapip etmekte yazılımın menüsünde bir çok yeri kurcaladım fakat sonuç alamadım. Saga dönün dediginde dönecek bir sag taraf bulamuyorsunuz çünkü dönülecek sagı 30 metre önce geçmişsiniz yada bildiginiz bir yolsa siz o sagı çoktan dönmüş oluyorsunuz. buna bildigiz bir çözüm varmıdır. yada hata cihazın işlemcisinin yavaş kalmasıysa dunu duvara vurduktan sonra hangi cihazı almamı tavsiye edersiniz. şimdiden teşekkürler.
    valla ben de htc diamond kullanıyorum daha once asus kullanıyordum hem daha hızlı uydu buluyordu hem de milimetrikti. Sanırım htclerde var bu sorunlar. ama biraz alıstığı zaman duzeliyor benimki Bence tamamen içindeki gps anteninin zayıflığıyla alakalı.

Giriş Tarihi : 15 Ağustos 2009
    Rep Gücü : 0
    Rep Puanı: 0
    emurat10 CepForum için Paylaşımda Bulunmamış

Bu Mesaja Rep Ver

ewet biraz kulandıktan sonra cihazmı alıştı? benmi alıştım bilmiyorum ama düzeldi gibi neyse 3d de gerçekten zorlanıyorsunuz bildiginiz yolda bile kaybolursunuz işin şakası bir yana.. şimdi cihazı bir cama yapıştırma aparatı aldım cam kenarındayken sorun düzeldi testlerimden aldıgım sonuçları sizlerlede paylaşayım cihaz aracımın konsulundaiken cihazın 5 veya 6 uydu saptadıgını farkettim bende bir cama takma aparatı aldım cihazı cama taktıgımda ise 10 ila 11 uydu arasında gördüm, fakat 12ci uyduyu araçtan çıktıgımda görmekte. uydu nekadar fazla okadar yakın takip böylece sorunum düzlemiş oldu. Busoruna takılmışolan arkadaşlara tavsiye: eger cihacınız 5 veya 6 uydu görmekteyse 2b izlemede çalıştırırsanız aradaki kayıp bertaraf edilmekte.
    Düzenleyen emurat10 : 12 Ocak 2010 at 11:48

blueman35 Kullanıcısının Avatarı
    Giriş Tarihi : 12 Ekim 2009
    blueman35 CepForum için Paylaşımda Bulunmamış

Bu Mesaja Rep Ver

Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi imbunned Mesajı Göster
    ilginc bir problem ama sorun olmaz sen baslangıc noktası Hakkari bile olsa sen ist.da gpse bağlandıysan ordan yonlendirmeye başlıyacak
    baglandıktan sonra bulundugum yerden ankara'ya rota çiziyor,bunu nasıl açıklarsınız.ayrıca ilgin için teşekür ederim

Giriş Tarihi : 18 Ocak 2010
    Rep Puanı: 100
    erhanngok CepForum 'da Gelişmeye Adım Atmış Üye erhanngok CepForum 'da Gelişmeye Adım Atmış Üye

Bu Mesaja Rep Ver

merhaba ,
    ben blackberry bold 9000 için navigasyon programı arıyorum. Ne tavsiye dedrsiniz?

Giriş Tarihi : 18 Ocak 2010
    erhanngok CepForum 'da Gelişmeye Adım Atmış Üye erhanngok CepForum 'da Gelişmeye Adım Atmış Üye

Bu Mesaja Rep Ver

blackberry bold 9000 için navigasyon programı arıyorum

Giriş Tarihi : 25 Ocak 2010
    Telefonum: palm pre
    efe_baran CepForum 'da Gelişmeye Adım Atmış Üye efe_baran CepForum 'da Gelişmeye Adım Atmış Üye

Bu Mesaja Rep Ver

selam arkadasim bende palm pre var ve navigasyon programi bulamiyorum eger varsa hangisini ve nasil yükleyebilirim???

Giriş Tarihi : 06 Haziran 2006
    Dimensionx CepForum için Paylaşımda Bulunmamış

Bu Mesaja Rep Ver

blackberry storm 9500 için navigasyon programı arıyorum yardımcı olurmusunuz.

