+ Konuyu Cevapla
22 sayfadan, 22.sayfa
İlkİlk ... 12 17 20 21 22
Gösterilen Sonuçlar 437 sonuçtan 421 ile 437 arası

Konu: mp3,wav.amr,istekleriniz alınır

pireson break telefon zil sesi

Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi sami0909 [Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]
    arkadaslar isteklerinizi elimden geldiğince bulmaya çalısacağım iyi paylaşımlar
    dizideki telefonların zil seslerini bulabilirmisin dostum şimdiden cok tesekkür ederim eski telefon seslerine benziorlar

prison break dizisinde ki cep telefonları melodilerini arıyorum yardımcı olursanız sevınırım
    (eski ericson sesi gibi ofis telefonları sesi gibi)

Internetten para kazanmanın en kolay yolu

Üye Olduqunuz Anda Size 7.890,72 Puan Veriliyor ..
    100.000 Puan toplayınca 100 ytl ve üstünde ne kadar puan toplarsanız hesabınıza aktarılıyor

ASAGIDAKİ LİNKTEN ÜYE OLUYORUZ ...

[Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]

ekde ki fonu bulan kardeşime minnettar olacağım yardım lütfen

2-3 yere upload ettim yardımınızı bekliyorum

[Sayın Kullanıcı/Kayıtsız üye , üye olmadığınız için linkleri görememektesiniz.LütfenÜye Olmak için Buraya Tıklayın]

bilgisayarımda kullanabileceğim günaydın, iyi akşamlar yeni posta iletisi gibi wav formatında bayan sesi arıyorum. Turkce veya ingilizce farketmez. Yardımcıu olursan sevinirim.

s.a polat alemdar zil sesinin ilk çalan dıt dıt ve sonra başlayan zil sesini sürekli hale getire bilirmisin. yani dıt dıt zırr die sonra gene aynısı dıt dıt peş peşe çalarsa daha bi güzel olur kanımca bi dıtlıyor sonra çalar saat gibi çalıp duruyor espirisi kalmıyor daha önce söylendiyse bu konu affola biraz baktım göremedim .. yaparsanız saygılar ..tşler .

polatın zıl sesını nsaı yuklıcez

Arkadaşlar, Aşk-ı Memnu'da Behlül'ün telefon zil sesini istiyorum. Bulabilirseniz çok sevinirim...

Kardinal Offishall feat Keri Hilson - Numba 1

keri hilsonun söyledigi yerden başlayarak d900 için telefon zili istiyorum

yarımcı olanlara şimdiden teşekkürler

Bu Eurovisionda Norveç'in şarkısının keman bölümü bulunabilir mi acaba?

kubat- ormancı türküsü wav müziği elinizde varsa paylaşırmısınız.

Arrow avea blackberry reklam müziğini arıyorum yardım lütfen

avea blackberry reklam müziğini arıyorum yardım lütfen ismini verseniz yeter

kolay gelsin The pussycat dolls -hush hush şarkısını istiyorum ben

herkese selamlar. geçen gün arkadaşın telefonunda mesaj geldiğinde arabayı kilitlerkenki alarm sesi geldi mesaj sesi olarak. telefonu general mobiledı, yolla dedim ama melodilerinin yollanmadığnı söyledi. bulabilme imkanımız var mı? teşekkürler...

slm
    ben murat bozun ben özledim seni parçasının
    zil sesini arıyorum bana yardımcı olur musunuz?

slm arkadaşım ben kül ve ateş dizisinin müziğini istiyorum ama umarım vardır.
    şimdiden teşekkürler.

+ Konuyu Cevapla
22 sayfadan, 22.sayfa
İlkİlk ... 12 17 20 21 22

Bookmarks

Gönderme Kuralları