![]() |
|
|
#3 | ||
|
***T.C.1923***
![]() Giriş Tarihi: Feb 2005
Mekan: Gümüşhane
Kan Grubum: B Rh+
|
v500 ü smart-clip ile açabilirsiniz
Cepforum.com güvencesi ile Web Sitesi tasarımı ve Hosting Satışımız başlamıştır. İmzanızda ücret karşılığı reklamınızı yapabilirsiniz. [Sadece Foruma kayıtlı üyeler site içeriğini görebilir. Üye olmak için buraya tıklayın...] Veya Umut Ceylan'la temasa geçebilirsiniz |
||
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
_GsM_MoD_
Giriş Tarihi: Jan 2006
Mekan: MERSİN
|
hala iade etmediyseniz test point yaparak p2k easy tool ile rahatlıkla yapabilirsiniz. p2k ile testpointi forumda olacaktı. hala iade etmediyseniz ve test point ve prosunu bulamazsanız belirtin hemen upload edeyim
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
GSM Servisi
Giriş Tarihi: Dec 2006
Kan Grubum: A Rh+
Telefonum: 3230
|
abi iade ettim ama yinede bir zahmet eklersen ve kullanışınıda detaylı bir şekilde anlatırsan (cünkü hiç kullanmadım) çok menmun olurum arşivimde bulunsun abi yine lazım olur nasıl olsa sağolasın Düzenleyen GARİB : 10-08-2007 at 14:59 Sebep: eksik mesaj |
||
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
_GsM_MoD_
|
[Sadece Foruma kayıtlı üyeler site içeriğini görebilir. Üye olmak için buraya tıklayın...] bu linkten 3,9 u indirin. ardından sürücüsünü indirin. sürücüyü ve programı kurun. test pointe ihtiyacınız olursa da ekteki programı çalıştırın ve uygun modelin testpointini uygulayın. cihaz test pointli iken programa bağlayın. zaten programda çok basit ve anlaşılır. referans: [Sadece Foruma kayıtlı üyeler site içeriğini görebilir. Üye olmak için buraya tıklayın...]
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
GSM Servisi
Giriş Tarihi: Dec 2006
Kan Grubum: A Rh+
Telefonum: 3230
|
abi 3.9 zun linki ölü abi bide şu test point dediğin şey ordaki işaretli parcayı borddan ayırcazmı bu işlemi yaparken işllem bittikten sonra tekrarmı takacaz Düzenleyen GARİB : 10-08-2007 at 15:44 |
||
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
_GsM_MoD_
|
yok hayır. genelde motorola larda gösterilen parçaya bir tel atın. tel yaklaşık 15 cm olsun. diğer ucunuda şaseye bağlayın. cihazı vidalarını takmadan kapatın ama telin bir kısmı cihaz kapalı iken dahi dışarda kalsın. sonra cihazı programa okuttuktan sonra teli kesin ve işlemlerinize devam edin.
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Araçları | |
|
|