+ Konuyu Cevapla
17 sayfadan, 17.sayfa
İlkİlk ... 7 12 15 16 17
Gösterilen Sonuçlar 333 sonuçtan 321 ile 333 arası

Konu: Navigasyon Programlariyla Ilgili Problemler Ve Sorular

Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi emurat10 [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
    slm arkadaşlar net te ve forumda biçok yeri gezdim ve benim sorunuma yakın bir sorun rastlamadım yada ben atladım sıkıntıma gelecek olursak HTC Touch 3g sahibiyim İGO 8.3.2 yükledim cihazımda yazılım sorunsuz çalışmakta fakat yazılımı görev başında görmeye kalktıgımızda 20 - 30 metrekadar aracı geriden tapip etmekte yazılımın menüsünde bir çok yeri kurcaladım fakat sonuç alamadım. Saga dönün dediginde dönecek bir sag taraf bulamuyorsunuz çünkü dönülecek sagı 30 metre önce geçmişsiniz yada bildiginiz bir yolsa siz o sagı çoktan dönmüş oluyorsunuz. buna bildigiz bir çözüm varmıdır. yada hata cihazın işlemcisinin yavaş kalmasıysa dunu duvara vurduktan sonra hangi cihazı almamı tavsiye edersiniz. şimdiden teşekkürler.
    valla ben de htc diamond kullanıyorum daha once asus kullanıyordum hem daha hızlı uydu buluyordu hem de milimetrikti. Sanırım htclerde var bu sorunlar. ama biraz alıstığı zaman duzeliyor benimki Bence tamamen içindeki gps anteninin zayıflığıyla alakalı.

ewet biraz kulandıktan sonra cihazmı alıştı? benmi alıştım bilmiyorum ama düzeldi gibi neyse 3d de gerçekten zorlanıyorsunuz bildiginiz yolda bile kaybolursunuz işin şakası bir yana.. şimdi cihazı bir cama yapıştırma aparatı aldım cam kenarındayken sorun düzeldi testlerimden aldıgım sonuçları sizlerlede paylaşayım cihaz aracımın konsulundaiken cihazın 5 veya 6 uydu saptadıgını farkettim bende bir cama takma aparatı aldım cihazı cama taktıgımda ise 10 ila 11 uydu arasında gördüm, fakat 12ci uyduyu araçtan çıktıgımda görmekte. uydu nekadar fazla okadar yakın takip böylece sorunum düzlemiş oldu. Busoruna takılmışolan arkadaşlara tavsiye: eger cihacınız 5 veya 6 uydu görmekteyse 2b izlemede çalıştırırsanız aradaki kayıp bertaraf edilmekte.
    Düzenleyen emurat10 : 12-01-2010 at 12:48

Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi imbunned [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
    ilginc bir problem ama sorun olmaz sen baslangıc noktası Hakkari bile olsa sen ist.da gpse bağlandıysan ordan yonlendirmeye başlıyacak
    baglandıktan sonra bulundugum yerden ankara'ya rota çiziyor,bunu nasıl açıklarsınız.ayrıca ilgin için teşekür ederim

merhaba ,
    ben blackberry bold 9000 için navigasyon programı arıyorum. Ne tavsiye dedrsiniz?

blackberry bold 9000 için navigasyon programı arıyorum

selam arkadasim bende palm pre var ve navigasyon programi bulamiyorum eger varsa hangisini ve nasil yükleyebilirim???

blackberry storm 9500 için navigasyon programı arıyorum yardımcı olurmusunuz.

merhaba arkadaslar,bugün htc touch diamond 2 aldım bu telefona uygun güzel bir navigasyon programı varmı şimdiden tşk. ederim

samsung c3510 cenoa telefona navigasyon atabilirmiyiz atabilirsek hangisi olmalı nasıl atarız

slm
    ben bir n95 aldim 2009 model fakat bu telefonda gps yok yol haritasini yukluyorum uydu bulunamadi yaziyor fakat blutu ile oluyor ben birde yanlismi ayar yapiyorum telefonda saygilarimla...

elwis77 arkadsim ayni sorun bendede var blutu ile yol bulmada bir sorun yok ama telefon kendisi uydu bulamiyor burdaki hata bizdemi yoksa fabrika cikisi yasaklimi bunu biri izah etmedi

htc s620 için navigasyon konusunda yardımcı olabilirmisiniz

kolay gelsin benim sorunum bende 5800 var harita çok eski cadde isimlerinden tutun yollara kadar bunun yeni sürümünü nereden alabilirim

+ Konuyu Cevapla
17 sayfadan, 17.sayfa
İlkİlk ... 7 12 15 16 17

Bookmarks

Gönderme Kuralları