+ Konuyu Cevapla
17 sayfadan, 3.sayfa
İlkİlk 1 2 3 4 5 8 13 ... SonSon
Gösterilen Sonuçlar 331 sonuçtan 41 ile 60 arası

Konu: Navigasyon Programlariyla Ilgili Problemler Ve Sorular

arkadaslar ıpaq614c aldım igo2008 yukledım harıtayı acıyor ama gps baglanamıyor.gps sınyalı aranıyor dıyor ama baglantı yok.bu konuda ayrıntılı bılgı veren olursa sevınırım saygılarımla

Moderator PDA e.saygili CepForum için Paylaşımda Bulunmamış e.saygili Kullanıcısının Avatarı
    Giriş Tarihi
    Jun 2007
    Mekan
    CEP FORUM

Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi xxxaslan [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
    saygili kardes selamunaleykum ben navitelin haritalarini ariyorum yardimi olabilirmisiniz eger olursaniz minnettarolurum saygilar
    Aleykümselam kardes.
    Malesef elimde navitel in haritalari yok.
    Internetten arattirman gerekli.
    Saygilar...

Moderator PDA e.saygili CepForum için Paylaşımda Bulunmamış e.saygili Kullanıcısının Avatarı
    Giriş Tarihi
    Jun 2007
    Mekan
    CEP FORUM

Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi xxxaslan [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
    saygili kardes selamunaleykum ben navitelin haritalarini ariyorum yardimi olabilirmisiniz eger olursaniz minnettarolurum saygilar

Biraz bakindim ve bu program rus yapimi bir program ve haritalari o kadar cok degil.
    Belki isine yarar Kazakistan haritasi buldum

[Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]

indirebilirsin.

[Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]malesya nin kini indirebilirsin.

Bulduklarim bunlar.
    Ama ben kendim kullanmadigim icin denemedim ve nasil oldugunu da bilmiyorum.
    Saygilar...

Giriş Tarihi
    Jun 2007
    Mekan
    CEP FORUM

Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi brucelladr [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
    arkadaslar ıpaq614c aldım igo2008 yukledım harıtayı acıyor ama gps baglanamıyor.gps sınyalı aranıyor dıyor ama baglantı yok.bu konuda ayrıntılı bılgı veren olursa sevınırım saygılarımla
    Senin cihazda gps anteni var arkadasim.
    Igo yu actiginda gps ayarlarina girdiginde sag altta Yapilandir secenegi var orayi tikladiginda otamatik bul secenegi cikar yine sag altta. oraya tikladiginda kendi bulmasi lazim. Disariya veya balkona cik.
    Saygilar...

Saygili hocam merhaba, gecenlerde Australia map i istemistim foruma eklemissin saolasin. IGO 2006 da denedim iyi calisiyor ancak igo 2008 i yukledim orda "the map is outdated" gibi bi mesaj cikio ve program acilmiyor. Bununla ilgili bi onerin varmidir? Bir de eger varsa yine Australia icin radar dosyasi eklersen sevinirim. Saygilar..

Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi brucelladr [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]

dostum bende de hp 614c var. aynı sorun vardı ve çok uğraştım yapamadım gitti.
    sonra IGO 2006 yükledim. çalışıyor

Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi carpibaba [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
    dostum bende de hp 614c var. aynı sorun vardı ve çok uğraştım yapamadım gitti.
    sonra IGO 2006 yükledim. çalışıyor
    arkadaslar hp614c de aynı problemı yasadım ne yaptıysam gps ayarlandı deyıp daha sonra bırturlu uyduları gormedı.ayırıca makına kılıtlenıyo .igo2006 da problem yok sorunsuz calısıyor bukonuda bılgı varsa paylasalım.

selamlar;

Rusyadan gelme 6110 Navigator telefonum var. Nokia maps kurdum ama lisans kodu istiyo.elinizde varsa yardımcı olabilirmisiniz. foruma yeni üyeyim umarım doğru yerde sormuşumdur teşekkürler...

Giriş Tarihi
    Jun 2007
    Mekan
    CEP FORUM

Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi omerkavrar [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
    Saygili hocam merhaba, gecenlerde Australia map i istemistim foruma eklemissin saolasin. IGO 2006 da denedim iyi calisiyor ancak igo 2008 i yukledim orda "the map is outdated" gibi bi mesaj cikio ve program acilmiyor. Bununla ilgili bi onerin varmidir? Bir de eger varsa yine Australia icin radar dosyasi eklersen sevinirim. Saygilar..
    Arkadasim 2006 haritalari ile 8 deki haritalar birbiriyle uymaz ikisinin de kendine uygun haritalari ni yüklemen gerekir...

Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi tsunamigenc [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
    selamlar;

Rusyadan gelme 6110 Navigator telefonum var. Nokia maps kurdum ama lisans kodu istiyo.elinizde varsa yardımcı olabilirmisiniz. foruma yeni üyeyim umarım doğru yerde sormuşumdur teşekkürler...
    Yanlis yer malesef arkadasim.
    Nokia bölümünde sana yardimci olurlar...

arkadaşlar elimde asus p526 var sitede bulunan igo 2006 yı kurdum ama hardwarelderror diye bi hata veriyo ne yapmam gerek bana yardımcı olurmusunuz şimdiden çok teşekkür ederim

selamlar;
    benq P51 cihazıma mio kurdum çalıştırdım fakat uydu bağlantısını yaptıramadım.
    igo 2006-2007 ve 2008 kurulumlarında hata veriyo.
    Bu konularda yardımcı olabilirmisiniz.
    Teşekkürler

arkadaşım bende packard bell compasseo 500 var destinator 5.5 kullanıyor benelux haritası var ama türkiye yok bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi e.saygili [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
    Navigasyon Programlari hakkinda problemleriniz varsa veya
    sormak istediginiz sorular varsa
    lütfen bu konuyu kullaniniz...

Saygili dostum İmate K-Jam DE GPS varmı ben programı kurdum programıda açtım. ama GPS bi türlü çekmiyor yardımcı olursan sevinirim. Yada bu alet GPS Ye sahip değilmi Igo 8 i kullanıyorum

merhaba yeni samsung i550 dahili gps telefon aldım içerisinde royte 66 yuklu fakat kullanamıyorum. sürekli konum belirlemeye calışıyor. bağlantı kuramıyor. ya ben cok becerksizim yada bu telefonun gps alıcısında bısıler var. yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler

merhaba yeni samsung i550 dahili gps telefon aldım içerisinde royte 66 yuklu fakat kullanamıyorum. sürekli konum belirlemeye calışıyor. bağlantı kuramıyor. ya ben cok becerksizim yada bu telefonun gps alıcısında bısıler var. yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler

arkadaş lar elimde s200 ve gps (bluetoot simgesi olan) bi cihaz var
    1-)ben bunları nasıl kullanıcam
    2-) ben bunları kullanırken nelere ihtiyaç duyucam
    3-)ne kadar kontör gider(türkcell)
    cevaplar için şimdiden teşekürler

igo 2006 plusta ışığı kompile nasıl kapatabilirim ? arka ışık ayarlarından 3ünüde denedim ama olmadı.istediğim şey ışık tamamen kapansın göstericeği bişey olduğunda tekrar yansın.
    İNTENETTE VARSA BULURUZ YOKSA KOYMAMIŞLARDIR

ღ ♪ ♫ Şebem Ferah Fan Club ♫ ♪ ღ

selam arkadaslar
    o2 orbit 2 icin almanyadan turkiyeye kadar harita lazim bilgisi olan varsa lutfen.1 tane indirdim calisiyor ama ne yaparsam yapayim illahaki yunanistan uzerden sofiaya gidiyor anlamadim yardim veya tomtom 6.032 ait bir harita lutfen.

selamlar arkadaslar. forumunuza yeni katıldım, artık benim de pda m var. tavsiyelerinizden ve özellikle verdiğiniz linklerden yararlanarak igo 2006 plus yükledim cihazıma (hp 614c) yalnız gpsim bir türlü bağlanmyor. sorun cihazda mı anlayamadım. cihazı da yeni aldım ve deneme aşamasındayım. yardımcı olursanız sevinirim

n70 e hangi navigasyon programi yuklenebilir benim su anda tomtom beneluxplus var ama arada bir goruntu kayboluyor yani calismiyor yardinci olursaniz sevinirim

+ Konuyu Cevapla
17 sayfadan, 3.sayfa
İlkİlk 1 2 3 4 5 8 13 ... SonSon

Bookmarks

Gönderme Kuralları