Bayrak
CEP FORUM  

Geri Dön   CEP FORUM > GSM SERVİS BÖLÜMÜ > Bakım Onarım Tamirat > Lg Tamirat Köşemiz

Konu Araçları
Eski 02-01-2004, 13:35   #1
tturke
Guest

tturke Kullanıcısının Avatarı

Angry LG G5300i Bilgisayar Görmüyor

2945#*# ile software versiyonuna bakıyordum.Biraz kurcaladım sanırım.Fabrika ayarlarına filan göndürdüm.Şimdi Pc ye bağlanmıyor :(
Neyi yanlış yapmış olabilirim?
Teşekkürler
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-01-2004, 14:27   #2

mavi61 Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2003

sanırım port ayarını kapattın onu aktif duruma fetir.ayarlardan baglantı sekli olması lazom gprs yazar birde port yazıyor oradan ayarlarsın ve görür
mavi61 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-01-2004, 20:20   #3

athloon Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2004

arkadaşlar bende de aynı sorun var nası çözecem bilmiyorum bir yardımcı olursanız....
athloon isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-01-2004, 03:22   #4
tturke
Guest

tturke Kullanıcısının Avatarı

hiç bağlantı kurabildin mi bilgisayarla?
Yoksa benim gibi oynarken mi bozdun?Çok garip bir şekilde çözüldü benim problemim.Dili İngilizce yapınca tekrar gördü bilgisayar.
Eğer hiç bağlantı kuramıyorsan com portlarının açık olup olmadığına bios dan bak.
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-04-2004, 14:17   #5
Profesyonel Servis

lgman Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2004
Mekan: mersin
Kan Grubum: 0 Rh+
RE: LG G5300i Bilgisayar Görmüyor

pogram ekle kaldırdan kurmuş oldun programı kaldır
daha sonra 5300i olarak kur
yinede bağlantı yoksa başka bir bilgisayarda bak.olmazsa anakart değişimi gerekiyor
cihaz garantisizse simkart yuvasının yanında küçük bir entegre var.onu ısıt
yinede olmazsa forumda cevap yaz bana
lgman isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-05-2004, 11:53   #6
Yeni Üye

metinkoz Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2004
Otomatik tuş kilidi

aynı sorun bende de vardı bir türlü çözememiştim. ama sonunda buldum çözümünü tabi sendede işe yarar mı bilmiyorum ama bir dene istersen. ayarlardan otomatik tuş kilidini eğer aktifse devre dışı bırak yada dosya göndereceğin yada bağlanacağın zaman telefonun tuş kilidini aç. bunu biraz geç farkettim ama öyle. tuş kilitli olarak denediğimde yine sorun veriyor bağlanmıyor ama hemen arkasından tuş kilidini açtığım zaman deniyorum sorun vermeden bağlanıyor. yazılım sorunu galiba. ben böyle hallettim...
metinkoz isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-04-2005, 22:02   #7
Üye

.::simon::. Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2004

valla akadaşlar hepsini toplayıp tek sonuç olarak hepsi ile normalleştirililebilio
.::simon::. isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored links

Bookmarks

Konu Araçları

Gönderme Kuralları