![]() |
|
|
#4 | ||
|
Guest
|
hiç bağlantı kurabildin mi bilgisayarla? Yoksa benim gibi oynarken mi bozdun?Çok garip bir şekilde çözüldü benim problemim.Dili İngilizce yapınca tekrar gördü bilgisayar. Eğer hiç bağlantı kuramıyorsan com portlarının açık olup olmadığına bios dan bak. |
||
|
|
|
#5 | ||
|
Profesyonel Servis
Giriş Tarihi: Apr 2004
Mekan: mersin
Kan Grubum: 0 Rh+
|
pogram ekle kaldırdan kurmuş oldun programı kaldır daha sonra 5300i olarak kur yinede bağlantı yoksa başka bir bilgisayarda bak.olmazsa anakart değişimi gerekiyor cihaz garantisizse simkart yuvasının yanında küçük bir entegre var.onu ısıt yinede olmazsa forumda cevap yaz bana |
||
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
Yeni Üye
![]() Giriş Tarihi: Mar 2004
|
aynı sorun bende de vardı bir türlü çözememiştim. ama sonunda buldum çözümünü tabi sendede işe yarar mı bilmiyorum ama bir dene istersen. ayarlardan otomatik tuş kilidini eğer aktifse devre dışı bırak yada dosya göndereceğin yada bağlanacağın zaman telefonun tuş kilidini aç. bunu biraz geç farkettim ama öyle. tuş kilitli olarak denediğimde yine sorun veriyor bağlanmıyor ama hemen arkasından tuş kilidini açtığım zaman deniyorum sorun vermeden bağlanıyor. yazılım sorunu galiba. ben böyle hallettim... |
||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Araçları | |
|
|