Bayrak

CEP FORUM  

Geri Dön   CEP FORUM > GSM SERVİS BÖLÜMÜ > Bakım Onarım Tamirat > Lg Tamirat Köşemiz

Konu Araçları
Eski 18-04-2006, 08:53   #1
GSM Servisi

omeromer Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2004
LG C2200 şarjda kapanıyor acill

arkadaşlar telefon normal açılıyor şarj cihazını takınca batarya uçlarına 2,2 volt geliyor ve cihaz kapanıyor neden yapar. lg ile ugraşan arkadaşlarımızın yardımlarını bekliyorum tşk.
omeromer isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-08-2006, 10:19   #2
GSM Servisi

soyut Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2005
Mekan: GaziantepSAMSUN
Kan Grubum: A Rh+ Telefonum: W810i

Valla buna benzer sorun benim yurtdışından gelen c2200 da da vardı. nasıl çözüldü biliyon mu o sorun.? Kapandı telefon ancak öyle çözüüldü,hani yurtdışından gelmişti ya ) çok önce bende açmıştım buna benzer bi konu ama olmamış bulamamışlardı.belki bulurlar ya,yani umarım bulurlar.
soyut isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-08-2007, 16:20   #3
GSM Servisi

ecollgsm08 Kullanıcısının Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Kan Grubum: 0 Rh+

kardeş aynı arızadan kg220 i yaptım. belki işine yarar vereceğim bilgi şarj soketinin hemen arkasında 12 ayaklı olması lazım yanlış hatırlamıyorsam ordaki entegreyi söküp lehimlerini yeniledim artı pil tırnaklarının lehimlerinide yeniledim çalıştı inşallah işine yarar cvp yaz
ecollgsm08 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored links

Bookmarks

Konu Araçları

Gönderme Kuralları