Bayrak
CEP FORUM  

Geri Dön   CEP FORUM > GSM SERVİS BÖLÜMÜ > Tüm Gsm-Boxlar ve Programları > Martech Box Destek Bölümü

Konu Araçları
Eski 03-06-2006, 01:38   #1
Profesyonel Servis

JARDEL Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2004
Kan Grubum: 0 Rh+
martech box'ım bozuldu

mprog 2.3 diye bi program var bu programla kullandığım jaf boxı düzeltmek istedim fakat bu programı kullanırken işlem yapmak istediğin box haricinde tüm boxları sökmek gerekiyormuş tahmin edebileceğiniz gibi ben sökmedim.ve bundan dolayı ufs ve martech bozuldu .yani pc artık bu boxları usb serial olarak görüyor.uızun uğraşalr sonunda ufs yi yine bu pro sayesinde düzelttim.ama martech bi türlü düzelmedi pc boxı usb serial port olarak görüyor.bi ara bayağı uğraştıktan sonra boxı göstermeyi başardım ama tam boxı tanıdığında pc resetleniyor ve eski haline dönüyordu ve sonuç olarak şu an ki durum serial port olarak görüyor.hep beraber bi el atsak ve boxımı kurtarsak iyi olur .şimdiden ilgilenecek arkdaşlara teşekkür ederim.
JARDEL isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-06-2006, 01:14   #2
Banned

TrOnY Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Balıkesir
Kan Grubum: B Rh+ Telefonum: BANG&OLUFS

ekteki linkte çözümünü verdim...bulmam zamanımı aldı...umarım halledersin sorununu..kolay gelsin

[Sadece Foruma kayıtlı üyeler site içeriğini görebilir. Üye olmak için buraya tıklayın...]
TrOnY isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-06-2006, 12:19   #3
Profesyonel Servis

JARDEL Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2004
Kan Grubum: 0 Rh+

çok saol zatara sayende boxı kurtardım sen müthiş bi adamsın
JARDEL isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored links

Bookmarks

Konu Araçları

Gönderme Kuralları