![]() |
|
|
#2 | ||
|
Guest
|
Dostum Telefonunla birlikte gelen Cd de telefonun modelini seçerek kur... Masaüstüne 3 ikon belirecek orada internet kit ikonu var ona tıkla bir uyarı mesajı alacaksın GPRS i seç ve telefonunun data kablosunu hangi port'a bağladıysan onu seç com1 yada com2 sonra ok de bilgisayar sana uyarı mesajı verecek devam de sonra bir daha verecek tekrar devam de olay bu modem tanıtılmış olacak ok..! |
||
|
|
|
#3 | ||
|
Guest
|
slm sağol ama öyle yaptımaraya kadar sorun yok ama bilgisayarım denetim masası modemler de de gözüküyor ama modemden daha fazla bilgi dediğim zaman bilgi yok internet kit programını da çalıştırıyorum amadonanımarızası diye bişey çıkıyor yapamadım anlayacağın |
||
|
|
|
#5 | ||
|
Üye
![]() Giriş Tarihi: Apr 2004
|
sizedostum bana kullandığın gsm operatörünüsoyle yada daha kolayını soylim hattın eğer türk cell ise ücretsiz olarak 8095 i yada 4440535 i ara türkcell müşteri hizmetlerine bağlan ok ordan yardım iste çünkü gerekli olan şifre ıp adresi vs.. sana onlar verecek ve sana adım adım yardımcıolacaklardır... yardımcı olabildiysem ne mutlu bana kendinize ii bakın sorunlarınız için [Sadece Foruma kayıtlı üyeler site içeriğini görebilir. Üye olmak için buraya tıklayın...] |
||
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Araçları | |
|