![]() |
|
|
#2 | ||
|
Moderator
Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Bodensee
Kan Grubum: 0 Rh+
Telefonum: Nokia 6210
|
Merhaba Arkadasim sana C65 EEprom(icinde baska Modellerin EEpromu da var) ve Siemens EEpromToll u ekliyorum. 1. EEPROM-Toolu calistirin > Phone: = x65 ve kullandiginiz Com-Port u secin ve Init e tilkayin Telefon Factory-Service Mode gececek Sagtarafta Load all Phone's EEPROM Blocks a tiklayin EEPROM okunacak Select all a tikla ve ortadaki Ok isaretine sola bas simdi sagtaraftaki Telefonun EEpromu sol tarafa gececek sim di sol tarafta Select all ve Save bas User's EEPROM Blocks sec bu Backup-bilgilerini Garanti icin saklayin. BU IKINCI ISLEM BIRINCI ISLEMIN TERSI 2. EEPROM-Tool u kapat ve yeniden ac Init e bas ve kisa kirmizi tusa bas telefon Factory-Service-Mode gececek. Simdi sol tarafta User's EEPROM Blocks tarafinda Load tikla ve yeni C65 EEpromunu sec ve Select all a tikla ok isaretinde saga bas. Simdi Phone's EEPROM Blocks yazan yerde (Sag taraf) Select all tikla Save selected (baska hic bir seye basma telefonu Hurdaya cevirir !) tikla. Istersen önce bir unlock yap belki düzelir. Bende Martec yok ama böylede oluyor normal com kablo ile Slm.ESB Axel Düzenleyen ESB Axel : 20-01-2007 at 12:10 |
||
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Moderator
Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Bodensee
Kan Grubum: 0 Rh+
Telefonum: Nokia 6210
|
Martech 7.90Crack te baktim Ben böyle yapardim Telefonun modelini sec alttarafta EEprom yazan yeri ac Read EEprom Zone yazan yere tikla Telefonun EEpromunu al ve sakla yazmak icinde Write EEprom Zone yazanyere tikla Yazacagin EEpromu sec okeyle ve islem tamam olmasi lazim. Slm.ESB Axel |
||
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Araçları | |
|