Giriş Tarihi : 29 Haziran 2007
    DarkShades CepForum için Paylaşımda Bulunmamış

Bu Mesaja Rep Ver

merhaba arkadaslar,bugün htc touch diamond 2 aldım bu telefona uygun güzel bir navigasyon programı varmı şimdiden tşk. ederim

Giriş Tarihi : 07 Mart 2010
    Telefonum: samsung
    seyit1234 CepForum 'da Gelişmeye Adım Atmış Üye seyit1234 CepForum 'da Gelişmeye Adım Atmış Üye

Bu Mesaja Rep Ver

samsung c3510 cenoa telefona navigasyon atabilirmiyiz atabilirsek hangisi olmalı nasıl atarız

Giriş Tarihi : 08 Mart 2010
    pehlivan33 CepForum 'da Gelişmeye Adım Atmış Üye pehlivan33 CepForum 'da Gelişmeye Adım Atmış Üye

Bu Mesaja Rep Ver

slm
    ben bir n95 aldim 2009 model fakat bu telefonda gps yok yol haritasini yukluyorum uydu bulunamadi yaziyor fakat blutu ile oluyor ben birde yanlismi ayar yapiyorum telefonda saygilarimla...

Giriş Tarihi : 08 Mart 2010
    pehlivan33 CepForum 'da Gelişmeye Adım Atmış Üye pehlivan33 CepForum 'da Gelişmeye Adım Atmış Üye

Bu Mesaja Rep Ver

elwis77 arkadsim ayni sorun bendede var blutu ile yol bulmada bir sorun yok ama telefon kendisi uydu bulamiyor burdaki hata bizdemi yoksa fabrika cikisi yasaklimi bunu biri izah etmedi

Giriş Tarihi : 19 Mart 2010
    Telefonum: htc s620
    hasancag CepForum 'da Gelişmeye Adım Atmış Üye hasancag CepForum 'da Gelişmeye Adım Atmış Üye

Bu Mesaja Rep Ver

htc s620 için navigasyon konusunda yardımcı olabilirmisiniz

Giriş Tarihi : 18 Mart 2010
    Telefonum: 5800
    yesari33 CepForum 'da Gelişmeye Adım Atmış Üye yesari33 CepForum 'da Gelişmeye Adım Atmış Üye

Bu Mesaja Rep Ver

kolay gelsin benim sorunum bende 5800 var harita çok eski cadde isimlerinden tutun yollara kadar bunun yeni sürümünü nereden alabilirim

Giriş Tarihi : 26 Mart 2009
    Mekan : Sorgun/Yozgat
    Meslek: Memur
    Telefonum: Concord
    aozaslan CepForum için Paylaşımda Bulunmamış

Bu Mesaja Rep Ver

arkadaşlar bana yurtdışından becker 7934 navigasyon geldi.avrupa yüklü.türkiye için igo yükledim.normal harita ve hedef olarak veriliyor.ama uyduya bağlanmıyor.uydu üzerinde kırmızı çarpı var ve arama yapmıyor.bunu nasıl ayarlayabiliriz.yardımlarınızı bekliyorum.tşk.ederim

firsthell Kullanıcısının Avatarı
    Giriş Tarihi : 27 Eylül 2007
    Telefonum: N 70
    firsthell CepForum için Paylaşımda Bulunmamış

Bu Mesaja Rep Ver

Forumda acayip mesaj kirliliği var.Aramalarım aşırı detaylı geliyor.Omnia için igo navigasyon arıyorum.Forumun neresinde acaba???

Giriş Tarihi : 23 Mayıs 2010
    tehemen CepForum 'da Gelişmeye Adım Atmış Üye tehemen CepForum 'da Gelişmeye Adım Atmış Üye

Bu Mesaja Rep Ver

slm arkadaşım benim RASASİ M9 model çin malı ıphone'm var buna navigasyon yüklenirmi ? varsa hangisini gönderirmisin..?

Giriş Tarihi : 12 Haziran 2010
    mustiii_67 CepForum 'da Gelişmeye Adım Atmış Üye mustiii_67 CepForum 'da Gelişmeye Adım Atmış Üye

Bu Mesaja Rep Ver

Merhaba bende samsung i900 omnıa var.Gps olarak garmin kullanıyorum.Fakat ben garminde gidiş yönümü belirten ok yerine araba resmi koymak istiyorum.Ama bir türlü yapamadım.Yardımcı olurmusnuz?

Giriş Tarihi : 24 Mayıs 2005
    Telefonum: mpx20+6680
    AgGalen CepForum için Paylaşımda Bulunmamış

Bu Mesaja Rep Ver

htc hd2 için igo 8 kurmak istiyorum. programı buldum ancak kurulumun resimli anlatımı mevcut olan var mı acaba? yardımcı olursanız sevinirim.

+ Konuyu Cevapla
17 sayfadan, 17.sayfa İlkİlk ... 7 12 15 16 17